Lessen waren prima, en uitleg was duidelijk
Goede en leerzame rijlessen en een aardige man.
Fantistisch. Heel rustig, vriendelijk en goede leraar
Goeie leraar die elk trukje voor het auto rijden goed leerd zelf heb ik weinig concentratie en met fred Weber ging jet toch goed!
Ik heb de rijlessen met Arthur als positief ervaren. Je begint bij de basis en leert langzaamaan, stap voor stap verder. De stof wordt goed uitgelegd en je krijgt goede feedback van Arthur. Voor communicatie en nakomen afspraken krijgt deze rijschool van mij een 10.
Altijd vriendelijk, mooi op tijd, goede kwaliteit lessen en over het algemeen gewoon heel goed.
Goede instructeur die veel aandacht aan je besteed en alles goed en duidelijk herhaalt en dat ook blijft doen. Hij neemt alle tijd voor je.
Het was een hele leuke ervaring met dit bedrijf. Ik vond ook dat het heel erg duidelijk allemaal werd aangegeven.
Hele leuke en leerzame lessen gehad. Arthur is een goede rij instructeur met veel geduld en deskundigheid!
Goede, leuke, gezellige lessen gehad, vooral ook heel leerzaam
Onwijs goede ervaring gehad! Goeie service en altijd een leuk gesprek in de auto. Als het nodig was meer uitleg te krijgen was dat nooit een probleem, bovendien was het nooit een te grote moeite om me thuis op te halen, of dat nou in Delft of Zoetermeer was!
Prima rijschool, goede individuele lessen zonder iemand op te moeten halen. Wordt goed de tijd voor je genomen, relaxte rijsfeer.
Een rij instructeur met veel geduld en duidelijke uitleg! Mijn zoon heeft moeite met zijn concentratie, loopt iets achter in zijn ontwikkeling en is best onzeker. Hij voelde zich altijd erg bij de Arthur (de rijleraar) op zijn gemak en heeft de rust en het geduld van Arthur als heel prettig ervaren! En wij als ouders zijn ook dik tevreden over deze rijschool!
Op mijn 50e mijn rijbewijs gehaald bij Deze autorijschool. Heerlijk nu in mijn eigen autotje op weg! Een aanrader voor mensen die angstig zijn. Supergoede begeleiding voor het teorieexamen.
ik ben nu 80 jaar en werd onzeker in dat drukke verkeer, Arthur heeft mij met alle geduld eerst begeleid in de leswagen en toen in mijn eigen auto, nu durf ik de weg weer op, en het gaat steeds beter.
Ik heb de rijlessen van Autorijschool Zwan als zeer prettig ervaren. De rustige houding van de instructeur zorgt voor een fijne leerervaring. Dankzij de diverse methoden waarop de instructeur je les zit te geven, pak je het allemaal stukken sneller en eenvoudiger op als bij andere rijscholen. Werkelijk een aanrader voor alle soorten leerlingen, zelfs met faalangst. Je zal gegarandeerd vertrekken met een tevreden gevoel en vol vertrouwen in je toekomst vol auto rijden.