Simpelweg geweldig, goed leren rijden
Het is altijd al een droom van mij geweest om te leren motorrijden. Vanaf dat ik jong was heb ik dit willen doen. Door Corona had ik tijd over en ben ik begonnen met rijlessen bij ACM, instructeur Daan.
De eerste les was alleen samen met Daan, in die les kon hij mij goed uitleggen hoe je motor moet rijden. Ik had namelijk helemaal geen ervaring. Daarna ging ik al snel samen lessen met Sjoerd.
De lessen waren afwisselend, verschillende avb opdrachten maar ook zo nu en dan avd lessen. Daan is een geweldige instructeur, neemt de tijd om elke les alles toe te lichten hoe opdrachten moeten en hoe je het beter zou kunnen doen. Hij streeft naar perfectie, de beste eigenschap voor een instructeur als je het mij vraagt.
Maar hiernaast staat het genieten van het motorrijden voorop. Ook is er altijd ruimte voor lol en gezelligheid. Ik kan gerust zeggen dat ik heel goed heb leren motorrijden.
Zowel Sjoerd als ik hebben alles in 1x gehaald. Eerst het theorie examen, daarna het avb examen en afgelopen week het avd examen. Dit zegt wat over onze motivatie, maar vooral ook over de kwaliteit van lessen bij deze instructeur en rijschool.
Ik kan iedereen aanraden om hier rijles te nemen!