Luisterend oor voor de klant ! En zeer vriendelijk personeel! En de service is uitstekend denken graag met je mee !
Vriendelijke mensen en goede service.
Zeer klantvriendelijk ontvangen en een prettig gesprek voor aanschaf van een auto. Goede afspraken en oplevering volledig naar wens.
Wij zijn goed geholpen bij het kopen van een auto.
Keurig net bedrijf, vriendelijk.
Al jaren vaste klant. Goede service en onderhoud. Als ik een andere auto wil kijk ik wat ze hebben. Anders laat ik wat zoeken voor ons.
Aardig personeel goeie hulp
Vriendelijk en ik werd netjes gebeld over de totale kosten.
Vlotte afhandeling bij aankoop auto
Worden altijd super geholpen
Geweldige service van dit 90 jarige familiebedrijf! En ze doen wat ze beloven top en op naar de volgende 90!!!!
Vriedelijk en Goede service en ze staan altijd voor je klaar.
Joey is een professionele verkoper
Op zaterdag een auto bekeken met een proefrit gemaakt en besloten om hem te kopen. De donderdag erop konden wij onze auto al ophalen en was deze nagekeken met nieuwe apk en nieuwe banden. Kortom een goed bedrijf die zijn afspraken nakomt.
Zoals vanouds!
Bij Auto Bleeker wordt je fijn en deskundig geholpen.
Altijd netjes en vriendelijk word je geholpen.
Prima service en goede uitleg t.a.v. toekomstige reparaties
Prettig bedrijf, goede service en vriendelijk personeel.
Top geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Meedenkende medewerkers.
Professioneel, vriendelijk en duidelijke communicatie. Ze komen afspraken na en leveren goede kwaliteit.
Erg vriendelijk, snelle reacties en komen beloftes na. Enige minpuntje is dat de buitenkant van de auto schoonmaak vegen had. Zowel op lak als de ramen.
Prima ontvangen door receptioniste en duidelijke uitleg over de inspectie van mijn auto
Bellen keurig als er andere dingen aan de auto Gedaan moeten worden en vertellen netjes wat je kwijt bent. Nette en keurige service.