goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een gebruikte auto bij Frans Wientjes gekocht. Toen we kwamen kijken zijn we prima geholpen en mochten we een proefrit maken. \'s Middags hebben we de auto gekocht en is de koop naar volle tevreden gesloten. Naderhand bleek er nog een kleine storing te zijn. De auto werd bij ons thuis opgehaald en de storing is verholpen. Hiervoor hoefden wij niets te betalen ook al hadden wij geen garantie afgesloten. Meer dan prima service!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Frans Wientjes bedrijf maakt een betrouwbare indruk. Zij gaan veel verder dan een typische autohandel. Goede autos. Ik geef prijs kwaliteit een iets lagere score omdat ik voor een 9 jaar oude Audi A8 naar verhouding meer geld heb betaald. Echter bewust hiervoor gekozen omdat deze auto erg weinig km heeft gelopen met aantoonbare historie. In combinatie met de indruk die dit bedirjf op mij heeft gemaakt mbt betrouwbaarheid. De tijd zal leren of ik gelijk heb gehad. Tot nu toe niets te mopperen. En vriendelijke verkopers die niet onnodig pushen. Leuk bedrijf om deal mee te maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Proefrit gemaakt en twee dagen later een auto gekocht voor een redelijke prijs. Afspraken zijn duidelijk. Betrouwbaar adres. Fijne service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer goed bedrijf, duidelijke uitleg en een zeer vriendelijke hulp en behandeling, oftewel zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaren en zeer vriendelijk verkopers, belangstelling en tijd voor\r\nde klant, super. |De auto bevalt goed.

• Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen, netjes de papierwinkel geregeld, we hopen weer een aantal jaar vooruit te komen met de mooie nieuwe auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zoek naar een gebruikte Toyota Rav 4 bij autobedrijf Wientjes terecht gekomen. Prettige ontvangst, duidelijke uitleg en alle tijd om je vragen te beantwoorden. Een autoverkoper die duidelijk plezier heeft in zijn werk en we komen dan ook positief uit de onderhandelingen.\r\nAanvullend een trekhaak nodig. Helaas verliep de communicatie daarover moeizaam, maar na wat heen en weer gebel heeft de heer Wientjes het probleem naar tevredenheid opgelost. Autobedrijf Wientjes maakt zijn naam waar en verleent uitstekende service. Groet van een tevreden klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs heb ik hier mijn auto gekocht. Ik ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Persoonlijke service, vriendelijk personeel, goede onderhandelingen gevoerd en fantastische aftersales.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk contact, vriendelijke mensen, goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring erg vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goedendag beste mensen van Frans Wientjes Auto\'s.\r\n \r\nAls tankwagenchauffeur in de benzine-en oliehandel ben ik al jaren bekend bij auto-bedrijven, garage\'s en auto-handelaren .\r\n(gewoon omdat er tot enkele jaren terug meer tankpomen voor een garage-of autodealer waren geplaatst en men had meer \"eigen\" voorraad benzine en diesel.)\r\n \r\nEchter zelden heb ik zo\'n keurig bedrijf als Frans Wientjes-auto\'s meegemaakt !\r\nHier voelt de klant zich echt welkom en er is gelijk een vertrouwd gevoel.\r\n \r\nZowel de auto\'s in de showroom en op het terrein zien er schoon en keurig uit ..... chapeau ! (dat zie je wel eens anders).\r\nDe verkoper heeft alle tijd voor een klant ,wat erg prettig is ,omdat wij misschien ééns in de 10 jaar een auto kopen en voor een autoverkoper is dit alledaags werk.\r\nZowel Frans Wientjes zelf, zijn vrouw op de administratie, en het andere personeel staan direct klaar voor een antwoord ,advies of ander praatje.\r\nDe afspraken worden keurig nageleefd en men kan hier zeker goed zaken doen.\r\n \r\nErg leuk dat er na aflevering ook nog een foto werd gemaakt ,die thuis wordt opgestuurd als aandenken , een bloemetje erbij en rijden maar.\r\nIk kan niets anders vertellen als : zó moet je auto\'s verkopen, hier kunnen veel auto-dealers nog iets van leren !!\r\n \r\nBedankt , en wellicht tot de volgende auto !!\r\n \r\nGroeten uit Limburg, L. Theelen,\r\n \r\nPS: Een extra woordje van dank komt zeker voor Wilko in aanmerking . (Die komt er wel...)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima, professionele verkoper , goeie koffie en geluisterd naar de stoelen tip( hebben nu nieuwe), goede uitleg bij auto, niet opdringerig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf bosje bloemen kaartje met een foto van je auto en jezelf na gestuurd gekregen service een dikke 10

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een lange zoektocht onze droom auto eindelijk gevonden bij de BMW dealer in Apeldoorn. Maar qua financiën kwam dit eigenlijk net iets te vroeg. En dan is de auto ineens weg op internet en de teleurstelling groot. We vervolgen onze zoektocht en deze werd een paar maanden later beloond. We hebben er weer één gevonden en wat blijkt het is dezelfde auto die eerder bij de BMW dealer werd aangeboden, maar dan bij Frans Wientjes Auto’s in Deventer. We gaan kijken en zijn meteen ‘verkocht’. Na een warm welkom, onder het genot van meerdere kopjes koffie met koek, een goed open en eerlijk gesprek gehad waarin alles bespreekbaar was. Het wachten was nog steeds op de financiën, maar dit was allemaal geen probleem. Een aanbetaling gedaan en de auto werd voor ons gereserveerd en zolang bewaard tot dat alles rond was. Vervolgens werd de auto vooruitlopend op de afhandeling ‘te naam gesteld’ op de verjaardag van mijn man, wat een cadeautje! Er wordt bij Frans Wientjes echt gewerkt met hart en ziel, ze denken en voelen met je mee. En je wordt zelfs van het treinstation opgehaald als je de auto komt ophalen. Allemaal toppers, maar met name Dylan, nogmaals bedankt voor de zeer goede service en het vertrouwen. Wij zijn super blij met onze BMW Z4!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijke opstelling van personeel. Duidelijke informatie zonder te overdrijven. Goede afspraken over kosten en beslissingstermijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben Frans zijn vrouw en personeel en medewerkers als heel positief ervaren . het klikte gelijk. Goed advies ! Nemen alle tijd! En betrouwbaar ! Zeker een aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage, komt betrouwbaar over.

Laan van de Dierenriem 44

7324 AA Apeldoorn