Super rijschool

Top lessen gehad van Nordin voor de Motor!!! Zeker een aanrader!!!

Mijn ervaring met deze verkeersschool is in 1 woord: GEWELDIG!!

Na ik mijn C rijbewijs had gehaald bij een ander rijschool, en ik nog voor mijn CE wou gaan kwam ik terecht bij "Metro" via een collega die er met bewondering over sprak. Personeel: En inderdaad, collega heeft géén woord gelogen. Ik heb les gehad van "Ron". Hij is serieus, leuk en gezellig. Whitney van de planning zorgt ervoor dat de lesrooster aansluit aan jouw wensen. Ze doet er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Wagenpark: Prachtige wagens, goed onderhouden en ALTIJD schoon. Ik heb van de lessen genoten, heb er een mooie geheugenkaartje aan bij gehouden. Als ik eerder had geweten van Metro rijschool dan had ik zonder enige twijfel mijn C rijbewijs bij hen gehaald.

Top lessen gehad van jules goede instructies gekregen en in 1x geslaagd

Mijn ervaring met deze verkeersschool is uitstekend!

Eerste keer geslaagd voor CE (trekker/oplegger). Planning doet haar werk uitstekend. Planning was gemaakt op basis van mijn wensen. Ik heb Ron als vaste rij-instructeur gehad. Hij is een goede, fijne en transparante instructeur. Constant bezig met coachen, zeer kwalitatieve lessen. Daarnaast komt hij ALTIJD (RUIM) op tijd en zorgt hij uitstekend voor zijn materiaal. Je lest dus ook in een prima wagen. Een flexibele man ook. Als je extra lessen nodig hebt dan maakt hij daar tijd voor vrij op zijn vrije dag. Het is dat ik niets van deze verkeersschool af wist, anders had ik zeer zeker mijn C rijbewijs ook hier gedaan.

Goeie lessen

Goeie lessen en duidelijke instructies

Beste rijschool in Den Haag en Omgeving

Je wordt goed begeleid Ze hebben goei rijinstructeur’s Een top bedrijf. Ik raad het zeker aan

Goed luisteren en uitvoeren

Mijn instructeur zei me dat ik 8 uurtjes nodig had. 8 uur en de examen in de pocket.

3 G's goed geweldig en gezellig

De mannen hebben wij goed geholpen met al me vrachtwagen lessen. Het was gezellig in de wagen. En t was geweldig dat alles in 1 keer heb kenne halen.

Heel erg goed!

Mijn rijlessen heb ik al goed ervaren door Jules! Jules haalt het beste uit je zelf en staat echt achter je! Door zijn uitstekende ervaring en geduld heb ik mijn rijbewijs mogen halen. Heel erg bedankt. Ik raad Jules zeker aan!

Goede rijschool en met veel plezier lessen gevold bij Nordin

Altijd gelachen, goede uitleg en met weer en wind altijd gaan! In een keer auto rijbewijs, avb en avd gehaald voor de motor! Ik zou het zo nog een keer doen.

Gewoon top!

Heb mijn C en CE beide in 1 keer gehaald, manier van lesgeven is echt goed; gewoon goed opletten!

In één woord een bedrijfsnummer 10

Een uitstekende cursus, het personeel is vriendelijk, hartelijk en behulpzaam. Als ik mijn rijbewijs opnieuw haal, zal ik hier weer verblijven en zal ik al mijn vrienden hierheen verwijzen, bedankt voor alles.

In 1 keer geslaagd door de geweldige en leerzame rijlessen van Jules!

Ik ben in 1 keer geslaagd door de geweldige rij-instructeur Jules bij verkeersschool Metro. Hij is een ontzettende aardige man met heel veel kennis. Hij weet hoe je op een goede, nauwkeurige en leuke manier les geeft. Hij heeft mij heel erg goed voorbereid op de tussentijdse toets en het examen. Ik raad iedereen aan om bij hem rijles te nemen! Nogmaals bedankt Jules!

Zelfverzekerd en zelfstandig de weg op!

George is een ervaren en geduldige rijinstructeur bij wie ik mij altijd op mijn gemak heb gevoeld. De lessen konden goed gepland worden en over wijzigingen (locatie of tijd) deed hij ook niet moeilijk. Met wat ervaring van langer geleden ben ik zelfs na 20 lessen geslaagd! Nu veilig en zelfverzekerd de weg op. Ook de dames van Rijschool Metro zijn goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Ik kon er altijd terecht met mijn vragen.

Top team !!!

Gezellige mensen en natuurlijk in 1 keer geslaagd door deze toppers!!

Echt geweldig

Appie is een fijne instructeur. Hij neemt tijd om dingen uit te leggen en zorgd voraal dat je op je gemak bent. Ik heb hier mijn rijbewijs gehaald en geslaagd in een keer. Hele fijne ervaring.

Heel erg goed begeleid!

Mijn ervaring bij Metro is super goed verlopen. Heel goed begeleid en altijd gezellig tijdens de rijlessen! Ook een tussentijdse toets gedaan, hiervoor heb ik vrijstellingen gekregen en mijn examen in 1 keer gehaald! Super bedankt Metro!

Top bedrijf!!!

Alles is op en top hier bij Metro, ze leggen je alles op z’n goede en leuke manier uit dat het in je hoofd blijft. Examen in 1x gehaald !

Goede leerschool nemen de tijd om jouw tot een vrachtwagen chauffeur te vormen zeer gemotiveerd groep zijn het! Echt een aanrader Rijschool Metro

Top ervaring

Leuke rijinstructeurs, ze geven les zoals het hoort Aanrader!!!

In 1 keer geslaagd!

Dagcursus therorie gedaan en 20 lessen praktijk. Top gasten, heb met Ron en Tony gereden. Zou het iedereen aanraden!

Vriendelijke en professionele instructeurs. Duidelijke uitleg van wat er van je wordt verwacht als vrachtwagenchauffeur.

Ik heb er veel geleerd

André ,Tony, Jatin,en Derya jullie zijn geweldig ik heb veel van jullie allen geleerd mijn dank aan jullie heren van de Team Metro Ga zo door En Ron en Whitney ook dank ciaooooo

Good

Is the best rijschool metro bedankt voor alles

Escamplaan 216

2547 GN Den haag