Geweldig !

Aan het einde van onze vakantie in zeeland worden we geconfronteerd met autopech. Fioole auto's zegt toe zijn best te zullen doen ondanks dat er op halve kracht gewerkt wordt ivm hemelvaart. Ook als blijkt dat het geen klus van een uurtje blijkt te zijn maar van meer dan een dag werk doet iedereen zijn best om de klus op tijd ( voor hemelvaart ) te klaren. Dat lukt en wij kunnen in plaats van 5 dagen te laat slechts 1 dag later naar huis. Hulde !

Persoonlijk, duidelijk en prettig.

Van begin tot eind een fijne ervaring. Leuke ontvangst. Duidelijke en uitgebreide uitleg van de auto. Daarnaast ook zeer flexibel voor het maken van een afspraak om te komen kijken en daarna bij het ophalen.

Prettig contact

Prettig geholpen . Van tevoren ingelicht over reparatie. Gespecificeerde rekening en tijd voor een gesprekje mbt de toekomst van de auto

Vriendelijk personeel

Donderdag onder het rijden hoorde ik een raar geluid, direct doorgereden naar Fioole, rond rit gemaakt en bleek mijn olie van mijn stuurbekrachtiging weg te lopen, rem leidingen moesten speciaal bij ford besteld te worden, dus kon het wel even duren ook wegens de drukte, tot mijn verbazing werd ik dinsdag gebeld dat de auto klaar was. Top jongens ga zo door.

Prima en snel geholpen

Prima en snel geholpen. Vooraf duidelijke prijsopgave.

Vakkundig en snel geholpen

Aanrader

Sinds tien jaar perfecte service.

Betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam, de prijs is correct en afspraak is afspraak.

Behulpzaam en vakkundig !

Technisch vakkundige mensen die je keurig helpen !

Zeer klantvriendelijke en deskundige contacten

Goede service eerlijk bedrijf

Goede service eerlijk bedrijf

Aanrader

Altijd eerlijk en je weet waar je aan toe bent. Super clubje mensen

Wordt er goed en snel geholpen en vriendelijk personeel

Fantastisch

Super behulpzaam en klant gericht . Veel moeite gedaan om de auto te vinden die wij graag wilde hebben . Alles tot in de puntjes verzorgd .

Werkzaamheden verricht volgens conform hetgeen is afgesproken. Netjes en professioneel.

Kundig en klantvriendelijk

Fijn via internet afspraak in kunnen plannen. Erg vriendelijke geholpen. Alles in overleg uit gevoerd, eerlijke prijzen.

Open, meedenkend en oplossingsgericht

Als je plotseling binnenkomt met een acuut probleem aan de auto en je bent eigenlijk nog niet eens klant, je wordt dan dezelfde dag nog keurig geholpen, dan neem ik daar mijn petje voor af. En ja, natuurlijk wordt ik klant van Fioole Auto's.

Perfect!

Kwam tijdens lunchtijd binnen met kapotte accu. Kon om 15:30 de auto gemaakt en wel weer halen. Top service!!!

N.V.T.

gewoon goed

Vriendelijk, komt afspraken na, vakkundig

Correcte vriendelijke en snelle service

Aanrader

Goed na gekeken alleen de prijzen vond ik duur, verder was heel goed

Tevreden

Vond het wel jammer dat ze mijn auto niet hadden gewassen. Zie bij andere garages dat wel gebeuren. En had gedacht dat met een grote beurt de sok gratis zou zijn maar ook daar heb ik mij in vergist. Moet wel zeggen dat er mee is gedacht wat met de banden voor mijn auto. Daar hebben ze voor gebeld dat het ook goedkoper kon.

goeie en vakbekwame garage

Goed en duidelijk overleg wat de reparaties en kosten zijn

Correct geholpen en goed advies!

Goede advies en goede uitvoering!

Heel goede service voor een redelijke prijs.

Grevelingenstraat 19

4301 XZ Zierikzee