Goede service en snel

Altijd goede service, snel en kundig.

Ton en zijn team staan altijd klaar voor je.

Ton en zijn team staan altijd voor je klaar. We komen al jaren bij kemp en altijd netjes en snel werk.

Deskundig, klantvriendelijk en snel

In korte tijd kon ik terecht met mijn VW Passat wat diverse oranje meldingen op mijn dashboard toonde. Na het laten inlezen van de computer wisten ze het ook gelijk te repareren.

Prima advies en service!

Duidelijke uitleg en prettige communicatie. Top!

Perfecte service weer.

Tom en Tineke, Hartelijk dank weer voor de snelle service en het meedenken in een betaalbare oplossing. Wordt erg gewaardeerd!

Prima. Eerlijk. Goede rervice.

Prima. Eerlijk. Goede service.

Prima eerste ervaring

Eerste keer bij De Kemp. Bij het maken van de afspraak prettige indruk. Ook toen ik de auto bracht netjes te wordt gestaan. Ben gebeld over de (extra) kosten en krijg een appje toen de auto klaar stond. Factuur is goed uitgelegd, dus ja, prima eerste ervaring zo !

Top service

Netjes geholpen

Ben netjes geholpen

Vrienedekijke mensen, doen wat ze zeggen!!!

Prima reparatie & snel gefixt

Prima reparatie & snel gefixt

Duidelijk Transparant

Je wordt altijd vakkundig te woord gestaan en altijd geïnformeerd betreft de eventuele kosten.

Vriendelijk, vakkundig, inschatting kosten

Bij elk contact vriendelijk te woord gestaan. Eerlijke en realistische inschatting van de kosten van onderhoud, waarbij de historie wordt gecheckt. Voorzover ik beoordelen goed onderhoud gepleegd. En als service ook de bestuurders- en bijrijderszijde schoongemaakt. Heel tevreden dus.

Vriendelijk en zeer bekwaam personeel

Ik heb mijn auto bij de garage gebracht, omdat hij een raar geluid maakte. Ze zijn toen met mij meegereden om te horen over wat voor een geluid ik mhet had. Nadat er duidelijk was, wat er aan mijn auto mankeerde, kreeg ik een leenauto mee en is mijn auto tot mijn volle tevredenheid gerepareerd. Er wordt altijd eerst gebeld en wordt er aangegeven wat de kosten zijn, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Ik ben zeer tevreden over deze garage Angelo

zoals altijd perfect

uitstekende service en een gezellig team.

Snel en accuraat geholpen

Goed en vakkundig team

Professionele en goed georganiseerde garage

Altijd behulpzaam!

Gewoon goed

Staan altijd voor je klaar

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Wat je van een garage mag verwachten en meer.

volledig vertrouwen in bedrijf met prettige ontvangst en uitleg van.

na jarenlang onderhoud door Teus op zijn aanraden bij jullie gekomen en daar nog geen spijt van gehad.

Vriendelijk , klantgericht en altijd goed werk

Super garage

Eerlijk en betrouwbaar , het zijn woorden die je tegenwoordig niet vaak meer bezigt als je het over een garage hebt. Maar bij garage de Kemp passen ze als een Italiaans maatpak.

Leuke mensen

Je wordt goed geholpen.

Snelle service

Bij nood, staan de mannen van Kemp er ook. Toppers zijn het. Bedankt voor jullie snelle service

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service, denken mee.

Zeemanlaan 3

3401MV Ijsselstein ut