Vertrouwd

Ik had Motorrijles samen met m'n zusje bij Arno. De sfeer was meteen goed, Arno was een aardige vent en zijn collega Alex ook. Arno gaf serieus les, en je kon zien dat hij er echt verstand ervan heeft, maar ook tussen door met een geintje. Wat ik het prettigst vond aan Arno, hij gaf rustig feedback, nam de tijd voor al je vragen en legde het dan rustig uit. Ik was de 1e x niet geslaagd voor mn theorie voor een bepaalde examenonderwerp, Arno legde het meteen rustig, goed en uitgebreid uit. De 2e x was ik daardoor wel geslaagd voor mijn theorieexamen en t examenonderwerp waar ik veel moeite mee had, waren de antwoorden nu allemaal goed! En het stukje vertrouwen wat je krijgt bij Arno! Hij laat je niet zomaar afrijden, als hij er nog geen vertrouwen in heeft, het gaat hun daarom zeker niet om t geld zoals bij veel rijscholen, maar puur om de kwaliteit! Daardoor krijg je veel meer vertrouwen ook in jezelf. ACM zijn Toppers!

Instructeurs die je boven niveau opleiden, zodat je met een dikke voldoende slaagt!

Hele fijne lessen gehad. Gezellige mannen die verstand hebben van motorrijden én goed lesgeven. Pushen je en zorgen dat je boven niveau scoort, zodat je gemakkelijk afrijdt. Ik raad ACM bij iedereen aan!

Heel vlot, duidelijk en gezellig

De lessen waren goed, alles werd goed uitgeled en er was ook zeker gezelligheid aanwezig! Dit maakte het leren ook nog is leuk!

Prima rijschool!

Heb motorlessen gehad van Alex en is echt een aanrader. Alex kan het goed en op een leuke manier overbrengen. Mede daardoor ben ik voor zowel AVB en AVD in een keer geslaagd.

Goede rijschool

Mijn avb en avd examen in 1x gehaald dankzij de goede lessen van Alex.

Super!

Mijn motorrijbewijs gehaald bij Alex en daar ben ik superblij mee! Leerzame en gezellige lessen waarbij alle ruimte is om dingen waar je moeite mee hebt (of zenuwachtig voor bent) extra te bespreken en te oefenen. Eerder mijn autorijbewijs bij Arno gehaald en dat was net zo leerzaam en gezellig!

Top!

Bij Alex mijn motorrijbewijs gehaald. Een hele duidelijke en fijne manier van lesgeven, waarbij fouten gemaakt mogen worden om van te leren, en je met zelfvertrouwen op de motor zit. Ook veel ruimte om na de les nog te bespreken wat er goed ging en beter kan.

Heb mijn aanhangerrijbewijs gehaald bij ACM. De goede en vriendelijke samenwerking met Arno deed het hem. Topper van kerel, vriendelijke en rustig. Fouten werden op een normale toon besproken en de situatie werd dan nog een keer herhaald om het geleerde direct in de praktijk uit te voeten. Het was een prettige en leuke lesdag en heb er nieuwe ervaringen opgedaan, kijk tegenwoordig anders tegen autorijden aan.

Helemaal top!

Na een aantal jaar geleden mijn A2 rijbewijs bij Arno te hebben gehaald, nu onder deskundige begeleiding de puntjes op de “i” gezet zodat ik ook mijn A rijbewijs heb kunnen halen! Arno is een zeer prettige instructeur, geduldig en weet zijn kennis op een kundige, relaxte en begrijpbare manier over te brengen. Door dit gelijk toe te kunnen passen tijdens de lessen, krijg je als leerling veel vertrouwen op de motor !! Ook met de zenuwen gaat Arno heel relaxed en fijn om, zodat je toch een tikkeltje minder bibberend aan je examen begint.

Super leuke en goede rijlessen

Ik heb er altijd met veel plezier gereden en ik ben ook altijd super goed geholpen. Echt een aanraader!

Enorm goede rijschool. In 1x geslaagd!

Helemaal top

Super les gehad van Arno, duidelijker kan niet. 10+

Op zeer plezierige en deskundige wijze motorrijles gehad

Arno geeft op plezierige en deskundige wijze motorrijles. Rustig en professioneel. Spiegelen, ruimtekussen en doorrijden zijn er in gegrift niet alleen voor het rijexamen maar vooral voor veilig rijden in het verkeer! Met heel veel plezier gelest!

Super positief

Ondanks de rare Corona-situatie heb ik enorm genoten en enorm veel geleerd. In 1 keer geslaagd! Super blij! Daan heeft me enorm geholpen met alles. Hij is erg persoonlijk en super aardig. Ik raad ACM aan iedereen aan.

Top begeleiding en gezelligheid op 1 plek

Goeie ervaring bij ACM voor m’n motorrijbewijs. Een aantal jaar geleden voor m’n A2 en afgelopen keer voor A onbeperkt. Beide keren in 1x geslaagd door de leerzame maar ook fijne lessen. Aanrader!

Doelgericht, snel en veilig lessen!

Bij Arno 6 jaar geleden A2 motorrijbewijs in 1 keer gehaald, nu A motorrijbewijs in 1 keer gehaald met zijn "Categorie zwaarder" pakket. Arno geeft gericht commentaar en verbeterpunten. Ondanks COVID-19 toch redelijk snel papiertje kunnen halen omdat Arno flexibel is. Mooi om te zien wat voor upgrades zijn gedaan aan de box en motoren vergeleken met een aantal jaar geleden!

Meerdere rijbewijzen met succes behaald!

Ik heb altijd met heel veel plezier bij Arno gelest. Zowel met de motor (A1, A2 en A) als met BE hele gezellige maar ook zeker leerzame lessen gehad!

Persoonsgerichte topkwaliteit

Bij instructeur Daan heb ik zo snel zoveel zelfvertrouwen gekregen in het autorijden. Buiten dat ik in een prachtige auto mocht rijden, heeft Daan altijd klaargestaan voor goede coaching en goede, leuke gesprekken. Niets is te gek en alles wordt duidelijk en logisch gemaakt. Ik heb alles in 1x mogen halen door hem, het is bijna jammer dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. ACM is een absolute aanrader dus!

Top ervaring!

De lessen bij Daan heb ik met veel plezier beleefd! De manier van lesgeven van Daan was voor mij enorm prettig. Lekker grappen en grollen tijdens de lessen, maar toch een hoop leren. Vandaar dat ik ook zonder stress in 1 keer ben geslaagd! Daan, je bent een top gozer! Enorm bedankt voor alle leerzame lessen!!

Doelgerichte lessen tot het zsm behalen van het rijbewijs

Alle lessen waren voor mij erg waardevol. Duidelijke feedback dat ervoor zorgde dat ik steeds zekerder op de motor zat. Hierdoor haalde ik zowel mijn AVB als AVD in één keer. Naast de waardevolle lessen was het altijd erg gezellig! Al met al kijk ik terug op een leuke tijd.

Toprijschool

Dankzij Alex zowel mijn avb als avd in 1x gehaald. Tijdens de lessen wordt er goed naar je niveau gekeken en stapje voor stapje naar het examen toegewerkt. Wat ik fijn vond was dat ik de mogelijkheid kreeg om voor zowel het avb als avd examen extra te lessen De instructies van Alex waren kort en duidelijk. Vooral veel leren door te doen. Tijdens mijn avb lessen heb ik wel eens gedacht ermee te stoppen, maar ik ben heel blij dat Alex mij heeft overgehaald om door te gaan en mij het vertrouwen gaf dat ik prima het examen kon doen. .

Duidelijk en eerlijk

Een duidelijke leuke en leerzame opleiding voor de motor genoten bij ACM. De instructeur was duidelijk en eerlijk in zijn feedback en heeft mij op die manier goed voorbereid op de examens! Met als resultaat dat ik alle examens in 1x gehaald heb.

Leuke lessen met snel resultaat!

Prettige manier van lessen. Goede instructeur en een leuke startlocatie. Ook het contact met de rijschool verloopt erg soepel.

Gezellige, maar vooral goede rijschool!

Vanmorgen ben ik geslaagd voor mijn zwaar motorrijbewijs. Ik kreeg les van Arno. De lessen waren altijd erg leuk en leerzaam! Ook na afloop van een les neemt Arno uitgebreid de tijd voor je om een en ander door te nemen. Ik zou Rijschool ACM zeker aanbevelen!

Top, goede rij instructeur en snel veel geleerd

Ik heb bij Daan Jansen gelest hij is echt een toffe gozer waar je veel en snel van kan leren. Heb voor de rest een hele goed evaring gehad bij ACM!!

Grashof 67

2403 VG Alphen a/d rrijn