Ik heb via een familielid een nieuwe auto aangeschaft. Goede expertise en service. Alles is soepel verlopen. Ben heel tevreden over de samenwerking en nieuwe auto.
vriendelijk, kreeg zelf een bloemetje bij het kopen van een auto, recht door zee, doet wat het belooft
Op afstand overleg over een andere occasion, na een zoektocht een fijne auto gevonden. Volste vertrouwen in deze garage! Eerlijk en goed!
We hebben heel goede ervaringen met dit bedrijf , klant vriendelijk en goede service. En in eigen dorp.
Zeer vriendelijk ontvangen. Eerste keer, betrouwbaar gevoel.
Zeer klantgericht. Goeie service en kwaliteit
Geweldige service,dikke pluim. In maart een auto bij Jos gekocht,er is een trekhaak geplaatst,wij hadden wat problemen met de aansluiting van het fietsenrek,even bij Jos langs er is naar gekeken en het probleem is weer prima opgelost.Mensen geweldig bedank voor de goede service
Persoonlijk en vertrouwd dus en 8. Ik heb zelf met mijn opleiding nooit een 8 gehad.
Na een gesprek over een nw auto die ik graag zou willen, heeft dit bedrijf een voor mij een nw auto gezocht en gevonden. Dit is tot volle tevredenheid gedaan.
Een hele goede service!
Correcte afhandeling van reparaties, deskundig en vriendelijk personeel.
Een aantal maanden geleden onze auto bij Jos Vermue gekocht. Toen al top service. Nu voor een zomerbeurt langs geweest. Perfecte controle en net als de voorgaande keren net dat beetje extra! Onderdelen die per direct besteld én gemonteerd worden. Super! Wij gaan met een goed onderhouden auto op vakantie!
Super service! De auto is voor mij opgehaald uit Purmerend. Zag er keurig uit van binnen en van buiten! Ontzettend vriendelijke mensen. Altijd bereid je te woord te staan en nemen alle tijd voor je!
Had een trilling in mijn sprinter. Ben toevallig bij Jos Vermue gestopt en het terrein opgereden. Ze hebben direct gekeken, het probleem gevonden en direct geregeld. Leenbus mee, super!! Ze hebben er een vaste klant bij!!
Oudeweg 124 A
9628CH Siddeburen