voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We waren op zoek naar een andere auto en kwamen zo bij Frans Wientjes Auto\'s BV terecht. Frans nam de tijd voor ons, keek vanuit onze behoefte naar de meest ideale oplossing voor ons, legde alles duidelijk uit, dacht met ons mee en was echt oprecht in zijn doen en laten. Waar Frans zich vooral in onderscheid ten opzichte van andere bedrijven is zijn passie, vakmanschap en deskundigheid zonder opdringerigheid. Frans is/was altijd goed bereikbaar en reageerde altijd heel snel. We zijn uitermate tevreden over het hele proces van het eerste contact t/m ophalen van de auto. We zijn superblij met onze auto en willen ook Frans en zijn team hierbij nogmaals voor alles bedanken! ondanks dat we uit Haarlem vandaan komen (niet naast de deur) zullen we een volgende keer opnieuw bij Frans langsgaan. Ben je op zoek naar een nieuwe auto of occassion dan is Frans Wientjes Auto BV \"the place to be\"!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super geholpen, vriendelijk en erg netjes.\r\n\r\nGoeie koffie!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ontvangst en vervolgens zonder pushe eerlijke uitleg over de auto. Toen er met de auto iets onverwachts bleek te zijn voor de overdracht is het allemaal netjes geregeld, en alles in overleg. Ik voelde me welkom en ben blij met mijn nieuwe auto! ( & de plaat op de auto bij afhalen, het bosje bloemen, en het kaartje met de foto achteraf. Erg leuk gebaar! )

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Of je nu een Audi Q7 of in mijn geval een 18 jaar oude Mazda 323 koopt, je wordt bij Wientjes met alle egards ontvangen en geholpen. Dit adres werd mij zelfs in Enschede aangeraden. Uurtje met de trein en Joey stond klaar voor de transfer Station-Laan vd Dierenriem.\r\nLubertus is een klassieke \'No Nonsens\' verkoper en voor je het in de gaten hebt liggen de papieren klaar.\r\nAanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I am very pleased with the company attention and kind attitude towards me. All employees of the company were very polite and clarified all the topics related to the car I have bought.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar en goed bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg tevreden over het bedrijf Frans wientjes auto\'s. Fijne benadering. Niks pushen, gewoon mensen benaderen en uitleg geven. Voor mij een top bedrijf!!!!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke ontvangst. Relaxte gezellige sfeer en heel attent en goed geholpen. Zeer tevreden met de Peugeot 108.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne, ontspannen sfeer. Met veel plezier een nieuwe (occasion) auto gekocht.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden over de aankoop van mijn auto, een maand geleden. Heel vriendelijk personeel die goed op de hoogte waren van de staat / functies etc van de auto Er is aandacht en tijd voor de klant. Leuk ook de attenties bij het ophalen van de auto. Ik woon ver van Apeldoorn af maar het was de rit er naar toe zeker waard.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en uitstekende aflevering, Lubbertus en Joey bedankt voor de goede zorgen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ben heel goed geholpen en zeer goed te spreken over mijn opel mokka x automaat raad iedereen aan om altijd eerst bij frans te kijken voor een andere auto en nog bedankt voor foto gr fam peeters

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onvangst in showroom en hulp bij aanschaf is correct en duidelijk. Details na verkoop ook super. Bloemetje e.d. 1 opmerking voor verkoper Lubbertus. Je kan ook teveel praten...... hahahahaha

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede eerste ontvangst en vriendelijk geholpen. Op zaterdag een auto bekeken die helaas de dinsdag daarna verkocht werd. Frans schakelde snel en vond een uitstekend alternatief. Na een leuk gesprek tot een goede deal kunnen komen. De auto stond afgelopen week netjes gepoetst klaar in de showroom met een bord met een persoonlijke tekst. We werden ontvangen met koffie en een stukje taart. Het bosje bloemen en de later toegestuurde kaart met foto van de overdracht zijn ook zeer attent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met één woord: excellent!!!!\r\nSuper vriendelijk, goede service, klant is koning!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enorm klantvriendelijk, een leuke occasion gekocht voor een leuk prijsje! Super dat de klant met een kleinere portemonnee ook bij jullie terecht kan en net zo warm ontvangen wordt.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf. Verkoper nam rustig de tijd om informatie te geven en alle vragen te beantwoorden. Afhandeling was erg plezierig. Koffie , foto, bos bloemen thuisgestuurd (men had onthouden dat we een paar dagen weg waren) en bovenal natuurlijk een goede auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een heerlijke, openhartige en warme ontvangst bij Frans Wientjes in Apeldoorn. Ze denken met je mee en delen je emoties. Want een nieuwe auto koop je niet iedere dag! We zijn erg blij een vertrouwde en fijne garage te hebben gevonden en bevelen hen graag bij iedereen aan! Heel veel succes vanuit jullie prachtige nieuwe locatie in Apeldoorn.

Laan van de Dierenriem 44

7324 AA Apeldoorn