Goede deskundige mensen met een glimlach!

Er zijn diverse werkzaamheden aan mijn auto verricht die snel en adequaat gedaan zijn. Ik was snel aan de beurt, auto is netjes behandelt en netjes achtergelaten en hij rijdt weer als vanouds! Chef werkplaats uiterst correcte en fijne man.

Fijne garage

Fijne garage dat afspraken na komt!

Alles is correct en snel afgehandeld

En een prima service.

Prima garage

Ik kom al jaren bij Remco Linnebank en ben zeer tevreden over de dienstverlening. Vriendelijke mensen die mijn auto uitstekend onderhouden en nooit te beroerd zijn om iets extra's te doen voor de klant.

gewelidige service

of je nou voor last minute een auto nodig hebt (dat gebeurd weleens in catering land) of onderhoud/ apk voor een van de voertuigen denken mee, lossen op en regelen het. schappelijke prijzen

Altijd vriendelijk, overleggen goed.

Mijn ervaringen zijn altijd goed en er wordt niks gedaan zonder overleg. Dus de volgende keer ben ik er weer.

altijd goed

heel goed

Uitstekend, professioneel en vriendelijk

Goede service, fijn geholpen ook toen het wat langer duurde, leenauto top.

Prettig, meedenkend, betrouwbaar!

Ik wilde een busje om mijn caravan te verplaatsen. Vragen werden, telefonisch goed en direct beantwoord. Je krijgt de indruk, dat je al jaren klant bent, terwijl je de 1e keer iets wilt huren. Prettig bedrijf.

Goed en adequaat geholpen

zeer prettige garage

Zeer fijn bedrijf. Wordt meegedacht met de klant. Snelle, goede en duidelijke service.

alles snel en soepel geregeld

top!

Klasse , altijd meedenken en super service

Fijne garage waar de medewerkers altijd vóór je klaar staan met raad en daad!

Alles volgens afspraak

Mercedes sprinter gehuurd voor een middag.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Borg binnen 24 uur terug op mijn rekening. Vriendelijk personeel.

Prima geholpen

Prima geholpen

Goeie service en lekker meedenken

Idem

Fijn klantcontact, duidelijke communicatie en een vertrouwd gevoel bij deze garage. Dankje!

prima en snel geregeld

Perfect,niet duur en zeer klantvriendelijk

Ik moest mijn airco laten reinigen en winter/zomerbandenwissel. Bij mijn officiële dealer vond ik dit nogal prijzig en ben eens gaan informeren via internet en kwam uit bij Remco Linnebank in Houten. Ik werd heel vriendelijk ontvangen met een kop koffie en de prijs ? Ik was de helft goedkoper uit dan bij mijn dealer waar ik mijn auto nieuw gekocht heb. Vanaf nu voor mij alleen maar Remco Linnebank.

Fijne service

Ik heb bij de garage in Houten een goed gevoel over gehouden. Mijn auto was aan het einde van de dag weer klaar. Geen hoge kosten. Lijkt een eerlijke prijs te zijn. Daarnaast aardige mensen!

Goede en snelle service!

Prettige ervaring. Kreeg meteen het gevoel dat mijn auto in goede handen was. Verder waren ze helder en duidelijk in communicatie.

Super service!

Voor de 3e keer een busje gehuurd om een bank te vervoeren. Zoals altijd netjes geholpen! Bedankt!

Altijd bereid om uit te leggen en mee te denken in oplossingen. Heel blij weer met de hulp en de oplossingen

Prima service flexibel met een goede prijs...

Prima service flexibel met een goede prijs...

Peppelkade 7

3992AL Houten