Geweldige rijschool, erg betrokken
43 jaar oud, ik moest nu maar eens aan een motor gaan beginnen.
De wilde haren reeds vervlogen, dus de buikschuiver word het sowieso niet meer.
Dat gezegd hebbende, en meerdere proeflessen hier en daar, kwam ik uit bij Verkeersschool Joro.
Ook hier een proefles gedaan met Ron Bruinsma, en deze werd voor mij als zeer positief afgerond.
" Er zijn wel wat puntjes van aandacht, maar over het algemeen rij je al leuk "
Als je dan ook nog eens hoort dat er "waarschijnlijk weer een kandidaat is waar we weinig op verdienen " dan vind ik ook dat een plus punt.
Het draait bij Joro dus gewoon om mensen aan een rijbewijs te helpen.
Mijn lessen heb ik allemaal van Ron Bruinsma gehad, zowel de voertuig beheersing, als verkeers deelname.
En als er iets anders moest dan dat je deed, werd dat heel duidelijk verteld, daarintegen word je tijdens de lessen ook voldoende gecomplimenteerd, voor de dingen die wel goed gaan.
Ik heb een pakket van 15 lesuren afgenomen inclusief examens, maar exclusief theorie.
Ik ben voor voertuig beheersing, en verkeers deelname in 1 keer geslaagd.
Theorie heb ik buiten de rijschool om gehaald, en ook hiervoor in 1 keer geslaagd.
Ik ben in mei begonnen met lessen, en heb nu, eind september, mijn rijbewijs behaald.
En dat was nog lang vanwege extreme wachttijd bij het cbr, want anders had ik waarschijnlijk nog een maandje eerder kunnen afrijden.
Al met al, is er weer een extra categorie welke ik mag laten bijschrijven op het rijbewijs, en heb het hele circus als zeer leuk ervaren.