Top, alles goed geregeld.

Goede service en alles op de afgesproken tijd.

zeer goede service waar je op aan kunt

zeer goede service waar je op aan kunt

Altijd goed, prettige omgangsvormen

Het zijn van die verplichte dingetjes die altijd(veel) geld kosten: bezoekjes aan de garage. Maar als ik dan toch moet, dan is het prettig dat er nog garages zijn die gewoon doen wat ze zeggen en waarbij ze prettige omgangsvormen hebben. Van ontvangst, tussentijdse update, tot aan het terug in ontvangst nemen van je autosleutel. Dat is tegenwoordig helaas geen vanzelfsprekendheid meer.

Altijd goed, prettige omgangsvormen

Vandaag weer goed geholpen ondanks de enorme drukte toch even tussendoor geholpen

Altijd beschikbaar en vriendelijk

Geen commentaar

Prima!!!

Altijd gaan ze voor de hoogste kwaliteit.

Accuraat en deskundig

Goede garage , goede service

Ik kom al een paar jaar bij deze garage. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Er wordt meegedacht en gekeken naar verschillende mogelijkheden.

Altijd tijd maken voor een afspraak. Super service

Klant vriendelijk geholpen.p

Prima garage.No nonsens.Houden zo.

Ruitenwissers maakte veel herrie werd gelijk geholpen

Een top garage bedrijf

Al heel wat jaartjes breng ik mijn auto hier voor oa onderhoud, APK en bandenwissel/opslag. Personeel is kundig, altijd vriendelijk en behulpzaam, denken mee en geven advies. En in acute situatie’s staan ze gelijk voor je klaar!! Kortom super tevreden

Professioneel en vriendelijk

Snel en degelijk werk met transparante communicatie

Ik hoop dat ik daar nog lang terecht kan

Alleen maar positief

Goed volgens afspraak vriendelijk netjes

Weer prima geholpen.

De digitale afspraak was kennelijk niet goed doorgekomen, maar toch weer alles op tijd geregeld. We kunnen er weer een jaartje tegenaan.

zeer goed en snel geholpen

zeer goed en snel geholpen

Uitmuntende service

Met veel vertrouwen kan ik mijn auto laten repareren bij Autoservice de Kemp B.V. Nogmaals mijn dank

Ik ben zeer tevreden over de garage En ben daar ook heel vriendelijk geholpen Ben ook zeker van plan om daar in het vervolg mijn auto daar te laten nakijken

Klant vriendelijk weten wat ze doen en bekwaam. Ook bij de receptie.

Prima geholpen en duidelijke communicatie

Auto gebracht voor grote beurt en apk. Netjes gebeld met een uitleg van hetgeen gedaan moest worden en met een uitleg waaro.m.

Keurig

Zoals altijd, netjes en goed geholpen

Meedenkend, service gericht, maar blijf op details letten

Zoals gewoonlijk prima geholpen met trekhaak. Goed doorgegeven dat het voor caravan is, helaas einde dag 1 bericht dat de extra kabelboom voor vaste stroom draad niet mee besteld was. Kemp doet ook caravan onderhoud, dus dit kunnen ze weten. (Blijkt per auto te kunnen verschillen, aandachtspuntje) . Dag 2 alsnog opgelost. Ik ben zelf helaas vergeten witte kenteken plaat meteen te bestellen. Is ook niet door Kemp op gewezen. Klein detail, maar zou het wel compleet maken.

top

top