Zeer Goed

Vlotte afhandeling, vriemdelijk personeel

Zeer klantvriendelijk en komt betrouwbaar over.

Allereerst werd er gekeken wat de schade aan mijn deur was, doordat ik een kerstboom onder mijn rechterachterdeur 10 meter had meegesleept en er een deel van de onderkant was losgeraakt. het deel werd er weer opgezet en de afgebroken knoppen dezelfde dag besteld. De volgende ochtend werden deze er al opgezet en was de schade voor een redelijke prijs opgelost. Jullie bedrijf werd mij aangeraden door mijn schoonzoon.

Uitstekend.

Vakkundige monteurs, vriendelijk en goede service.

Handig in de buurt, vlot en correct geholpen.

Meerdere keren de Nisan gehuurd voor kleine transporten in de omgeving. Het is wel geen nieuwe bus maar voldoet prima gezien de prijs/ kwaliteit

Geweldig geholpen

Heldere informatie en snel en goed geholpen.

Top geregeld

Goede afspraken, goede prijs, vriendelijke mensen.

Heel flexibel

Goed geregeld vlotte service

Auto voor apk ruitenwisser bladen waren slecht dezelfde dag vervangen auto goed gekeurd

helder duidelijk.

weer goed.

Soepele verhuur en borg weer snel terug gestort

Soepele verhuur en borg weer snel terug gestort

Goede, snelle en vriendelijke service.

Er is een goede, snelle en vriendelijke service geleverd. Er werd meegedacht naar mogelijkheden en duidelijk uitgelegd wat er nodig was om de auto weer goed en veilig af te leveren.

Vakkundig en hulpvaardig

1e keer bij dit bedrijf voor apk en klein onderhoud van mijn camper. Linker remlicht gaf problemen. Nieuw lampje erin en dacht dat het verholpen was. De werkelijkheid was anders. Nieuwe afspraak gemaakt om alsnog uit te zoeken wat het probleem was. Vriendelijk te woord gestaan.

Goede service !

Vriendelijk en deskundig personeel.

Uitstekende service en heldere uitleg over wat gedaan moet worden

Een prettige ontvangst bij mijn eerste kleine beurt en APK-bezoek van mijn overgenomen autootje. In de receptie heerste rust. Bij mijn vragen werd er helder antwoord gegeven en waar nodig werd eerst nog gekeken in de historie van de auto. Zo werd voorkomen dat ik voor een onverwacht hoge kostenpost kwam te staan. De uiteindelijke factuur was lager dan het geraamde bedrag - en dat is altijd heel prettig!

Proffesioneel

Ik vind het contact met autogarage Remco Linnebank erg fijn. Via internet een formulier ingevuld, ik word snel terug gebeld en over de telefoon de zaken besproken die moeten gebeuren. Tijdens de dag werd ik zelf nog gebeld of ik akkoord ga met de reperaties die gedaan moeten worden. Dat heb ik al als erg fijn ervaren, dan weet je wat er gaat gebeuren en weet je wat de kosten zijn.

snel geholpen

Ons probleem was precies op tijd opgelost zodat we op de geplande datum af konden reizen naar Hongarije. We waren door deze service niet verrast omdat de geplande afspraken altijd worden nagekomen.

Prima services

Bestelbus binnen 15 minuten via de website kunnen reserveren De borg van €500,- werd keurig binnen 2 dagen teruggestort op mijn rekening

Snel en goedkoop

Even snel een lampje laten vervangen. Ging snel en veel goedkoper dan bij de dealer.

Elke keer geweldige service

Ik kom er vaak en zeer zeer tevreden. Ben zakelijke klant.

Super service

Kapotte airco. Onderdeel zou niet meer beschikbaar zijn in Nederland en bestelling zou maanden duren. Het team heeft stad en land afgebeld en alsnog het betreffende onderdeel kunnen bemachtigen. Geweldig!

Prima bedrijf

Vriendelijk, professioneel, borg wordt a la minuut teruggestort, behulpzaam.

Prima service, kwaliteit/prijs.

Uitstekend verhuurbedrijf.

Zeer vlotte afhandeling. Terugbetaling borg dag na huur al geregeld. Echt aanrader.

Klantvriendelijk en keurigste service

Fijne bestelwagen gehuurd en proces verliep soepel. Aan te bevelen!

Prettig en snel

Ik had een afspraak gemaakt voor mijn airco, maar was een week te vroegq 4gelukkig was er nog plek, dus kon toch worden geholpen .

Peppelkade 7

3992AL Houten