perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf professioneel, vriendelijk, transparant en gericht op service & kwaliteit

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We waren op zoek naar een grotere auto. De verkoper stelde ons een Toyota Avensis voor omdat we zelf ook al een Toyota reden.\r\n\r\nDe auto was onder ons budget en we hielden er dus ook nog geld aan over. Voor onze oude auto hebben we ook nog een goed bedrag gekregen.\r\n\r\nEr waren nog een paar kleine mankementjes, maar deze hebben we besproken en zijn opgelost voordat we de auto daadwerkelijk kochten.\r\n\r\nAl met al zeer goede service, eerlijkheid en oprechtheid.\r\n\r\nWij waren zeer tevreden en blij met onze (nieuwe) auto. En de mooie bos bloemen natuurlijk. :-)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren een mooie Toyota RAV4 gekocht,super blij mee. Hebben de auto gelijk meegenomen. Tot mijn verbazing werd er vandaag een prachtig boeket bloemen bezorgd door team Frans Wijntjes!!! Super bedankt,ook nogmaals voor de goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf netjes geholpen,nemen de tijd voor uitleg over de werking van alle snufjes in de nieuw gekochte auto. Goede deal gemaakt.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We waren op zoek naar een goede Volvo XC70 als opvolger van de V70 die inmiddels 15 jaar oud was en ruim vier ton op de teller. We zochten een auto waarvan de historie duidelijk was en het onderhoud aantoonbaar. We zijn bij dit bedrijf goed geholpen en heel prettig begeleid en zijn trots dat we hier een geweldige auto hebben gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een zeer vriendelijke klantgericht autobedrijf goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tja, wat doe je als de vorige auto zo goed is bevallen? Uiteraard ga je dan terug. Wederom een warm onthaal en deskundige hulp. Blij met weer een voltreffer!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben hier voor het eerst geweest, en heb dit als zeer prettig ervaren. Dit bedrijf denkt met de mensen mee en zoekt naar oplossingen wanneer dat nodig mocht zijn.Het personeel is zakelijk en maar ook heel menselijk ingesteld.\r\nErg vriendelijk bedrijf, en het belangrijkste is dat dit een bedrijf is die heel veel vertrouwen uitstraalt, en dat blijkt ook helemaal te kloppen!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op deze (splinter)nieuwe locatie een mooie occasion gekocht; een Ford C-max. We waren al een tijdje aan het zoeken, maar.. deze is het geworden! Misschien mede door de vriendelijkheid en transparantie van de medewerkers. We wensen Wientjes en team succes in de toekomst.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een heerlijke medewerker zijn het bij Frans wieltjes niets is te veel en je wordt er warm ontvangen of het familie is zo vertrouwd voelt het.\r\nDe auto is nog beter dan wat ik er van had gedacht super gaaf en storingsvrij.\r\nZe denken en voelen met je mee en het alle geduld mooie afhandeling met een grote bos bloemen en achteraf nog een mooie foto\'s.\r\nVerbazend dat na een half jaar nog een contact wordt opgenomen om te vragen of we ook echt te vrede zijn. Kan me geen enkel garage bedenken die hier zoveel moeite voor doet.\r\nExtra dank voor verkoper Wilko we komen zeker nog eens terug,wij zijn zéér benieuwd naar de nieuwe showroom. Gr M&M

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Audi A5 cabrio gekocht, de koppeling is kapot gegaan na 549 km. De schade is € 1550,- en ik heb geen enkele tegemoetkoming ontvangen. Schandalig om een auto van € 18000,- zo af te leveren en bij problemen niet thuis geven. Zo hoor je niet met klanten om te gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een eerste prettige kennismaking en een spontaan aangeboden proefrit was het wel duidelijk ,dit is een autobedrijf die doet wat ze zeggen!\r\nAlles klopt ,de aflevering was alsof je een Rolls Royce kwam afhalen echt heel leuk vandaag nog een leuke kaart gehad met foto van de aflevering ,nog nooit meegemaakt 👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fijne bejegening, goede service, denken goed mee. Fijn gevoel om hier een auto te kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn auto opgehaald en ben echt tevreden over de service. Hier kunnen de meeste auto bedrijven wel wat van leren netjes geholpen kom zeker weer langs als ik weer naar een auto ga kijken. Was het ritje uit Zoetermeer zeker waard.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op internet vonden wij een A3 Sportback met een mooie lage kilometerstand.. van te voren gebeld en vriendelijk te woord gestaan, verkoper vertelde waar die in onderhoud was geweest en dat hij aantoonbaar 1 eigenaar heeft gehad. Advertentie was een \"meeneemprijs\" wat inhoud dat je geen garantie krijgt, maar aangezien we toch niet om de hoek wonen en de bekende historie hadden wij een goed gevoel erbij, dus 1,5 uur in de auto. Aangekomen werden we zeer welkom ontvangen, de auto stond buiten klaar en we mochten de auto uitgebreid proberen... onderhandeling verliep vlot en soepel, erg prettig ervaren. Transparant en zonder gedoe.\r\nBij aflevering mooie bos bloemen en krasje waar we het niet eens over gehad hadden, hadden ze weg gepolijst... hoeft niet, toch gedaan! Dikke pluim voor Frans Wientjes en zijn team! In de toekomst zouden we hier graag weer komen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat ik belangrijk vind als klant? Dat een bedrijf de tijd neemt voor mij, want een auto koop ik niet iedere dag en is daarbij een flinke investering. Ik ben bijzonder vriendelijk geholpen door Wilko. Hij nam de tijd, reed mee met de proefrit en had een ontspannen en persoonlijke houding. Natuurlijk kwam ik voor die mooie auto, maar de manier waarop ik ben geholpen is net het zetje geweest om tot aankoop over te gaan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We voelen ons opgelicht. Auto met een afgeplakt motor storingslampje gekocht. Hier kwamen wij achter bij de APK waar de auto niet meer door heen komt. Ze willen hier niks aan doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk, goed ontvangen, leuke gesprekken gehad goede deal met WILCO afgesloten. Thuis nog een bos bloemen gehad een mooie foto met familie en onze oude en nieuwe auto erop. Echt een aanrader. Over een paar jaar zien jullie ons weer terug voor een nieuwe auto. Bedankt voor alles WILCO van Werven en collega\'s.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn nog niet eerder bij een auto bedrijf zo vriendelijk en gastvrij onthaald dan bij de fam. Wientjes.!!!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden bijzonder hartelijk ontvangen en na enig handelen over en weer was de deal relatief snel gesloten. We hebben niet gekozen voor Bovag garantie, vonden we te duur. Daarom gekozen voor 6 maand Trust garantie, dit is zonder onderhoudsbeurt bij aflevering. Bij aflevering ziet de auto er keurig uit en alles is netjes geregeld volgens afspraak en nieuwe matten worden nog na gestuurd. Dan valt het wel tegen dat de volgende dag al blijkt dat de auto een beurt nodig heeft. Zeuren we verder niet over, is het risico om niet te kiezen voor Bovag. Maar vindt niet dat dit zo snel hoort te gebeuren.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel bedrijf. We werden op een oprechte en zeer plezierige manier geholpen. We kregen ruim de tijd om een proefrit te maken. Na overleg en op aanraden van Wilko, zijn we zelfs met de beoogde auto langs onze eigen garage gereden voor een deskundig oordeel van onze garagehouder (Gerard Vulink, Raalte) \r\n\r\nWe hebben bij Frans Wientjes geen enkele druk ervaren om snel te moeten beslissen. De vragen die we hadden werden eerlijk en allemaal beantwoord. Bovendien werd onze inruilauto niet \" afgekraakt\" om de inruilprijs te drukken, maar werd er fair overlegd wat een reële inruilprijs zou mogen zijn. \r\n\r\nWij hebben ervaren dat ze bij Frans Wientjes echt willen dat jij als klant heel bewust ZELF kiest voor de auto die jij wilt. Dus absoluut geen verkoop praatjes, maar oprechte hulp bij het maken van jou keuze. \r\n\r\nKortom; goede kerels, vakkundig, eerlijk, plezierig en zeer klantgericht. Een goed bedrijf, een aanrader \r\n\r\nKJ van der Weide \r\n

Laan van de Dierenriem 44

7324 AA Apeldoorn