goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer betrokken en gemotiveerde verkoper (Wilko). Afspraken worden nagekomen. Goede en eerlijke deal.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 23-09 hieronder een recensie ingevuld met een gemiddeld cijfer van 6,7. \r\nIn het verhaal staan een aantal punten waarin Frans Wientjes auto\'s in gebreken is gebleven bij het afleveren van de auto. Hieraan hield ik gemengde gevoelens aan dit bedrijf over.\r\nNa het plaatsen van de recensie is dit netjes opgepakt door Frans Wientjes auto\'s.\r\nDe auto is opgehaald door één van de verkopers en alle punten zijn nu goed afgewerkt zoals het hoort.\r\n\r\nNu kan ik tevreden zijn met de auto en het uiteindelijk geleverde werk\r\n\r\nGelukkig dat dit bedrijf dit soort klachten/gevallen ook erg goed oppakt \r\n\r\nFrans Wientjes auto\'s bedankt !!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige en ontspannen sfeer. Geholpen door verkoper Wilco, erg vriendelijke goser. Totaal niet opdringerig. Voor de proefrit mochten we de tijd nemen. Naar het vreemde geluid dat ik hoorde werd meteen nog even gekeken door de plaatselijke garage, waar later ook de APK werd gedaan. Tevens onze oude auto in kunnen ruilen.\r\n\r\nMochten wij weer opzoek gaan naar een andere auto, dan kijken we zeker even bij Frans Wientjes Auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen. Kregen goede uitleg over de werkwijze van de garage. Werden gewezen op extra service zoals een verzekering en garantie mogelijkheden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn super tevreden hoe wij zijn behandeld. Je voelt je serieus genomen. Zeer klantvriendelijk. De verkoper Wilko verdient een pluim. Hij is een aanwinst van het bedrijf.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In eerste instantie kwam het goed over, het is een net bedrijf met een mooie uitstraling. De nazorg is helaas een stuk minder gesteld. De aangekochte auto had een onderhouds beurt gekregen en de onderhoudsboekjes waren helaas niet ingevuld, er zou een nieuwe mattenset in komen bij de aflevering, dit is niet gebeurd en nu 3 weken na de aankoop heb ik die nog steeds niet, ook zou de auto gepoetst worden, of dit ook gebeurt is kon ik niet duidelijk zien. Wel is duidelijk te zien dat er allemaal poetsvegen over de hele auto zitten en als de zon erop schijnt valt het helemaal erg op. Dus zal ik de auto nog een x moeten laten polijsten om het weg te krijgen. Al met al dus gemengde gevoelens er aan over gehouden en zoals ik er nu in sta zeg ik : 1x maar nooit meer ....

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Spontaan, kundig en proffesioneel bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en netjes geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettige ervaring bij de aanschaf van een occasion. Rustige verkopers, eerlijk in het verstrekken van informatie over de voertuigen en absoluut geen druk opgelegd gekregen om snel te moeten beslissen. Inruil van oude auto tegen een mooie prijs maakt dat ik een tevreden klant ben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed, wij zijn goed behandeld en waren daarover dik tevreden .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Pas een E39 BMW 520i gekocht. Werd geholpen door Dylan, een erg aardige en behulpzame jongen.\r\nHet enige probleempje was dat de slotbout voor de velgen miste, maar die is mij direct netjes toegestuurd. Top service dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf komen afspraken na. Servicegericht.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk personeel.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeeeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne mensen open en transparant heb er een pracht van een Volvo gekocht die tot in de puntjes afgeleverd werd

voldoende, een redelijke ervaring

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In mei van dit jaar een 2e hands BMW gekocht bij Frans Wientjes Auto\'s. Ik ben er vriendelijk en prettig geholpen door verkoper Wilko; hij dacht mee en zocht naar oplossingen en mogelijkheden, beantwoordde telefoontjes en e-mailtjes snel en reageerde ook meteen toen ik op weg naar huis nog een vraag had over iets dat ik constateerde tijdens het rijden. Rustige en vriendelijke verkoper, prettig in het contact.\r\nWat de auto betreft, geen verborgen gebreken. Het is altijd maar afwachten hoe een 2e hands auto uiteindelijk uitpakt, je moet er ook wat geluk mee hebben. De verkoper wist ook niet alles van de auto maar ging op zoek naar aanvullende informatie.\r\nEnfin, tevreden over de sfeer, rust en klantvriendelijkheid wat uiteindelijk belangrijk is bij waar je een auto koopt. Uiteindelijke tevredenheid over de aankoop wordt bepaald door hoe lang je nog tegen welke kosten met je occasion kunt rondrijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een fantastisch ontvangst en een relaxte afwikkeling bij het kopen van de auto. Hulde!! Een aanrader dit mooie bedrijf..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb afgelopen maand een seat ibiza gehaald 2011! Een leuk begin auto. Ben goed geholpen. Service die ze aanbieden van begin aankoop tot heden is echt super! Nee echt super. Ik kan op bijna elke tijd terug komen met me auto als ik vragen had of ik moest wat hebben. Werd het geregeld. Mijn complimenten Frans Wientjes! En doe een extra bonus voor die jonge kerel die bij jullie werkt. Als het goed is ene Wilko! Een topper \r\n\r\nGa zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel hartelijk dank voor jullie echte professionele benadering met zoveel echte hollandse hartelijkheid.\r\nDat dit bij jonge mensen anno 2016 nog bestaat.Perfecte deal wederzijds.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lang gezocht naar een Ford Fusion automaat, autobedrijf Frans Wientjes in Deventer had er één.\r\nPrecies wat we zochten, een mooie wagen, weinig kilometers, met de complete onderhoudshistorie én de juiste prijs.\r\nOok het personeel verdiend een dikke pluim en in het bijzonder wil ik Wilko bedanken voor de zeer prettige afhandeling van de verkoop!\r\nEen prima bedrijf die deze hoge waardering zeker waard is.\r\nBen en Marian Nijenhuis

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een geweldig bedrijf! Goede service, vriendelijk personeel. Ik had problemen met de auto na aankoop, maar kon daar meteen terecht na een belletje en het probleem is verholpen. Super!

Laan van de Dierenriem 44

7324 AA Apeldoorn