• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De vele positieve klantbeoordelingen m.b.t. Sterdome hebben mij verleid om een gebruikte SLK 350 aan te schaffen bij Sterdome. Ben niet alleen erg blij met de aankoop maar ook met de geboden ondersteuning, service en garantie afhandeling door Sterdome. Top!\r\nEr heerst een fijne rustige sfeer bij Sterdome. De werkplaats wordt bemand door uitstekende monteurs.\r\nIk werd verrast doordat een vergeten onderdeel (was uit kofferbak gehaald i.v.m. reparatie) mij bliksemsnel werd nagezonden. Had het de volgende dag in huis, terwijl ik het onderdeel zelf nog niet eens gemist had. Geweldige service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima bedrijf hoge mate van deskundigheid en klantgericht\r\nen lekkere koffie
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed ontvangen,zeer klantvriendelijk,heb een zeer goed advies gekregen,en een zeer goede begeleiding, Hier kunnen nog vele garage,s een voorbeeld aannemen.\r\nHoe de service zal zijn kan ik nog geen oordeel over geven, maar Paul ga zo door,een dikke pluim.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig berdijf waarbij iedereen betrokken is\r\nberdijf met een ziel\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze geven je altijd een warm en prettig gevoel, hoe vaak je ook komt.\r\nEn ze nemen altijd de tijd om je uitleg te geven over welke auto dan ook.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens de aankoop van mijn nieuwe auto, ben ik uitstekend geholpen. De auto is door de werkplaats erg netjes opgeleverd. Daarnaast vind ik het prettig, dat ook de afspraak voor de APK keuring direct is gemaakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had geen ervaring met de zaak nu wel na aankoop van een auto,en we zijn heel tevreden met de afhandeling van alles.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer klantvriendelijk bedrijf niet alleen in de verkoop maar ook in de garage gaat dit door.\r\nPrima

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een klassebedrijf met een zeer goede en klantvriendelijke mentaliteit

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zoek naar fiat -panda maar met Mercedes a 140 naar huis gegaan omdat dit paste binnen ons budget.\r\nDe auto is naar volle tevredenheid afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Opvallend is de vriendelijke , ongedwongen ontvangst , en het direkt aanbieden van een kopje koffie.\r\nGoede , ruime keus aan occasions , ben tot volle tevredenheid geslaagd, met goede inruil , occasion prijs, en after sales.\r\nOok met de vorige auto goede service in de garage ( snel gehandeld )

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In dit bedrijf word je hartelijk ontvangen. De koffie staat altijd klaar! Heel belangrijk: Er word je niets opgedrongen, alles gaat in overleg. De humor en vrolijkheid in dit bedrijf is opvallend. Ik zal het graag aanbevelen.

Scottweg 43

4462GS Goes