Top!

Mijn rij instructeur (Jules) kan ik zeker aanbevelen! Ik ben blij dat Metro na mijn andere minder leuke ervaring hem benaderd hebben. Dank je wel Jules voor al je geduld. Ik weet het. ik ben soms wat eigenwijs! Groetjes Melanie.

Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn CE rijbewijs

Ze zijn heel goed met les geven en geduldig met uitleg.Dank u wel heren.

Goede instructeur, duidelijke communicatie en goed georganiseerde rijschool

Bij Metro heb ik mijn A-getrapt rijbewijs met veel plezier behaald.

Goede instructeurs, je krijgt een goede uitleg!! Zeker een aanrader!! Dank aan Henk, Ernst en Tony

Aanrader!

Toni, henk en Andre zijn goeie rij instructeurs

Top rijschool, hele goede en ervaren instructeurs. Kwalitatieve lessen.

Ernst top instructeur de beste!

Goede uitleg, veel ervaring, top vent

Top school top leraren top lessen!!

Mijn avb & avd ik 1 keer geslaagd en mijn C ook!! Toppertjes!!

waardeloos

planning begon al slecht, snel met factuur sturen maar voor het inplannen continue contact moeten houden, vervolgens wordt er half informatie gegeven en is mijn code95 veel te laat ingepland. Ron heeft zijn rijschool totaal niet op orde en weet niet wat er speelt, slechte rijschool en totaal een afrader.

Een fijne ervaring

Ik heb hier gereden met veel plezier!

Altijd op tijd

Ze proberen zo veel mogelijk hun lessen in te plannen naar hoe het jou het best uitkomt

Bedankt George en Jules

Ik wil graag George en Jules bedanken voor de goede rijlessen die zij aan mij hebben gegeven. Ze zijn allebei geduldig en aardig en je kan alles vragen, alles wordt goed uitgelegd. Het inplannen van de lessen ging ook heel goed, de afspraken zijn altijd makkelijk in te plannen. Ik ben dankzij hen geslaagd voor mijn autorijbewijs en ik ben heel blij en dankbaar daarvoor! Ga zo door. Groetjes, Roshni

Toppie

Goed geregelde rijschool word snel afgehandeld heel vriendelijk allemaal en perfecte rijlessen met veel uitleg en veel aandacht ik raad het iedereen aan die een rijbewijs wil halen voor welke categorie maakt niks uit bedankt allemaal

Gewoon goed

Mijn instructeur was Jules. Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs gehaald. Door Corona ging het allemaal wel een stuk langer duren maar op 24 december ben ik geslaagd. Hij is duidelijk en luistert naar je en past zijn les geven aan op de manier die bij je past. Jules, als je dit leest ik was niet de makkelijkste leerling maar mijn eeuwige dank heb je Natasja

Top ervaring

Goeie rijschool top instructeurs Heb zeker geen spijt ervan Ik zal het ook iedereen aanraden .

Beter ga je niet vinden!

Instructeur geeft perfect les en is altijd duidelijk. Vrachtwagen waar in gelest word is ook top en word altijd goed onderhouden. Ik ben zeer tevreden!

Metro - een klantgerichte organisatie!

Ik heb CE gehaald. Goede instructeurs met een goede aanpak! De administratie plant je naar wens in. En niet vergeten: TOP prijs / kwaliteit verhouding!

Beste rijschool den haag!

Zeker een aanrader ! C & CE rijbewijs in 1x gehaald

Goede rijschool

Mijn motorrijbewijs gehaald binnen enkele maanden tijd .Goede instructeurs en ook achter de balie allesgoed en vlot geregeld

Duidelijke goede rijlessen om in 1 keer te slagen!

Op het laatste moment dacht ik om gelijk door te gaan voor mijn CE. Dit werd gelijk voor mij ingepland. Door de goede lessen van Ron heb ik snel mijn rijbewijs deel CE gehaald. Erg tevreden!

uitstekende rij instructeur en flaxibel en prima uitleg

uitstekende rij instructeur en flaxibel en prima uitleg

Duidelijk, gevarieerd en goed.

Goede instructeurs met gevoel voor humor maar ook duidelijkheid in uitleg, begeleiding en feedback. Mijn rijbewijs C in één keer gehaald, Tony en André bedankt! (Ook voor het geduld)

Een hele fijne rijschool met duidelijke afspraken. Mijn rijinstructeur (Ismet) heeft mij heel goed geholpen om veilig en zelfstandig auto te kunnen rijden. Dank hiervoor.

Goede rijschool met gezellige instructeurs

De lessen bij metro heb ik goed ervaren,een rijschool waar ook onderling overlegd wordt en ook plek is voor een grapje. De instructeurs leggen het goed en leuk uit. Prima rijschool

George is een prettige en geduldige rij leraar

Mijn rij instructeur bij metro was George, hij was erg geduldig en legde alles goed uit. Ik kon makkelijk lessen plannen en het was ook een fijne auto om in te rijden.

Escamplaan 216

2547 GN Den haag