Opmerkelijk is dat Dhr. Barendregt uit Rotterdam vergeet te vermelden dat hij in plaats van onderhoud en garantie duidelijk (in goed overleg) heeft gekozen voor de meeneemprijs en een korting van €2450,-. Daarbij heeft hij de auto direct mee genomen op basis als gezien en bereden. Ongebruikelijk is bij ons (en bij ieder ander bedrijf / dealer) dat je de auto voor reparatie aanbiedt bij derden zonder overleg met ons. In dit geval waar garantie niet van toepassing is willen wij zeker vooraf geïnformeerd worden om eventuele kosten in de hand te houden. Echter hebben wij niets van Dhr. Barendregt vernomen. Aangenomen mag worden dat een auto met 169.000 kilometer, niet nieuw is. Zo ook de koppeling wat een slijtage deel betreft.
Hoewel het e-mailadres van dit bericht bij ons onbekend is, zal het hier om de aankoop van de heer Neuber gaan van 5 November 2016. Als reactie op dit bericht vinden wij het vervelend te moeten vernemen hoe wij hier worden neergezet. Dit terwijl de heer Neuber bij ons is weggegaan in tevredenheid nadat wij hem terzijde hadden gestaan in een oplossing met het probleem. Dit een half jaar na aankoop. Het betreft een Suzuki Swift van 8 jaar oud, bij ons door inruil verkregen en door de heer Neuber gekocht op handelsbasis, zonder garantie met een hoge korting. Bij ons is gebruikelijk dat 24 uur na aflevering alsnog garantie kan worden afgesloten. Opmerkelijk is dat deze negatieve reactie wordt geschreven door "Meneer Anoniem" maar niet door de heer Neuber zelf. Soms zijn er mensen die willen gokken, niet winnen, vervolgens veronderstellen dat de spelregels niet deugen. Lampjes afplakken of verwijderen en/of onwaarheden verkopen doen wij niet. Gelukkig is dit ook te lezen uit andere recensies. Desondanks is Frans Wientjes Auto's geïnteresseerd in de boosheid van de heer Neuber daar wij gewoon zijn onze afspraken ten alle tijde na te komen. Kortom jammer! Daar dit soort reacties niet ons doel is. Frans Wientjes is geïnteresseerd in een gesprek met de koper in kwestie.
Laan van de Dierenriem 44
7324 AA Apeldoorn