Nog nooit hebben wij zaken mogen ontvangen waarvoor we niet wilden betalen, naast het feit dat wij ze ook niet wilde kopen. Hier ging het om Service en Garantie waarvoor werd bedankt. In plaats van daarvoor te willen betalen ging het slechts om de scherpste prijs gerelateerd aan een transactie op handelsbasis. Wij hebben niets geweten over het "afgeplakte lampje" (en ook niets over waargenomen, zeker niet hier gebeurd). Dit mag je een verborgen gebrek noemen, juist hiervoor is garantie bedoeld. Hier betreft het een C6 Diesel met 320.000km waarbij een ieder weer (ook Fabian) dat je het een en ander mag verwachten. Alles is meer dan besproken en na de auto uitgelezen te hebben betrof het een vervuilde EGR klep. (relatief) Zelfs voorgesteld tegen annuleringskosten de auto terug te kopen en verkoop in opdracht aangeboden. Als je volwassen koopt moet je ons inziens ook volwassen afwikkelen. Een reactie als deze voelt na het uit elkaar gaan (in onze optiek op een welverstane manier) een beetje vervelend.
Laan van de Dierenriem 44
7324 AA Apeldoorn