Altijd vriendelijk, goed geholpen

Ik ben blij dat De Kemp in IJsselstein zit!

De service is supersnel. Ze zijn erg vriendelijk en professioneel. Tot de volgende keer!

Heel vriendelijk en professioneel

Prettig in de omgang, behulpzaam en duidelijk.

Weer een fantastische service

Vandaag is de auto weer gekeurd en gebeurd voor een jaar. Werd netjes op de hoogte gehouden van de kosten en hij was op het afgesproken tijdstip klaar. Heel wat jaren dezelfde vertrouwde service! Ga zo door!

Zoals altijd perfect

Zoals altijd perfect

Helemaal goed, geen op of aanmerkingen.

Goede service en helder over de kosten. Vriendelijk. Altijd behulpzaam.

Hele fijne garage waar je altijd vriendelijk en goed geholpen wordt

Fijne en goede garage waar je altijd vriendelijk en goed geholpen wordt door Tom en zijn collega’s. Je kan er altijd snel terecht en je krijgt een eerlijke prijsopgave en goede dienstverlening .

Vakkundigheid,service en klantvriendelijkheid zijn Uitstekend

Zoals altijd snel geholpen en prima service.

Onaangekondigd met een probleempje gemeld, toch direct geholpen. Bedankt.

Deze mensen zijn goud waard en verdienen een 10

In juni 2020 ben ik voor het eerst bij Ton geweest. Twee jaar later kan ik nog steeds zeggen wat boven deze review staat. Ik ben verschillende keren met mijn auto bij Ton geweest. Altijd correct en vriendelijk geholpen. Goed advies en deskundige medewerkers. Ik heb inmiddels een andere auto gekocht,maar na dat de garantietermijn is verstreken kom ik weer terug. Ton en de mannen tot zover bedankt en tot later.

altijd klantgericht en snelle service

afspraak gemaakt voor APK

Goede service en altijd snel

Vertrouwen

Blij met de service en het vertrouwen

Correct geholoen

Geen verrassingen, maar netjes overleg

Geen verrassingen, maar netjes overleg

Goede adviezen en snelle geholpen.

Als ik its heb met mijn lieve auto. Helpen, ze mij altijd netjes en geven goede adviezen. Wat ik het best zal doen. Ik zou iedereen aanraden om er heen te gaan. Ik wil geen andere autogarage meer willen Gr Buijs

Altijd goed!

Goede service, indien nodig is de auto snel klaar. Duidelijke communicatie.

Super service, staan altijd voor je klaar!!!

Perfecte garagage

Goed geholpen en heldere uitleg

Goed voorstel voor reparatie en snelle uitvoering. Kwaliteit zoals ik van De Kemp gewend ben!

vlotte adequate hulp waardoor onze vakantie door kon gaan.

mijn display liet een ABS storing zien. Bij een ander bedrijf de auto uit laten lezen. Kon daar pas in september geholpen worden. Wij zijn inmiddels met de eigen herstelde auto op vakantie geweest. Autoservice de Kemp B.V. heeft er een klant bij.

eerlijk en open naar klant, top

gewoon een goede service en openheid over de werkzaam heden, top garage, echt een aanrader

Goed en snel geholpen

Goede service en snel. Netjes geholpen voor een nette prijs. En zeer vriendelijk!

Top service

Verstand van zaken, ook voor een lekke band ben je altijd welkom mn prive auto gaat hier voortaan ook naar toe

Weer geweldig geholpen!

Airco werd niet meer koud. Op het laatste moment toch nog een afspraak kunnen inplannen. Hij bleek alleen bijgevuld te moeten worden, maar toch even de hele airco gecontroleerd. Top!

Zeemanlaan 3

3401MV Ijsselstein ut