goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met Frans Wientjes Auto\'s.\r\nFijne mensen, denken mee, leggen hun garantie pakket goed uit. zijn in mijn ogen eerlijk. \r\n\r\nKort om enorm tevreden met Frans Wientjes Auto\'s\r\n\r\nMVG J Liebregt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, wij werden zeer netjes behandeld \r\nMochten de auto voor een proefrit meenemen naar Wierden om na te laten kijken en eventueel wel 3 dagen op proef hebben. Dat zie je toch nergens.\r\nHet kan gewoon niet beter. En nog bedankt voor de goede service. \r\nP.s. Mocht er in de toekomst weer een auto aangeschaft worden komen we eerst bij u langs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals altijd bij dit bedrijf goed geholpen en een mooi aanbod van gebruikte auto\'s. Personeel erg vriendelijk en nooit opdringerig.\r\nIk kom hier weer graag terug zodra ik toe ben aan iets nieuws!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super klant vriendelijk
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb afgelopen maand een seat ibiza gehaald 2011! Een leuk begin auto. Ben goed geholpen. Service die ze aanbieden van begin aankoop tot heden is echt super! Nee echt super. Ik kan op bijna elke tijd terug komen met me auto als ik vragen had of ik moest wat hebben. Werd het geregeld. Mijn complimenten Frans Wientjes! En doe een extra bonus voor die jonge kerel die bij jullie werkt. Als het goed is ene Wilko! Een topper \r\n\r\nGa zo door!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen door Dylan! Fijn dat je ook bij de koop van een klein en bijna bejaard autootje zoveel aandacht en service krijgt! 😉😀

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij komen uit Schijndel, ruim 108 km van Deventer. Na een eerste telefonisch gesprek met een verkoper was er voldoende vertrouwen om in ieder geval eens te gaan kijken naar de aangeboden Ford Fusion. Mijn vrouw en ik werden vriendelijk ontvangen met koffie en Deventer koek. Toen de auto grondig bekeken, waar we van de kant van de verkoper Dylan Klumper alle medewerking kregen. Een aantal wensen van onze kant werden genoteerd en zouden opgelost worden, wat bij het afhalen van de auto ook perfect was gedaan. Kortom wij zijn prima geslaagd en reden blij met onze nieuwe aanwinst richting Schijndel.\r\nMede door de eerlijke en zakelijke manier van handelen van de Hr. Dylan Klumper, verkoper bij Frans Wientjes Auto\'s BV, bewijst het maar eens dat wat je ver haalt best goed kan zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn zeer tevreden, over de manier waarop wij geholpen zijn, door zowel Wilco als Lubertus.\r\nVriendelijk, zonder druk, de mogelijkheid gekregen de auto in alle rust uit te proberen.\r\nWe hebben al heel wat autobedrijven bezocht, echter dit nog niet zo ervaren.\r\nTop

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alle lof voor het klantvriendelijke team van Frans Wientjes Auto\'s. Verkoper Dylan toonde zich tijdens mijn aankoopproces van de BMW 1 serie cabrio een vriendelijke, deskundige en klantgerichte verkoper. Complimenten ook voor de after sales service van Lubertus toen, korte tijd na de aflevering, kleine plekjes op beide portieren bijgewerkt dienden te worden. Zeker een adres waar ik met plezier weer terug zal keren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf nederlanders staan over het algemeen bekend voor hun gastvrijheid , maar de mensen van frans wientjes sprongen daar echt uit.\r\nons eerste gesprek aan de telefoon voelde direct goed en vertrouwd. eens aangekomen op de zaak , verbeterde dit enkel nog in de goede zin.\r\nze lieten ons rustig alleen de wagen inspecteren zonder opdringerig gedoe.\r\neen testrit was geen probleem , zeer vriendelijke verkopers , absoluut geen opdringerige types , mooie verzorgde zaak.\r\nklant en kindvriendelijk.\r\n\r\ndienst na verkoop is super , geen gedoe van : verkocht , ok volgende.\r\n\r\nde rolhoes voor het koffer ontbrak. geen probleem , direct met de vorige eigenaar bellen/mailen. een weekje later opgestuurd . top!\r\n\r\neen echte betrouwbare garage , ik hoop dat ik goed gesteld ben met men audi.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zaterdag hebben wij een VW Tiguan bij Frans Wientjes gekocht. Wij zijn zeer prettig en deskundig geholpen. De contacten met o.a. Wilko en ook Lubbertus verliepen zeer correct en sympathiek. Veel waardering!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig geholpen zeer tervreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed ontvangen zonder druk tot verkoop te merken\r\nWilco is een jonge verkoper die enthousiast is en goed met de klant omgaat\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zijn heel tevreden over hoe wij zijn ontvangen, er is niets opgedrongen, hadden alle tijd om elkaar een beetje te leren kennen En dit alles bij een heerlijke koffie en zelfs na de proefrit een kopje soep..\r\nBij aflevering een mooie bos bloemen.\r\nVan onze kant was het 100%, kunnen geen punten aangeven die verbeterd zouden moeten worden.\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net en keurig bedrijf we hadden wat problemen met onze auto die we gekocht hadden maar dat is allemaal perfect en netjes opgelost

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de vriendelijke dienstverlening, ik ben er snel en naar wens geholpen!\r\n\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top ervaring gehad. Heel erg tevreden over een aankoop van een gebruikte auto (BMW 535i GT). De prijs/kwaliteit verhouding is enorm goed bevallen. Ook de persoonlijke betrokkenheid was zeer aangenaam. Zeker een aanrader en geen enkele spijt van keuze!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf luisteren naar je en zijn duidelijk in het onderhandelen.\r\nbij de volgende aanschaf van een auto ga ik zeker terug

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en vriendelijk

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een occasion gekocht.\r\nKeurig bedrijf en enthousiaste verkopers die de tijd voor je nemen en meedenken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volvo V50 gekocht bij Wientjes. Wij zijn erg fijn geholpen. Ze nemen hier de tijd voor je en zijn erg klantvriendelijk. Wanneer er vragen zijn en ze weten niet direct het antwoord, gaan ze dit gelijk uitzoeken. Welk type auto je ook koopt, als klant ga je tevreden de zaak uit. Kleine dingen die tellen zoals bos bloemen en bedankkaartje. Wij zijn erg tevreden met onze aankoop!!

Laan van de Dierenriem 44

7324 AA Apeldoorn