Bedankt voor uw reactie en het mooie cijfer heer Hoogeboezem!
bedankt voor uw reactie familie de Veth! heel veel veilige kilometers en rijplezier toegewenst. met vriendelijke groeten Frans Wientjes auto's
Beste familie Nijhof, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe aanwinst en onze service. Wij wensen jullie heel veel veilige kilometers en heel veel rijplezier. Team Frans Wientjes Auto's
Beste meneer Bakker, Hartelijk bedankt voor uw leuke reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan en jullie een prettig gevoel hebben over ons bedrijf! Met vriendelijke groet, Frans Wientjes Auto's
Bedankt voor het vertrouwen de vriendelijkheid en natuurlijk de reactie ! met vriendelijke groeten, Frans Wientjes Autos
Goedendag heer Guldemeester, bedankt voor uw reactie. Heel erg prettig om te lezen dat onze inzet goed is overgekomen! met vriendelijke groeten, Frans Wientjes Auto's
goedendag meneer Opdam, bedankt voor de leuke reactie! en fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. met vriendelijke groet, Team Frans Wientjes Auto's
Beste familie Algoe, Bedankt voor uw leuke reactie! Met vriendelijke groet, Team Frans Wientjes Auto's
Beste Lisa, Bedankt voor jou leuke reactie! Met vriendelijke groet, Team Frans Wientjes Auto's
De onvrede van deze meneer is ontstaan door het feit dat de registratie in Roemenië van de desbetreffende auto te laat naar ons is verstuurd, terwijl duidelijk van te voren is aangegeven dat wij binnen 12 weken na verkoop een kopie registratie nodig hebben in verband met het terugvragen van de rest bpm. Bij exportverkopen wordt immer van te voren duidelijk gecommuniceerd dat er een einddatum verbonden is aan de betaalde borg. Krijgen wij te laat een registratie hebben wij geen recht meer op bpm teruggaaf en kunnen wij de betaalde borg niet meer retourneren.
Laan van de Dierenriem 44
7324 AA Apeldoorn