Top zaak

Is een top zaak staan altijd voor je klaar. Ook voor het kleinste probleempje.

Altijd prima service!

Altijd top service

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. Er wordt ook meegedacht. Ik ben al jaren klant en zal zeker nog jaren blijven

Service gericht chapeau!

Heel erg service gericht. Ondanks de drukte op de zaak hebben ze toch mij op korte termijn kunnen helpen. Motor kreeg een storing vlak voor onze vakantie en moest gemaakt. Hiervoor dank.

Snelle service

Ondanks veel drukte toch auto gerepareerd

Goeie service

Caravan nagekeken, en wat onderhoud. Erg tevreden

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk en goede service

Geweldige service

Auto keurig volgens afspraak gemaakt. Als er extra reparaties bijkomen wordt je keurig op de hoogte gebracht en overlegd.

Zeer goede service

Ik was apk afspraak vergeten te maken maar zij hebben toch tijd gevonden om zodat de apk op tijd is. Personeel is erg vriendelijk, goed overleg en zij denken mee voor passende oplossing. Ik ben heel erg tevreden over De Kemp

Fijne garage

Altijd prettig geholpen

Netjes geholpen

Vriendelijk. Geholpen

Word netjes geholpen Word netjes gebeld wat de kosten worden

Perfecte service

Waterpomp kapot. Snel geholpen ondanks drukte. Prima service.

Goed geholpen

Altijd klant vriendelijk en goede service

Goede service, vriendelijk personeel

Eerst keer mijn vouwwagen laten 'opknappen' door dit bedrijf. Had nog geen ervaring, heb ze via Google gevonden. Hele aardige mensen die alles tip top in orde gemaakt hebben. Er werd mij bij vertrek een fijne vakantie gewenst. Van harte aanbeloven!

Top service

Nette en vlotte service

Weer prima werk geleverd.

,s ochtends auto gebracht. Leen auto stond al klaar. Kleine 2 uur later gebeld om eventuele extra kosten door te spreken ,s middags keurig gebeld dat de auto klaar was Auto was weer tip top gerepareerd. Prima Een klein nadeeltje is de beperkte parkeerruimte bij het bedrijf. Dan maar een stukje lopen

ik zag dat de ruitenwisser vloeistof was berekend, toevallig was deze afgelopen zaterdag afgevuld, dus heb ik hier geen goed gevoel over, het gaat niet over het bedrag, maar hierdoor begin ik ook aan de juistheid van de andere (kosten) posten te twijfelen. deus ervaring wordt dan TWIJFELACHTIG

Prettig en klantvriendelijk

Altijd heldere communicatie vooraf en achteraf. Duidelijk over de prijs en reparatieduur. Altijd goed geholpen. Vriendelijk en verzorgd.

prima service

Staat altijd klaart

Heel goed en fijne garage

Goed geholpen vriendelijk en wordt zomaar alles vervangen gaat in overleg super

Uitstekende en klantviendelijke zaak.

Je word er altijd netjes geholpen, de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en het is er netjes. De uitleg is duidelijk en je betaald niks te veel, mocht er iets vervangen moeten worden dan word dit eerst van te voren gemeld en gevraagd of het vervangen mag worden of je krijgt een advies.

Top garage in IJsselstein

Al jaren lang ga ik met mijn auto naar De Kemp voor de jaarlijkse APK of reparatie's/onderhoud. Iedereen is vriendelijk, ze leveren goed werk, denken mee en houden zich aan hun afspraak. Als iemand tegen mij verteld dat zijn auto een APK beurt nodig heeft, raad ik ze dan ook altijd aan om naar De Kemp te gaan.

Super tevreden met deze garage!

Zeemanlaan 3

3401MV Ijsselstein ut