goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag met mijn nieuwe Audi Q7 e-tron bij Remco Linnebank geweest. Deze heren zijn echte techneuten en hebben het probleem perfect opgelost! Heel blij mee! Bedankt en tot de volgende keer!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In Mei een Ford Galaxy gekocht super fijne auto wel wat problemen met de airco gehad maar dit is keurig onder garantie opgelost!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag de peugeot 207 cc. bij remco opgehaald. Hij zag er fantastisch uit.. we werden zeer vriendelijk geholpen, remco had alle tijd voor ons. Prijs kwaliteit verhouding super.Als je 2 hand auto wil kopen ga dan zeker even bij Remco langs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed.\r\nIk kwam plotseling met een probleempje.\r\nBoven verwachting geholpen doordat ik er tussendoor werd gepland.\r\nVoelde erg goed
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een auto gekocht bij deze garage. Een fijne auto, alleen hij blijft steeds een melding geven dat de airbag niet functioneert. Nu hebben de medewerkers ons heel goed geholpen om dit probleem op te lossen, we werden snel geholpen, kregen zonder moeite een leenauto mee waar je alleen de brandstofkosten voor hoeft te betalen, en ze kwamen zelfs onze auto een keer ophalen uit Maarssen. En alle werkzaamheden vielen onder de garantie. Kortom, een garage met deskundige en behulpzame medewerkers die heel erg met je meehelpen om het goed op te lossen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf!\r\nMeedenkend, duidelijk, erg vriendelijk, je wordt snel ingepland en je bent je auto nooit lang kwijt,\r\n\"Kan niet\" kennen ze niet, voor alles is een oplossing.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf\r\nHet personeel is erg vriendelijk! Je kunt altijd snel terecht goede service. Zeker een aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al jaren bij deze garage. Vakmanschap, eerlijk, prima prijs/kwaliteit en geen verrassingen. Er wordt meegedacht en vrijblijvend advies gegeven. Mocht er iets zijn, dan wordt het opgelost. Je weet waar je aan toe bent.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Langs geweest voor een defecte kofferbak slot, nieuwe besteld en netjes geplaatst, kom ik de auto ophalen ook nog eens van binnen gestofzuigd en gereinigd, top service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren breng ik mijn auto naar remco linnebank om hem te te laten keuren en voor reparaties. Zo nu ook onze volkswagen golf die we in december hebben gekocht. We brachten hem alleen voor de APK, maar er bleek meer aan de hand te zijn.. De airco was al stuk, wisten we. Maar er zat een ratel in de motor, dat kon duiden op een te losse distributieketting.. Deze zou dan moeten worden vervangen. Na de grote beurt, zat de ratel er nog steeds in. Omdat de auto pas nieuw was is uiteindelijk de distributieketting met garantie vervangen. Door de oplettendheid van garage remco linnebank is erger leed aan de motor voorkomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, denken mee met de klant. Reparaties kunnen vlot ingepland worden, leenauto altijd mogelijk. Zeer tevreden! Komen er voor auto koop/onderhoud/schadeherstel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is als thuiskomen, vriendelijk ontvangen worden met koffie of thee. De auto is uitgelezen en nu blijkt er een remlicht stuk te zijn. Toen ik wilde afrekenen kreeg ik een cadeautje. Betalen hoefde ik nu niet! Waar vind je dit nog. Een vriendelijk bedankje voor mijn bezoek kreeg ik nog op de koop toe. Bedankt Remco en team.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het horen zeggen, voor een auto of occasion moet je bij\r\nRemco linnebank zijn,dat.hebben we gedaan.we werden ontvangen met koffie en \'n gezellige babbel of dat we elkaar al jaren kenden en we zijn met elkaar over eens gekomen en de auto gekocht\r\nvan onze dromen,+ een half jaar Bovag garantie.\r\n hebben we \'n probleem,krijg je gratis ,n auto te leen. \r\nDit is gewoon \'n TOP garage! je weet waar je aan toe bent.Kei goede service.\r\nDe Vr. Gr. GerTo Brabant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het internet afgestruind op zoek naar een onderdeel, bij diverse webshops niet meer verkrijgbaar, bij andere schreeuwend duur.\r\nRemco gebeld, die had de volgende dag een (schappelijke) prijsopgave en de volgende werkdag het onderdeel in huis. Kleine montagematerialen gratis meegeleverd, top!\r\n
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht zonder garantie en toch garantie gekregen. was namelijk een klein mankement en dit is zonder probleem gerepareerd met een leenauto tot m\'n beschikking. Zeer fijn geholpen. Bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Drie maanden geleden een leuk tweedehands autootje gekocht bij Remco. Helaas blijken er wat kleine probleempjes te zijn, waaronder het kapot gaan van de catalysator. Gelukkig is daar de service van de garage en, omdat ik de auto 3 maanden geleden pas gekocht heb, wordt dit door de garage geregeld, zonder kosten voor mij.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gingen net voor de wintersportvakantie bij linnebank langs op afspraak voor het vervangen van de accu.\r\nmonteur reed auto de garage in en ontdekte slecht remmen van de auto.\r\nrembekrachtiger kapot werd na 5 minuten geconstateerd.\r\ner werd snel gehandeld en voor het juiste nieuwe onderdeel gezorgd per courier.\r\ngelukkig nog geen 3 uur later alsnog veilig op weg de bergen in!!\r\necht super geregeld!!\r\nbedankt topteam linnebank voor de service!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben al jaren een vaste klant van dit bedrijf, voor zowel mijn eigen auto als die van mijn echtgenote.Voor alle grote/kleine beurten, apk winterbanden en/of reparaties is dit bedrijf een voorbeeld van deskundigheid gepaard met integer ondernemerschap. Door deze combinatie heeft dit bedrijf een voorbeeldfunctie.Vorige maand nog een reparatie laten verrichten. Wegens sluiting was de kabelbundel vanaf de trekhaak verbrand. (de stekker van de aanhangwagen was totaal verkeerd aangesloten) Ook dit euvel is op een goede coulante wijze naar volle tevredenheid verholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede contacten, behulpzaam en afspraak = afspraak

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service,\r\ndirect geholpen en het probleem verholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Naar de garage gaan voelt toch beetje als naar de tandarts gaan.\r\nZit er ergens iets wat ik niet heb gemerkt, en wat gaat dat kosten?\r\nOp een of andere manier kom ik toch altijd met een goed gevoel bij Linnenbank vandaan. Iets er iets kapot dan wordt het vakkundig gemaakt en weet je tevoren wat het gaat kosten. Je kunt het dus ook niet doen, maar eerlijk gezegd heb ik hun advies nog nooit in de windgeslagen. Door dat onderhoud heb ik met mijn auto nog nooit ergens zomaar stilgestaan. ook mijn kinderen niet.\r\nDat voelt goed.\r\nLaatst nog hadden ze bij het benzinestation vlakbij geen lampjes. Ik even langs Linnenbank om een lampje. Voordat ik het weet zetten ze er zelfs even een lampje in en ontdekken ze ook nog even hoe het kwam dat dat lampje stuk ging. Kijk dat voelt goed.\r\nDat doen ze gewoon even voor een vaste klant. Ongevraagd zelfs.\r\nKopje koffie erbij helpt je dan even helemaal weer goed op weg.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds 2008 al tevreden klant bij Remco en zijn team voor onze beide auto\'s. Afgelopen december reed ik op een donderdag om 17.25 uur naar het kinderdagverblijf aan de Peppelkade en net voorbij De garage hield mijn schakelaar ermee op. Ik had het los in mijn handen en schrok me rot, ik kon niets meer! Dus ik rende naar de garage die nog net open was en trof Remco, die direct met me meeliep. Het lukte hem wel om mijn auto bij zijn garage te krijgen. Een andere medewerker regelde direct een vervangende auto en zo kon ik met maar 10 minuten vertraging gewoon mijn kinderen ophalen van het kinderdagverblijf! Echt top geregeld, ook na de officiële sluitingstijd dus! De dag daarna was het probleem verholpen en kon ik mijn auto weer ophalen. Top service met veel begrip voor mijn situatie!\r\n
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd goede service en vlot geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Trekhaak nodig voor een niet meer zo veel voorkomend type auto.\r\nWas binnen een dag binnen, een dag later zat ie er al onder en voor slechts de helft van het geld wat de officiele dealer wilde hebben.\r\nIk was vergeten de witte kentekenplaat te bestellen maar die zat er gewoon al bij!\r\nSuper fijn laagdrempelig autobedrijf waar ze doen wat ze beloven..
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Peppelkade 7