Altijd goed

Betrouwbaar en een snelle service

Behulpzaam, vriendelijk en, zover ik het kan inschatten, vakbekwaam.

Zoals boven omschreven, altijd vriendelijk en bereid om, ook onverwacht, even te helpen. Lampje vervangen, band oppompen etc.

Prima service en snel geholpen

Wederom weer goed geholpen. Zoveel kennis en kunde bij dit bedrijf! Ze staan altijd klaar voor hulp en service. Altijd vriendelijk. Personeel wordt goed getraind en voorzien van alle nieuwtjes in het vak - en dat merk je in alles. Kom er al jaren!

Zonder afspraak met spoed geholpen

Prima service!

Waar nefkens ons in de kou liet staan, hielp Kemp ons meteen. Super bedankt voor de snelle service!

Makkelijk een reparatie/apk verzoek inplannen

Bij dit bedrijf staat de veiligheid en functionaliteit van jou auto centraal, de reparatie of keuring wordt daarom vakkundig uitgevoerd zodat je er ook echt wat aan hebt op de lange termijn, de monteurs staan ook klaar voor uitleg en eerlijke, onafhankelijke adviezen als je voor keuzes komt te staan. Autoservice De Kemp is een serieus bedrijf die weet hoe belangrijk het is voor de klant als een auto dezelfde dag nog gerepareerd is en dat is een van de redenen dat ik kies voor autoservice De Kemp.

Vakkundig en persoonlijk

Ben al jaren klant bij de Kemp omdat ze een goede kwaliteit van onderhoud combineren met zeer redelijke prijzen en persoonlijke aandacht. Ze denken goed mee en zijn ook altijd bereid om iets extra's te doen zoals je even thuis afzetten. Een mooi voorbeeld voor andere bedrijven.

Top autobedrijf!

Fijn en meedenkend autobedrijf, en niet alleen in hun belang denkend..

Altijd goed geholpen

Prima en goede garage

Uitstekende persoonlijke service!

Fijn dat ik van tevoren werd gebeld over de eventuele kosten van de reparatie. In overleg tot een prima offerte gekomen en de werkzaamheden laten uitvoeren. Auto rijdt weer perfect!

snel kan je er tussen en dan word het euvel gemaakt

Goed bedrijf.

Goed overleg,en snelle service

Uitstekende vriendelijke service

Goede service voor eerlijke prijs!

Goed en snelle service

Je wordt eerst op de hoogte gebracht van wat ze gaan doen en wat de kosten worden. Daarna keurig alles uitgevoerd. Top!!

super

kom al jaren bij tom super vriedelijke jongen,/crew staan altijd klaar voor je als het gerepareert kan worden, doen ze het gelijk. anders word een vervolg afspraak gemaakt zo doorgaan

Altijd vriendelijk en klantgericht

Zoals altijd een hele goede service en vakbekwame mensen die je helpen.

Een goede ervaring!

Tom en zijn team zijn kundig, geven goed advies en bellen vooraf over de gemaakte kosten. Dit wordt zeer gewaardeerd!

Top service van een Top garage

Wat een andere garage niet kon en niet wilde meedenken deed Autoservice de Kemp dit wel!!!

Héél erg naar mijn/zin

Vriendelijke en behulpzame mensen bij De Kemp en altijd zoekend naar een mogelijkheid in belang van klanten. Héél fijn is dit.

Correct en veel kennis

Al vele jaren onze garage en daar willen we graag blijven voor alles wij zij te bieden hebben

Prima.

Geweldige service

Na twee keer een bezoek gebracht te hebben kan ik tevreden zijn over de werkzaamheden en de service.

Snelle service

Fijn om binnen een dag de reparatie van het raammechanisme te kunnen laten doen van ons camperbusje.

Vriendelijk en behulpzaam

Een zeer goeie garage. Houden je op de hoogte vd reparatie. Evt zelfs leenfiets te krijgen. Zeer vriendelijk en meedenkend. Ik kom er graag! Zeker een aanrader!

Direct geholpen

Zeemanlaan 3