Fijne, betrouwbare garage. Vakkundig advies, goede service.

Al jaren een fijn adres voor het onderhoud aan mijn auto's.

Prima service.

Prima bedrijf. Doen wat nodig is en factureren dat. Dat heb ik bij merkdealers wel eens anders meegemaakt. Vriendelijke sfeer en goede communicatie.

aan te raden garage

professionele , vriendelijke,vaklui, goede garage.

Correct en goed advies

Afspraken nakomen

Goede service, altijd overleg over reparaties

Heel goed wordt er goed geholpen

altijd prettig en correct geholpen

goede garage

netjes, korte lijnen. Had graag iets meer uitleg over de auto gehad verder prima.

Zeer vriendelijk!

Ik werd vriendelijk geholpen, en ben zeer tevreden. Ik zal Fioole auto,s dan ook aanbevelen!

Goed gedaan wat moest gebeuren, ,zeer tevreden

Goede service snel vakkundig

vriendelijk en vlot geholpen

Probleempje met een losgeraakt hitteschild bij de uitlaat, even gebeld en ik kon direct komen. Monteur heeft het probleem snel en netjes verholpen.

Solide service

De jaarlijkse APK keuring verloopt goed gepland en meestal zonder grote surprises. Reden om terug te komen.

Heel goed.

Prima service. Je wordt goed ingelicht over wat er moet gebeuren. Autoliefhebbers.

Vriendelijk.Overleg over reparaties.

De medewerkers zijn vriendelijk. Overleg over reparaties. En ik vertrouwen in dit bedrijf.

Snel en goed geholpen

Goed geholpen nadat ik met banden pech kwam te staan, band niet op voorraad maar binnen een kort tijdsbestek een bang georganiseerd. Perfect , als ik weer met pech kom te staan in Zierikzee of omgeving bel ik eest Fioole Auto's. Bedankt voor de snelle service.

Keurig geholpen voor een redelijke prijs

Ik had geen eerdere ervaring met Fioole auto's. Na wat speurwerk op internet ook bij Fioole een prijsopgave gevraagd voor een trekhaak. Zij waren niet de goedkoopste maar het prijsverschil was acceptabel en het was lekker dichtbij. Keurig en vriendelijk geholpen. Zodra de auto uit de fabrieksgarantie is, ga ik hem bij Fioole in onderhoud geven.

Fijne vriendelijke service

Fijne vriendelijke service, en goed werk

Top service

Van te voren gebeld en de prijs door gegeven prima geregeld

heel goede service

Prima service!

Vakkundig, snel en goede prijzen.

Bij Fioole Auto's word je altijd netjes te woord gestaanen deskundig geholpen. Geen lange onzin verhalen, maar adequaat en snel.

Goede service, deskundige monteurs Aardige bediening en reële prijzen

Goed werk leveren.

Snel handelen, netjes en snel te werk gaan.

Klantvriendelijk, transparant en net even dat stukje extra

Onze auto gebracht voor een APK, tijdig gebeld bij afwijkingen en heldere afspraken kunnen maken. Ook bij het ophalen nog aanvullende informatie van de monteur gekregen. Een bedrijf met aandacht voor de klant.

Kon snel terecht toen bleek dat mn auto zsm apk keuring moest hebben....

Grevelingenstraat 19

4301 XZ Zierikzee