Prima begeleiding.

Door de uitstekende begeleiding van Arno heb ik in een kort tijdsbestek mijn E achter B rijbewijs gehaald bij ACM Rijopleidingen. Het was ook erg prettig dat ik in de avonduren kon lessen zodat ik als zelfstandig ondernemer geen werkuren hoefde te missen.

Prettige en directe feedback waar je echt wat aan hebt!

Vorige week in 1x mijn motorrijbewijs gehaald, door de prettige en directe feedback van Arno elke keer kunnen werken aan mijn aandachtspunten. De passie en enthousiasme voor het motor rijden heeft Arno bij mij overgebracht op een fijne en relaxte manier. Tegen de tijd dat mijn kinderen mogen lessen zal ik zeker weer contact opnemen met ACM en Arno!!

Gezellige en zeer goede rijlessen.

Afgelopen woensdag heb ik in één keer mijn rijbewijs B gehaald. Daan is een erg goede en gezellige instructeur die zich aanpast aan jouw tempo. Ik vond het persoonlijk fijn dat hij altijd rustig was en hij heeft me erg goed geholpen met mijn onzekerheid in het rijden. Heel erg bedankt en ik raad ACM aan iedereen aan.

Super fijne rijschool

Bijna 4jaar geleden mijn A1 motorrijbewijs gehaald bij Arno. Ik twijfelde al een tijdje of ik voor een zwaarder motorrijbewijs zou willen gaan, ik heb toen contact gezocht met Arno en een afspraak gemaakt voor proefles om te kijken hoe en wat verder. Sinds vorig jaar hebben ze bij ACM een verlaagde A motor staan en omdat ik zelf niet zo groot ben was dat erg prettig. Omdat ik van A1 naar een A motorrijbewijs zou gaan moest ik weer Avb en Avd doen. Avb was de grootste drempel die ik moest nemen. Bloed zweet en tranen hebben die rot pionnen mij gekost maar met de lessen van Arno en Alex en de hulp van Laura toch mooi gehaald. Vanmorgen mocht ik afrijden......en we zijn in 1x geslaagd! Super bedankt voor alle leerzame, ervaringrijke en gezellige lessen!

Goede begeleiding

Ik heb bij Kevin en Arno gereden en vond het heel fijn om bij ACM te lessen. Ik werd ondanks mijn beperking aan mijn oog goed begeleid en alles werd duidelijk afgesproken. Het was naast een leerzame les ook altijd gezellig!

Goede rijschool die er voor je is

Heb erg prettig les gehad van Arno voor de motor, kijkt goed waar je aandacht op.moet leggen en prettig voor mij althans in de omgang. Zou de rijschool als ook Arno als instructeur aanbevelen. Voor aanhanger weet ik ook waar ik moet zijn

Professionals die je tot een hoog niveau brengen.

Gelest (motor) met Alex. Neemt het verbeteren van jouw rijvaardigheid heel serieus. Veiligheid voorop. Met een gezonde dosis humor. Dankzij Alex in één keer door mijn AVB en AVD heengekomen. Het doel ligt ver voorbij de "minimale" eisen. Ik kan nu vlot, veilig en met veel vertouwen de weg op.

Yeah: ik kan nu motorrijden!

Door Alex (streng, duidelijke taal, (stomme) grapjes, heldere uitleg, goed aanspreekbaar, zeer bekwaam, ziet wat je kan en nog niet kan) heb ik geleerd motor te rijden. Ben er zo blij mee dat ik het gedaan heb! Dus als je wil leren motorrijden...... DOEN!

BE rijlessen werden zeer goed gegeven

Prima les van Arno gehad. Stelt je op je gemak, en de ezelsbruggetjes zijn uitstekend gebruikt tijdens het lessen en het examen.

Goeie ervaring met fijne instructeurs

Vanaf het begin goede begeleiding gehad zonder het gevoel dat er gepusht werdt. Ondanks de lange wachttijd bij het CBR wel heel goed ondersteund bij ACM.

Professioneel en gezellig

Mijn ervaring met ACM is meer dan positief. Ik persoonlijk zat ik een bijzondere privé situatie waar door de mannen goed op ingespeeld werd. Zij toonde geduld en gave mij de juiste kennis op de juiste momenten. Ik heb elke les als leerzaam, fijn en gezellig ervaren. Ik ging elke keer met plezier naar mijn lessen toe. De mannen leggen de lat hoog tijdens het lessen zodat je meer dan klaar bent voor het examen. Het resultaat was dan ook, slagen in 1x voor beide examens. Ik ga de mannen en gezelligheid oprecht missen en raad iedereen aan zijn rijbewijs bij ACM te halen.

Prettig

Hele leuke lessen gehad bij alex, hij legt de lat hoger dan het cbr waardoor als je kleine foutjes maakt op je examens je alsnog slaagt wat ik heel prettig vondt. Ik heb een hele leuk tijd gehad en raadt acm zeker aan.

Alles in een keer behaald door de juiste leerwijze

Mijn A2 gehaald bij Alex, AVB en AVD in een keer gehaald bij deze topper terwijl ik hiervoor nog nooit moter had gereden. Een echte aanrader!

Aanrader voor als je echt goed wil leren motorrijden

Ik heb mijn lessen altijd als leuk en duidelijk ervaren met als resultaat dat ik alles in 1 keer heb gehaald. Alex is een top instructeur die er voor zorgt dat de lessen iets worden waar je zin in hebt. Na eerst rondgekeken te hebben bij andere rijscholen ben ik van mening dat acm DE rijschool is van alphen voor als je echt wil leren motorrijden !

Simpelweg geweldig, goed leren rijden

Het is altijd al een droom van mij geweest om te leren motorrijden. Vanaf dat ik jong was heb ik dit willen doen. Door Corona had ik tijd over en ben ik begonnen met rijlessen bij ACM, instructeur Daan. De eerste les was alleen samen met Daan, in die les kon hij mij goed uitleggen hoe je motor moet rijden. Ik had namelijk helemaal geen ervaring. Daarna ging ik al snel samen lessen met Sjoerd. De lessen waren afwisselend, verschillende avb opdrachten maar ook zo nu en dan avd lessen. Daan is een geweldige instructeur, neemt de tijd om elke les alles toe te lichten hoe opdrachten moeten en hoe je het beter zou kunnen doen. Hij streeft naar perfectie, de beste eigenschap voor een instructeur als je het mij vraagt. Maar hiernaast staat het genieten van het motorrijden voorop. Ook is er altijd ruimte voor lol en gezelligheid. Ik kan gerust zeggen dat ik heel goed heb leren motorrijden. Zowel Sjoerd als ik hebben alles in 1x gehaald. Eerst het theorie examen, daarna het avb examen en afgelopen week het avd examen. Dit zegt wat over onze motivatie, maar vooral ook over de kwaliteit van lessen bij deze instructeur en rijschool. Ik kan iedereen aanraden om hier rijles te nemen!

Gewoon chill

Goeie rijschool voor motorrijders.

Zeer gepassioneerde en relaxte instructeur

Vanochtend ben ik uiteindelijk geslaagd voor mijn autorijbewijs-examen. Ik had al enkele jaren bij andere rijscholen regelmatig gelest, maar helaas meerdere keren gezakt. Daan wist mij toch weer elke keer te motiveren en we hadden het erg gezellig tijdens de lessen, waardoor ik er niet echt meer tegenop zag. Hij is erg relaxt en weet ook een goede connectie met de leerling te maken en tegelijkertijd heeft hij ontzettend veel kennis en ervaring welke hij in de les met veel enthousiasme overdraagt. Ik ben je ontzettend dankbaar Daan! Je hebt een lange droom van mij werkelijk weten te maken. Veel succes met lesgeven en blijf vooral ook plezier houden :)

Top lessen gehad met als resultaat in één keer geslaagd!

Bij ACM heb ik gereden op een verlaagde motor. Ideaal als je kleiner (1,59) bent en toch graag je motorrijbewijs wilt halen. Hele goede lessen gehad, goede aanwijzingen om zo veilig mogelijk te rijden maar ook zeker leuke lessen met dank aan Alex. Met mijn AVB & AVD in één keer geslaagd.

Zeer vriendelijk en geduldig

Mijn motorrijlessen waren mijn wekelijkse uitje wat ik zeer zeker zal missen. De instructeurs zijn zeer vriendelijk, geduldig en denken met alles met je mee. Persoonlijk vind ik dit de beste rijschool in deze regio en raad ik deze iedereen aan!

Rijlessen op individueel tempo waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Rijschool die tijd voor je neemt, en nadruk legt op kwaliteit. Theorie wordt mooi gecombineerd met praktijk, inclusief belangrijk stukje nabespreking na praktijk. Er wordt geen onnodige druk geledigd, maar eventuele verbeterpunten worden helder en rustig uitgelegd, maar vooral onderbouwd. Voor elke handeling wordt de achterliggende gedachte uitgelegd en het belang ervan benadrukt. Niet voor niets in één keer geslaagd!

Aanrader voor iedereen om hier te gaan lessen!!

Laatst mijn motorrijbewijs gehaald via ACM. Goede, fijne (en gezellige!) lessen. Ik heb me op elk moment veilig gevoeld op de motor, en dat komt zeker weten door de goede instructie en begeleiding. Echt een aanrader om bij ACM te gaan lessen! Thanks Arno!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Via via de tip gekregen om voor mijn A-rijbewijs lessen te gaan volgen bij ACM rijopleidingen en geen moment spijt van gehad. Ik heb rijlessen gevolgd bij Arno, wat mij goed is bevallen. Hij neemt de tijd, geeft je vertrouwen en laat je zien wat de (lees: jouw) mogelijkheden zijn. Zijn manier van lesgeven was in ieder geval iets wat heel goed bij mij past, ik vind het bijna jammer dat ik zo snel mijn rijbewijs heb gehaald, want het was een waar feestje om bij deze rijschool te lessen. Al met al ben ik heel tevreden met deze rijschool en zal ze bij iedereen aanbevelen!

Fijne en vakkundige rijinstructeur

Voor mijn motorrijlessen heb ik Arno als rijinstructeur gehad. Het was een fijne ervaring! Arno is vakkundig en heeft goede kennis van het motorrijden. Daarnaast weet hij je op een prettige manier feedback te geven en/of te motiveren wanneer de ontwikkeling lijkt te stagneren (zoals bij mijn AVB oefeningen). En los van dat alles is er ook altijd ruimte voor humor... lekker no-nonsens. Kortom; elke rijles kwam ik weer met plezier! Al met al raad ik iedereen aan hier rijlessen te nemen.

Top instructeur!

Ooit begonnen bij een andere rijschool maar na enige tijd over gestapt naar ACM. Beland bij instructeur Alex. Hij is duidelijk, humoristisch maar kan ook terecht streng zijn! Resultaat voor een keer geslaagd voor AVB en Avd!

Geen enkele klachten van mij!

Eerst zag ik op tegen het halen van mijn rijbewijs, maar al snel na een paar keer te hebben gereden bij ACM heb ik mijn plezier in het rijden gevonden. Door de geweldige instructeur die ik had en de overzichtelijkheid van ACM kan ik niks anders dan een 10 geven. Echt gewoon een geweldige Rijopleiding om gedaan te hebben!

Grashof 67

2403 VG Alphen a/d rrijn