Ontzettend behulpzame mensen.

Hadden als Belgen problemen met de oliepomp van de camper. Was weekend en werden gelijk op maandag verder geholpen. Maar nachtjes geslapen op de Zandweg...nette camperplaats. Een aanrader voor camperaars met auto problemen.

Communicatie was goed

Prijs viel wat tegen

Fijne snelle service

Goede service en fijn contact met updates over de gang van zaken.

GOED

Fijn bedrijf, goede secvice

Goed geholpen, duidelijk uitleg aan de balie. Monteur belde om mijn klacht uit te leggen.

Klantvriendelijk

Zeer kundig en alles volgens afspraak.

Prima.

Goed en correct geholpen.

Een koplampje moest vervangen worden. Kon tussendoor. Binnen no time gefixed. Gezellig praatje met mevrouw Fioole. Tot de volgende keer.

prima service en altijd duidelijk over kosten.

Ze bellen altijd netjes om te overleggen wat ze tegenkomen en welke mogelijkheden er zijn om het op te lossen.

Gewoon netjes afspraken nakomen.

Had vertrouwen in Fioole door dat ik met mijn vorige auto het onderhoud liet verzorgen door hun. In overleg met Guido de keus voor de nieuwe auto gemaakt en geheel door hun laten afhandelen.

Je voelt je er nog klant, klantvriendelijk en informatie over reparatie.

kleinschalig en daardoor goed overleg betreffende reparaties.

Vriendelijke ontvangst en goede service

Hoge rekening

Nadat er een andere band op onze velg was geplaatst, bleek deze steeds na enige tijd leeg te lopen. Na controle in de werkplaats band opnieuw eraf gehaald en er bleek roestvorming op de velg te zitten! (Had in mijn beleving geconstateerd kunnen worden met de 1e plaatsing) Wel snelle service maar toch een flinke rekening moeten betalen wat voorkomen had kunnen worden.

Zeer goede service als antwoord op mijn vraag.

Inspectie uitgevoerd naar aanleiding van de constatering van een mogelijk defect. Zorgvuldige controle uitgevoerd op de desbetreffende systemen.

Betrouwbaar advies en goede service.

Ik kwam voor advies over schade en herstelwerkzaamheden. Ik kreeg duidelijk en betrouwbaar antwoord op mijn vragen en ben netjes en eerlijk behandeld,

Snel, vriendelijk en uitstekend geholpen !

Wij zijn erg vriendelijk en snel geholpen, goede service !

Niets aan toe te voegen

Zie de score

snelle service

Ik werd vriendelijk ontvangen en een afspraak kon snel geregeld worden. De gedane arbeid is mooi gemaakt.

Snel, correct en vriendelijk

Mijn eerste ervaring met Fioole Auto's bij de keuring van mijn Volkswagen Polo is uitstekend. Zoals je als klant mag verwachten en dat is in de praktijk heel prettig.

Zeer prettig bedrijf

Altijd netjes geholpen. Goede service en heel vriendelijk

Zo als altijd, goed!

Zo als altijd, goed!

Vriendelijk en kennis van zaken!

Ga er met het volste vertrouwen naar toe.

Goed, helder en duidelijk

Goede vakkundige garage. Geen verassingen. Duidelijke communicatie. Top!

gegeweldig

Fijne, betrouwbare garage. Vakkundig advies, goede service.

Al jaren een fijn adres voor het onderhoud aan mijn auto's.

Grevelingenstraat 19

4301 XZ Zierikzee