Ík heb nog nooit zo vriendelijk eigenaar/verkoper meegemaakt
Er wordt goed geluisterd. Wij vinden dit een betrouwbaar bedrijf dat dicht bij de kant staat.
Goede afspraken en hopelijk blijft dit ook zo.
Prettig contact - Duidelijk en snel tot een verkoopprijs gekomen Aftersales ook Top !! Mercedes GL
Service met een hoofd letter is zeer goed netjes beleefd betrouwbaar eerlijk behulpzaam en nog veel meer
Ik heb een occasion gekocht bij dit bedrijf Er bleken wel wat punten te zijn die gerepareerd moesten worden. Deze zijn door het bedrijf uitgevoerd zonder extra kosten., evenals de APK . Bij overdracht ook nog een mooie bos bloemen gehad. Super.
Gezellig
Goede transparante opstelling, ze hebben de tijd voor je zowel voor als na de aankoop
snelle actie mijn zoek opdracht. De service en levering was weer top,
Goed geslaagd
Prettig, ontspannen, deskundig, klantvriendelijk
vandaag benzine lucht , word gelyk opgelost
Gebruikte Mercedes gekocht met garantie. Na aanschaf toch een hardnekkig probleempje en een paar kleinigheidjes die tijdens het bezit pas zichtbaar werden. Er werd goed geluisterd en alles werd keurig verholpen. Geen moeite was teveel. Netjes een leenauto mee tijdens de reparatie. Mijn ervaring is dat je een zaak pas kunt beoordelen als je terugkomt met een probleem. Bij Sterdome lossen ze dat keurig op. Uitstekende service.
Goed advies en redelijke prijzen
Gewoon goed
Zonder veel onnodig gezwets, eerlijk en snel tot zaken gekomen! Afspraken keurig nagekomen. Zoals het hoort, maar helaas erg vaak anders is; zo niet hier! Dit bedrijf staat achter product en service met een hoofdletter!
Heb een prettige ervaring met deze * specialist. Komt afspraken na en de prijs / kwaliteitsverhouding is oke. Fijne verkoper.
Fijn geholpen van het begin tot het eind. Een zeer prettige ervaring.
Mooie garage prachtig aanbod en goede vriendelijke service. Zelfs de hond mocht mee met de proefrit!
Wij zijn zeer blij met de Mercedes GLE 350d die wij gekocht hebben bij Sterdome. Het contact was vanaf het eerste moment erg prettig. Ook het contact wat daarop volgde en de service rondom de aankoop hebben wij als heel goed ervaren. Fijne onderneming waar we zeker terug zouden komen. Top service!
correcte snelle afhandeling alle beloftes waargemaakt
+ : Goede prijs/kwaliteit verhouding. Transparant Goede service -:
Ik ben iemand die graag snel meters maakt als het aankomt op een auto kopen en een auto inruilen. Dat was mijn ervaring met Paul v.d. Gught. Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam om snel tot een deal te komen. Hopelijk is het jaar garantie niet nodig, maar fijn om op terug te kunnen vallen als het nodig is. Het grote genieten gaat komen als het kapje van de E250 met mooi weer open kan. Een fijne merkdealer in de korte periode dat ik het heb mogen ervaren. Loop er gerust eens binnen, wie weet ben jij straks ook de gelukkige bezitter van een mooie (tweedehands) Mercedes.
fijne garage goede service
Paul en zijn team geven de klant zeer vakkundig advies. Hier kom je met plezier terug!