In één keer geslaagd!

Met goede hulp van Marjolein is het gelukt om mijn rijbewijs te halen - schakel. En dat terwijl een andere rijschool die onder READE valt bleef zeggen dat ik alleen automatisch kon rijden, maar mij niet vertelde wat ik wel goed deed en niet. Marjolein, dankjewel voor alles!

Blij dat ik voor JORO heb gekozen

Na een goed jaar rijles, onderbroken door 2 lockdowns en 2 x uitgesteld rijexamen, heb ik vanmorgen afgereden en ben ik in één keer geslaagd. Eerst met dank aan Ron, die mij liet zien dat ik kon autorijden. Daarna vooral met dank aan Joop, altijd vol vertrouwen over de goede afloop, recht door zee waar het moest en met humor waar het kon. Niet alleen kundig gewerkt aan mijn rijvaardigheid, maar vooral aan mijn zelfvertrouwen. Mijn dank is groot! Ik heb de mensen van JORO leren kennen als warm en betrokken en ga de lessen zeer zeker missen.

Super service

Erg tevreden of alles. Iedereen is vriendelijk, en doen alles voor tevreden klanten. Ron was heel relaxed en stelde mijn dochter goed op der gemaakt tijdens de lessen. Ze heeft goede adviezen meegekregen voor haar examen en is ook 1 x geslaagd. Ik vind Joro zeker een aanrader.

Prettige rijschool

Ruim een jaar rijles gehad bij rij instructeur Joop. Een zeer bekwame leraar en bijzonder mens! Joop is eerlijk, duidelijk, rechtlijnig en vooral to the point! Verder is mij opgevallen dat de rijschool zeer betrokken is bij de leerlingen en er echt voor willen gaan dat er resultaten worden geboekt! Kortom ik raad een ieder deze rijschool aan!

Fijne en leuke ervaring

Ik deed mijn scooter examen er en ze leren je heel duidelijk wat je moet weten en hele aardige instructeur

Gezellige en zeer leerzame rijschool

Ik had veel moeite met anticiperen en aanpassen aan de omgeving. Maar in de loop van tijd heb ik het verbeterd dankzij deze rijschool.

Super!!!!!

Super geduldig met leerlingen Super geïnteresseerd Super lief Super vakkundig

Persoonlijke begeleiding met humor

Ik ben superblij dat ik bij JORO ben gaan rijden. Voordat ik bij JORO ging rijden, ben ik een aantal keer gezakt voor mijn praktijkexamen bij een andere rijschool. Ron zag dat rijden voor mij een uitdaging was en heeft zijn rijlessen hierop aangepast. Zo heeft hij mij geadviseerd een tussentijdse toets te doen teneinde een vrijstelling te behalen voor de bijzondere verrichtingen. Een gouden tip. Ook andere goede tips, een blijvend vertrouwen in mijn rijvaardigheid en - niet te vergeten - heel veel humor maken dat ik altijd met plezier plaatsnam achter het stuur. Dankzij Ron en Marjolein ga ik nu met vertrouwen de weg op. Daarvoor wil ik hen graag heel erg bedanken!

Mijn motorrijbewijs gehaald bij deze rijschool. Veel gelachen met Ron maar zeker serieus als het moest. No-Nonsense instructeur die heel goed in kan schatten wat je wel en niet kan. Goede feedback tijdens en na de les maar zoals gezegd (zeker)ook tijd voor een lolletje tussendoor.

Super rijinstructeur!

Heeft mij heel goed geholpen met mijn onzekerheid en hij is ook heel grappig!

elke les had ik wat geleerd!

De lessen zijn effectief en alle fouten en bijzonder manoeuvre worden besproken, Zo leer ik juist motor rijden! omdat ik geen auto rijbewijs had was motor rijden heel lastig voor me (AVD). Ron mijn goede rijinstructeur had heel aandachtig mijn punten verbeterd waar ik slecht in was. Zonder hem was ik nooit geluk! van rijschool en rijschool geprobeerd was JORO tot mijn verbazing wel de beste. keep calm and teach us how to drive!

Goed inzicht in mijn rijvaardigheid

Joro heeft een goede inzicht in je kunnen en geven je kundig advies wanneer af te rijden en goede begeleiding hier in.

Een leuke ervaring ! Ik vind zelf dat je een goede band moet krijgen met je rij instructeur/instructrice, hier door zou het rijden meer plezier hebben ! Waar door je ook beter kan rijden omdat je met een fijn gevoel de auto in gaat en die ervaring had ik zelf wel.

Betrokken

Wij kwamen als gezin en na een half jaar allemaal het motorrijbewijs. Eerlijk en open team met zorg voor cursisten en afspraken. We kijken terug op een fijne leerperiode.

Professionele begeleiding

In ruim 4 weken motorrijbewijs gehaald onder de professionele begeleiding van Marcel.

perfect, zeker aan te bevelen

Ben hartstikke tevreden ! Joop dankjewel want door jou leerzame lessen heb ik gisteren mijn rijbewijs in 1 keer behaald !

goede service, goed behandeld

Ik heb onlangs bij Joro mijn BE-rijbewijs behaald. Ron heeft mij vaardig en deskundig de kneepjes van het rijden met een aanhanger bijgebracht. Zijn wijze van kennis overdracht is duidelijk en persoonsgericht. Ook de wijze van digitale communicatie, bij JORO, is uiterst professioneel. Een rijschool die weet hoe het werkt! Aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring !! Ruimte voor je eventuele verhaal, flexibel en deskundig !! De rijlessen zeer prettig en gewoon goed, de instructeur is deskundig en misschien nog belangrijker voelt de kandidaat goed aan en geeft deze dus een vertrouwd gevoel. Een rijschool die echt zijn best doet voor de kandidaat !!

Fana

slechter dan verwacht

Slechte klantvriendelijkheid, dinsdag 16 april een mail gestuurd over het rijgedrag van een \"instructeur\". Deze haalde met hoge snelheid een voorganger in op de Westzijde in Zaandam. Een aantal voorbijgangers keken hem verbaasd na, waaronder wijzelf. Joro heeft niet geantwoord op deze mail. Net het 20.00 uur journaal gezien 18-april, en hierin geeft de branche de overige weggebruikers de schuld. Iedere automobilist heeft ooit lessen gevolgd, toch?

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Ontzettend fijn rijschool veel geduld en meedenkend

perfect, zeker aan te bevelen

Joro is bij uitstek een zeer professionele rijschool, leuke instructeurs welke zowel in de praktijk maar ook in theorie zeer vaardig zijn om eea uit te leggen. Gemaakte afspraken worden nagekomen en is men zeer flexibel. Kortom, zoek niet verder maar meld je nu aan!

vooruitstraat 1

1441GE Purmerend