Super vriendelijk, bekwaam en behulpzaam

Zeer tevreden over dit bedrijf en de werknemers. Goede communicatie, en zeer vriendelijk. Ik kwam vanuit Rotterdam naar Groningen en het was een rit maar was het zeker waard. Nog een lief presentje ook ontvangen en erg blij met mijn ride. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Heel fijn bedrijf met veel persoonlijke aandacht!

Mijn eerste eigen auto gekocht en kreeg daar een leuke attentie bij. Super fijn geholpen en ik kreeg er gelijk een heel goed gevoel bij. Het geeft veel vertrouwen en dat vind ik bij een autobedrijf erg belangrijk. Een top bedrijf!

Zeer prettige garage

Prima geholpen, prettige onderhandelingen en zeer gastvrij ontvangen. Auto werd keurig afgeleverd. Werkplaats is zeer netjes en ziet er geordend uit.

Betrouwbaar en eerlijk

Zijn al jaren klant en altijd tevreden

Een fijn bedrijf met goede service en veel aandacht

Altijd goede service en goed contact. Fijn om er komen.

Prima service en fijne communicatie

Hartelijk en warm ontvangen door de vrouw vd eigenaar. Heeft ons keurig en goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Dacht goed mee.

Zeer goede service en kwaliteit

Zeer vriendelijk en de nieuwe auto wordt tot in de puntjes nagekeken en klaar gemaakt. Hier kun je zorgeloos een andere auto kopen.

Tevreden

Mooi bedrijf

Eerlijk, Betrouwbaar, vakkundig!

Super geholpen door Jos en Aaffien! Heel blij met onze nieuwe auto. Open en eerlijke communicatie. Top bedrijf met vakkundig hardwerkende mensen en hart voor de zaak!

Goede service, prettige mensen!

Alles zoals afgesproken maar bovenal een vertrouwd adres voor je auto!

Top service elke keer weer.

Niks te veel, altijd de hulp die je hoopt te krijgen.

Heel goed!!

Perfecte service!

Super service

Vriendelijk personeel snelle service

Correct,duidelijk en netjes geholpen

Vakbekwame Garage.

Komt afspraak na en zeer vriendelijk . Bij inruil een vlotte afhandeling en een goede deal. Helemaal naar tevredenheid en ben zeer blij met mijn Peugeot.

Snelle, goede en vriendelijke service

Ik was op zoek naar een andere auto en ben daarbij snel geholpen. Zeer vriendelijk personeel en snelle en goede service! Kortom, heel erg tevreden!

Vriendelijke mensen.

We zijn op een heel vriendelijke manier benaderd door Affien en Jos Vermue. De auto die we hebben gekocht ziet er prima uit. We hopen er veel plezier mee te beleven. Bedankt!

super goed

zeer betrouwbaar bedrijf. vakkundig personeel eigenaar is zeer klantvriendelijk en erg meedenkend

Geweldige zaak

Al jarenlang klant bij Jos en Aaffien Vermue. Topbedrijf die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Zeer aanbevelingswaardig!

Mooi klein bedrijf met gemotiveerde mensen.

De eerste indruk was direct goed, de ontvangst en begeleiding. Bij dit bedrijf is de eigenaar de verkoper en de zijn vrouw is gastvrouw. Beide hebben een grote affiniteit met het bedrijf. Het enthousiasme straalt ervan af. De aankoop van de auto en afwikkeling was zeer correct. Een gemoedelijk bedrijf. Met Vriendelijke Groet, Freek Jonkers Havelte

Uitstekende service!

Als klant word ik elke keer prima geholpen.

Super service, al jaren erg tevreden

Al langere tijd bij deze garage. Geholpen bij de aankoop van onze auto's. Altijd meedenkend en behulpzaam.

Gastvrij, vakkundig en betrouwbaar

Buiten werktijd langs mogen komen, zeer gastvrij en persoonlijk ontvangen, aardige mensen. Komen keurig afspraken na, en de auto geleverd zoals vooraf besproken. Dit is een autobedrijf zoals je zo willen, dikke complimenten aan Jos en z'n team!! Groeten, Fam de Haan

Heel goed en professioneel autobedrijf

Zou het iedereen aanraden om hier je auto te kopen of in onderhoud te hebben.

Hier kan je met veel vertrouwen een 2e hands auto kopen!

Erg fijne garage met leuk persoonlijk contact. Onze auto werd voor de aankoop helemaal in orde gemaakt en alle puntjes werden op de i gezet. Zelfs details die ik later pas zag. Ze hebben echt zorg voor hun vak. Een tweedehands auto kopen blijft spannend maar bij deze garage heb ik een erg goed gevoel.

Oudeweg 124 A

9628CH Siddeburen