In één woord; súper!

Hele goede service, vriendelijk personeel en goed advies. Zo omschrijf ik Eurocars. Geweldig dus!

Een geweldige service

Van mijn Citroen Xara was mijn uitlaat lek vlak voor mijn vakantie. Richard gebeld en zei mij dat ik langs kon komen zodat hij kon zien wat er aan defect was.Hij belde mij terug met wat er vervangen moest worden en dat hij zijn best zou doen ondanks de drukte om het toch dezelfde dag te herstellen.Ik werd om half vier gebeld dat de auto om half vijf klaar zou staan.Dit noem ik nou service van de bovenste plank. Bedankt Richard.

Top advies , mooie inruilwaarde en geweldige mini countryman aangeschaft

Geweldig geadviseerd over mini’s , top afleverservice en een mooie inruilwaarde voor mijn bmw op leeftijd. Wat wil je nog meer!

Heel fijn bedrijf.

Leuk bedrijf met mooie wagens,ik rij nu alweer een half jaar met mijn Audi A3 zeer tevreden.

Kwaliteit en prijs perfect in verhouding en super service !

In mijn zoektocht naar de perfecte auto voor mij heeft eurocars me echt geweldig geholpen! Groot aanbod, juiste advies, eerlijk verhaal en goede prijs kwaliteit verhouding. En dan ook nog alles keurig afgehandeld en snel geleverd ! Perfect dus ! Mijn volgende auto koop ik gewoon weer bij eurocars !

Goed onderhouden auto’s voor een scherpe prijs

Al jaren koop ik hier mijn auto’s. Ook nu weer mijn golf VII ingeruild voor een Mercedes CLA. Zoals ik gewend ben van Eurocars kreeg ik een oprechte inruilwaarde voor de ingeruilde auto. Deze verkopers zijn eerlijk en hebben verstand van wat ze verkopen. Zowel zakelijk als privé koop ik hier mijn auto’s en blijven bij Eurocars in onderhoud.

Zeer goede persoonlijke service

Ik heb laatst problemen gehad met mijn auto. Dit is door Eurocars zeer vakkundig verholpen en de service was fantastisch. Complimenten!

Keurig bedrijf, goed behandeld.

Net een Polo gekocht bij Eurocars. Vakkundig en vriendelijk. Prima afgeleverd, faire deal met mijn inruil. Kortom een aanrader.

Goede service, autorit zeker de moeite waard geweest!

Eurocars nam de tijd voor me en we zijn samen tot een goede deal gekomen! Blij me de gekochte auto bij jullie. Ga zo door!

Heel erg tevreden! Goed service en een uitstekend bedrijf. Een aanrader. Vriendelijke verkoper dhr: Henry Mvg Vikash

Kwaliteit

Geachte heer Henry Bedank dat u de moeite heeft genomen, en op korte een auto kon leasen. Super bedankt. Super fijn bedrijf.

Top Service en éérlijk advies

Inmiddels een aantal auto's gekocht via Eurocars. Zijn erg tevreden over de het eerlijke en goede advies. Auto's tegen een scherpe prijs. Absolute aanrader !

Plezierig

Niels Harmsen heeft me heel goed geholpen. Zowel bij de aankoop als het afleveren. Vriendelijk en accuraat. Weet veel van de auto's en is ook nog eens gezellig.

Hele fijne ervaring

Van het weekend mijn mooie auto opgehaald ik ben heel erg tevreden en we zijn super goed geholpen door niels

Uitstekende ervaring

Ben geholpen door een zeer goede en vriendelijke verkoper. Kortom: geweldige service, een aanrader!!

keurig netjes te woord gestaan

afgelopen weekend auto gekocht. alles verlopen volgens afspraak. Niels heeft ons keurig netjes te woord gestaan. prima bedrijf.

Goede service en groot assortiment

Je vindt een groot assortiment bij Eurocars. De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. Alles wordt duidelijk en transparant uitgelegd. Ik ben erg blij met mijn Ford Focus. Hartelijk dank voor alle hulp & service, Niels!

Fijne ervaring

Eurocars is een professionele organisatie waarbij ik netjes geholpen ben. Het is de moeite waard om nog eens terug te komen.

Vriendelijk personeel, goede service, zeer tevreden

Vriendelijk personeel, goede service, zeer tevreden.

Klantvriendelijk, goede service.

Auto's zijn scherp geprijsd, keurige zaak en personeel. Je wordt geheel vrijblijvend geadviseerd. Behulpzaam. Wij voelden ons niet verplicht / geen druk om te kopen. Als je een pakket afneemt, wordt zelfs je auto keurig netjes voor de deur afgeleverd. Zelfs als je in een andere provincie woont.

Superscherp en snel

Binnen 6 uur auto ingeruild en met nieuwe weggeven tegen een scherpe prijs

Transparant, vriendelijk

Vandaag mijn Polo opgehaald. Je vindt een groot assortiment bij Eurocars. De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. Alles wordt duidelijk en transparant uitgelegd. Ik ben erg blij met mijn Volkswagen. Hartelijk dank voor alle hulp & service, Niels!

Goede service en afhandeling

Nette Fiat 500 gekocht bij Eurocars in Oss, vriendelijk geholpen, zou zeker bij volgende aankoop aan deze zaak denken.

goede service en afhandeling

Onze 1e auto een citroen C1 gekocht bij Eurocars. We zijn goed en vriendelijk geholpen. Volgende keer zou ik daar weer gaan kijken.

Goede afhandeling en service

Onlangs een Mini bij Eurocars gekocht. We werden zeer vakkundig geholpen. Ik zal zeker mensen adviseren om bij Eurocars een auto te kopen.

Havenstraat 28

5347KK Oss

412631919

Over Eurocars

Eurocars, de specialist in jong gebruikte en nieuwe auto's. Alle mobiliteitsoplossingen onder een dak, vraag gerust naar een (short) lease voorstel of een financial lease tarief. We helpen u altijd snel op weg! Voor info bel: 0412-631919