Hartelijk dank voor deze zeer leuke reactie ! Veel veilige en fijne kilometers toegewenst! Frans Wientjes auto's
Goedemorgen Arjen, Hartelijk bedankt voor jullie leuke reactie en heel veel rijplezier met jullie nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
Goedemorgen mevrouw van der Heijden, Hartelijk bedankt voor uw leuke reactie en heel veel rijplezier in uw nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
Goedemorgen meneer Klomps, Hartelijk bedankt voor uw leuke reactie en heel veel rijplezier in uw nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
Goedemorgen meneer van der Meer, Hartelijk bedankt voor uw leuke reactie en heel veel plezier in uw nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
Goedemorgen familie de Jong, Hartelijk bedankt voor jullie leuke reactie en heel veel plezier in jullie nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
Goedemorgen meneer Kusters, Hartelijk bedankt voor uw leuke reactie en heel veel plezier in uw nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
Bedankt voor de attente reactie meneer Rijken! mvg
Bedankt voor de reactie meneer Vrielink, heel veel fijne en veilige kilometers met de XC60!
Wij stellen uw reactie zeer op prijs meneer Vries. Heel veel succes met de mooie cabrio gewenst.
Fijn om uw tevredenheid hier terug te lezen en bedankt voor het aanraden van ons bedrijf! Veel rijplezier heer Beuwer.
Laan van de Dierenriem 44
7324 AA Apeldoorn