Mijn ervaring is uitstekend
Heel goed en plezierig
service en onderhoud goed personeel vriendelijk en behulpzaam.
Vooraf besproken hetgeen zeker en indien nodig extra uit te voeren handelingen na overleg uitgevoerd moesten worden. Precies uitgevoerd zoals vooraf besproken met Karin en 100% volgens vooraf geleverde prijsopgave. Top !!!
Geef graag privé reactie
Zoals altijd prima geholpen
tevreden prpbleemjes worden altijd netjes opgelost
Na aankoop nieuwe auto waar ik mooie prijs voor mijn oude auto kreeg was de nieuwe auto binnen de afgesproken termijn keurig klaar voor aflevering. Alles zeer soepel en professioneel geregeld
Goede service koffie staat altijd klaar
Kan snel schakelen bij problemen of andere zaken.
Als je bij Auto Bleeker Oldenzaal een uurtje moet wachten omdat de auto voor onderhoud in de garage is, is dat geen straf de koffie en de thee is goed en het personeel is vriendelijk en altijd bereid tot een praatje. Ga zo door, dan blijf ik zeker voor onderhoud en dergelijke zeker terugkomen in Oldenzaal.
Apk snel een afspraak kunnen maken. Zeer vriendelijk personeel !! Wordt netjes gebeld als ze wat vinden, al met al, top service!!
Vanaf het eerste ogenblik ben ik door de heer Costantini goed en behulpzaam geholpen. Er werd ook heel goed meegedacht om voor bepaalde zaken tot een betere oplossing te komen, hulde! Mooie zaak met vriendelijke medewerkers die ik iedereen durf aan te bevelen!
goede uitleg veel duidelijkheid op vragen
snel en netjes
Prima, werd goed ontvangen en kon een vervangend vervoer gebruiken tijdens de controle van de auto, prima geregeld.
Uitstekende service, goed ontvangst, duidelijke info maar de auto moet nog afgeleverd worden #allevertrouwen
Vriendelijk benadering. Goed overleg
De onderhandelingen over vervangend vervoer is na uitleg van de mogelijkheden en onmogelijkheden tot een tweede bezoek en tevens testrit verworden. Na deze testrit , automatische bak, waren zowel ik alsook mijn vrouw, dusdanig enthousiast, dat we tot definitieve koop zijn overgegaan, hetgeen dus inhoudt, dat we tevreden de deal konden afsluiten.
Klant vriendelijk
Goed ontvangst daarom ook een auto gekocht
Vraagstukken goed opgelost. Goede nazorg. De auto komt naar ons toe, dwz we raken er aan gewend. Enkele instellingen worden 20/2 aangepast.