Netjes en vriendelijk geholpen
Altijd correct geholpen goede service. Vriendelijk personeel.
Mijn auto hebben ze nog gewassen
De medewerker geeft goede informatie .
Vakkundig personeel Je wordt er vriendelijk ontvangen
Altijd correct en duidelijk
Ze begrijpen wat je vraagt en zorgen ervoor dat het netjes geregeld wordt.
wanneer onverwachte onkosten opduiken wordt hierover eerst met de klant gecommuniceerd.
prettig
Na een grote reparatie werd toch nog een klein mankement gesignaleerd. De oorzaak was lastig te vinden, maar omdat we op vakantie moesten, werden er overuren gemaakt tot het volstrekt veilig was om de weg op te gaan. En de auto liep weer als een zonnetje.
Zelf zou ik de gegevens in de navigatie wissen van de vorige eigenaar ivm privacy. Wat is echt een min punt vind is dat de accessoires lijst niet klopt met de auto. Ik had dit zelf beter moeten checken maar om dat er tegenwoordig zoveel technische snufjes in de auto’s heb ik dat over het hoofd gezien. Misschien ontdek ik ze nog binnenkort. Wat kleine slordigheden mbt het afleveren van de auto, maar dat zal binnenkort opgelost worden.
Zoals gepland prima uitgevoerd.
Kontact was goed en duidelijk, auto stond netjes klaar nog wat extra dingen met de beurt gedaan.
Goede ervaring auto was op de afgesproken tijd klaar en ook al op me naam gezet..vakkundige en vriendelijk personeel ook als je alleen maar wat te vragen hebt.. Een echte aanrader.
het zijn leuke mensen een ze hebben tijd voor je
Heb nissan qashqai gekocht van 2018 ,netjes geholpen door de verkoper alleen jammer dat de bestuurders mat niet bij deze auto hoorde want hij zat maar op een punt vast ,toen ik nl instapte schoot de mat weg en maakte mijn linker prothese knie verdraaid met als resultaat veel vocht in de knie en veel pijn.Nu zelf voor E 13,95 nieuwe paassende mat gekocht .Jammer jammer Bleeker groep
alles was goed geregeld
Auto gebracht voor grote beurt en APK. Het proces van afspraak maken tot weer ophalen van de auto loopt goed. Tussentijdse updates van gevonden reparaties en kosten wordt goed gecommuniceerd, vervangend vervoer wordt geregeld en de auto gewassen weer opgehaald. Wellicht niet de goedkoopste garage, maar kwaliteit, vakmanschap, service en klantgerichtheid is als auto bezitter belangrijk.
Omdat we onverwachts toch met de camper op reis konden kon de camper bij Bleeker worden nagekeken. Daar zijn we erg blij mee en genieten we nu in Italië!
Zeer meedenkend, goede service en competetief wat prijs betreft.
We zijn netjes te woord gestaan
Alles goed geregeld en naar tevredenheid verlopen !!. Zeer vriendelijk
Top service. Ik raad het zeker aan!
Na 2 proefritten onze de opvolger van ons Micra gevonden. Voor het eerst een Volkswagen
Mijn ervaring is uitstekend