Heel fijn en vertrouwd autobedrijf waar de service hoog in het vaandel staat
Zeer deskundig bedrijf met goede service. Staan zelfs klaar voor problemen zonder afspraak. Een dikke 10 voor deze vakbekwame mensen
Voor de eerste keer naar zo\'n bedrijf. Na een paar minuten het ijs gebroken en men was zeer klant vriendelijk. Goede informatie en vragen wat je wensen zijn. Ook later was er een klein dingetje en werd goed opgelost. Koffie en krantje lagen klaar, gewoon weg GEWELDIG!
prima autobedrijf uitstekende service
Afgelopen februari hebben we bij autobedrijf Tanis een tweedehands Volvo v50 gekocht voor een scherpe prijs. De auto was technisch in orde. Er waren wat twijfels over de werking van de AC-unit. Deze bleek (toen het warmer werd) soms wel en soms niet te werken. Zonder problemen kwam Tanis daarop de afspraak na dit euvel alsnog te verhelpen. Het grote bijkomende voordeel is dat ze naast de verkoop van auto\'s ook een garagebedrijf runnen dat dus prima in staat is dergelijke problemen op te lossen. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf en iedereen aanraden eens bij ze langs te gaan.
Autobedrijf Tanis staat vooral bovenaan omdat de persoonlijke service meer dan 100% is. Als familiebedrijf staan ze altijd voor je klaar, en de prijs kwaliteit is enorm goed. Wat ik vooral waardeer is het \"all round\" vakmanschap, Autobedrijf Tanis heeft van alle merken de juiste expertise in huis.
We hebben hier vorige week een KIA gekocht. Mooie auto, tegen een scherpe prijs, binnen een korte periode rijklaar gemaakt. We werden aardig geholpen en kregen gratis twee maanden garantie.
Polo gekocht. Het zijn vriendelijke mensen waarmee je ook leuke gesprekken mee kan hebben., en ik ben zeer tevreden met de polo die ik van Autobedrijf Tanis heb gekocht.. Mijn voorgevoel gaf al een goed teken aan. Ik raad het iedereen aan om is een bezoekje te nemen daar. eerlijkheid, autos zijn te vertrouwen!
via een wederzijdse vriend ben ik bij autobedrijf Tanis terecht gekomen.Hij koopt al 10 jaar zijn auto\'s bij autobedrijf Tanis . Altijd een goede service en een goede prijs kwaliteit ver- houding zei hij.Niets is minder waar. warm ontvangst,kop koffie en aandachtig luisteren naar je wensen. het belangrijkste niet opdringerig. Kon gelijk een proefrit maken en de auto reed grandioos.De auto moest ik leasen,dus de papieren moesten ook in orde worden gemaakt. Ik hoefde alleen maar achterover te leunen en af te wachten.Daar ik de auto snel nodig had zette Tanis er ook extra vaart achter.De papieren werden zelfs door hun naar de leasemaatschappij gebracht.De auto werd gelijk gekeurd,garantie, distributieriem en rijklaar gemaakt.Service ten top.Mijn volgende auto komt ook zeker bij Tanis vandaan.Bedankt voor jullie inzet,service en zeker jullie aandacht voor de klanten.
Zeer goed geholpen en een prima deal. Ze doen wat ze beloven en regelen de zaken goed
Fijn! er waren kleine mankementjes die super zijn verholpen. Nu een maandje verder en kreeg een mail dat ze nog iets hadden gevonden en wanneer ik langs kan komen.
Mijn vorige auto, een stoere C2, kocht ik via Tanis. Door hun expertise heb ik hier jarenlang in kunnen rijden. Toen ik vroeg of zij een mooie DS3 voor mij wilden zoeken, hebben zij dit perfect gedaan. Weinig kilometers en strak in de lak. En dus de C2 ingeruild en nu trotse eigenaar van een black and white beauty die, natuurlijk weer bij Tanis in onderhoud is.
Prima service! Je moet er wel om vragen.
Er was een kleine storing met de verlichting. Maar het is prima opgelost. De service is goed.
een heel eerlijk bedrijf en met een zeer ruim aanbod van prijs kwaliteit auto\'s
Auto gebracht voor onderhoud en apk. Vriendelijk geholpen en er werd goed aandacht gegeven aan de klachtjes die ik had aan de auto.
Nadat ik een audi A4 bij autobedrijf Tanis had gekocht kwamen we na 2 maanden er achter dat de auto olie verbruikt (1 op 500) na overleg met het bedrijf hebben ze mij de onkosten betaald (€1000) om de auto een nulbeurd bij de audi te geven zodat deze daarna grotendeels onder coulance bij de audi is gerepareerd Wij zijn door autobedrijf Tanis uiterst vriendelijk en goed geholpen en ik raad het dan ook iedereen aan om hier je auto te kopen
Ik kwam bij Autobedrijf Tanis terecht omdat zij meerdere auto\'s van het merk/type dat ik zocht hadden staan. Vriendelijkheid, duidelijkheid en vertrouwen waren direct merkbaar. Alle puntjes die ik tijdens de proefrit opmerkte waren bij het later ophalen van de auto verholpen. Bij het afhalen werd ik geholpen met het navigatiesysteem tot alles naar wens was. De goede service gaat door na het ophalen van de auto. Een paar dagen later kwamen er nog wat kleine puntjes boven rondom navigatie en DVD. Ook hier werd adequaat op gehandeld. Door de aangeboden leenauto kostte het mij hooguit de tijd om weer even langs te rijden. Ik hoop een paar jaar met de auto te doen maar weet zeker dat ik Autobedrijf Tanis nog herinner bij mijn volgende aankoop!
Goed geholpen.Ook de aflevering is uitstekend gebeurd.Ik heb weleens anders meegemaakt. Echt alles wat beloofd en afgesproken is gebeurd zonder extra kosten. Toppiee
Nadat we een prachtige Nissan Qashqai bij Tanis via internet hadden gevonden, hebben we een afspraak gemaakt om te komen kijken en een proefrit te maken. Aangekomen zijn we enorm vriendelijk ontvangen met ons gezinnetje en konden we de Qashqai meenemen voor een proefrit. Na onderhandeling zijn we tot een mooie deal gekomen. Ik ben altijd blij met garages die zelf niet het onderste uit de kan willen hebben maar ook met je meegaan als de prijs je iets te hoog is. Dik tevreden! De aflevering was keurig geregeld, ondanks dat we een deel van het kenteken thuis hadden laten liggen... maar dat was geen probleem. Al met al goede service, fijne ontvangst en waard om een volgende keer weer terug te komen.
Nadat ik een leuke Citroen Xsara had gevonden, dit bedrijf benaderd voor een bezoek en proefrit. Om een lang verhaal kort te maken, de kennismaking was wat \'stroef\' (of de beste man had zijn dag niet helemaal), maar uiteindelijk de auto wel gereden. Vervolgens wel op prettige manier zaken gedaan. Er zou nog van allerlei aan de auto gebeuren voor aflevering. Dat is inderdaad heel netjes gedaan. Daarna kwamen nog een paar zaakjes boven drijven die men niet helemaal heeft kunnen voorzien (o.a. loszittende leuningmechanisme van de achterbank), maar voor een correctie aflevering nou eenmaal erbij horen. Daarvoor weer langs geweest en keurig gratis leenauto meegekregen. Kortom, wat beter kan is de start/ontvangst (auto klaarzetten die je wil rijden), maar kijk daar even door heen en dan wordt je voor de rest prima geholpen. Het is een echt familiebedrijf.
Noordkade 44
2741 EW Waddinxveen