Uitmuntende rijschool en fantastische rijinstructeur
Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Rijschool Metro en mijn rijinstructeur George. Mijn ervaring met hen was simpelweg geweldig. Wat deze rijschool echt onderscheidt, is hun toewijding aan hun leerlingen en hun bereidheid om net dat beetje extra te doen.
Ik stond op het punt mijn theoriecertificaat te verliezen, aangezien het binnenkort zou verlopen en er geen beschikbare datum was voor een rijexamen voordat mijn theoriecertificaat ongeldig zou worden. Ik was behoorlijk gestrest over deze situatie, maar George en het team van Rijschool Metro namen mijn zorgen serieus en begonnen onmiddellijk te zoeken naar oplossingen.
Dankzij hun enorme inzet en vasthoudendheid hebben ze het voor elkaar gekregen om toch nog een nieuwe datum voor mijn rijexamen te regelen, precies op tijd. Vandaag, op 16 juli 2024, ben ik geslaagd voor mijn rijexamen – slechts één dag voordat mijn theoriecertificaat zou verlopen!
George is een uitstekende instructeur die niet alleen zeer deskundig is, maar ook geduldig en motiverend. Hij zorgde ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voelde en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om mijn rijexamen te halen. Zijn lessen waren duidelijk, gestructureerd en altijd afgestemd op mijn individuele behoeften.
Ik raad Rijschool Metro en George ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve rijschool. Hun klantgerichte aanpak en hun vastberadenheid om leerlingen te laten slagen, maken hen de beste keuze. Bedankt, George en Rijschool Metro, voor jullie geweldige ondersteuning en hulp!
Met vriendelijke groet,
Ahmed Aldaquqi