Ze doen wat ze zeggen. Dat zie je tegenwoordig maar zelden.
Goed geregeld, vriendelijke mensen en geen probleem met garantie. Top bedrijf
2e hands auto gekocht. Prima bedrijf, voor zover ik heb ervaren. Geen praatjes, gewoon doen wat gedaan moet worden tegen een eerlijke prijs. Geen kleine lettertjes. Bij de aankoop hebben ze zelfs nog een lelijke schaafplek overgespoten op de achterbumper (terwijl dit niet was afgesproken). Keurig dus!
Erg goed. Goed en leuk geholpen.
Uitstekend geholpen. Auto is helemaal goed klaar gemaakt, en er is zelfs alvast een distributie riem vervangen (hoewel dat nog niet hoefde). Verder zeer vriendelijke en deskundig geholpen. Kan ik zeker aanbevelen.
zeer vriendelijk en correct.
Zeer goed . Heel vriendelijk personeel. Bij hun een auto gekocht , ben er zeer tevreden over !
correcte afhandeling en behandeling
Prima ervaring bij de koop van een auto. Ze nemen de tijd en vertellen geen standaard verkoop verhaaltjes.
Relaxed, eerlijk en duidelijk. Gewoon fijn bedrijf met nette auto´s waar geen bla-bla cultuur, zoals vaak wel in de autobranche, heerst. Bedrijf waar ook nog geluisterd wordt naar de klant en nette aflevering bij koop auto. Puntsgewijs alles doorgenomen en alles keurig verwerkt. Dat zie je soms toch ook nog wel eens anders.
Zeer goed. Uitstekende after sales, met een eigen technische dienst.
Zeer klantvriendelijk en niet opdringerig komt professioneel over.
Zeer vriendelijke en betrouwbaar verkoop adres goed product mooie prijs
Terwijl wij op vakantie waren is de bedrijfsbus aan een zijde opnieuw gespoten doordat er iemand met een fietsstuur tegenaan was gefietst ! Alles weer als nieuw!! Kon er niets meer van zien. Ook gevraagd naar een ratelend geluid wat hoorbaar was bij het gasgeven!! Stukje uitlaat was de boosdoener.... weet waar de auto nu in onderhoud komt!!
wij zijn al jaren zeer tevreden, zeer goede service en eerlijke prijzen.
mooie nieuwe auto gekocht, alleen jammer dat hij van binnen niet goed schoon gemaakt was. onder de voorstoel lag nog een hondenkluif, snoep, neusspray en veel hondenharen in de auto en kofferbak
Uitermate tevreden. Gezellige sfeer, met koffie ontvangen, zeer klantvriendelijk en een klein probleem werd direct zonder gezeur opgelost.
Fijne garage met top service. Ze staan altijd voor je klaar.
Tweede hands auto aangeschaft, na een periode bleek de Airco het niet te doen. Tanis heeft deze gemaakt onder garantie. wij zijn zeer tevreden
Wederom mijn Fiat Doblo uit 2003 laten repareren en een beurt laten geven. Door de deskundigheid van Autobedrijf Tanis rijdt deze weer als nieuw. Ben nu tot volle tevredenheid al 10 jaar klant. Tevens heb ik ook een gebruikte Volvo gekocht naar alle tevredenheid.
Noordkade 44
2741 EW Waddinxveen