Zaken regelen ging niet altijd even soepel, maar ik heb wel goed leren rijden.

Een paar keer ging plannen en organisatie wat minder soepel dan gehoopt. Vooral de overstap van instructeur was lastig, gezien ik niet te horen had gekregen dat mijn vorige instructeur was gestopt voordat ik het hem navroeg waar mijn lessen waren. Ze zorgen voor de rest wel dat je klaar bent om daadwerkelijk te kunnen slagen voor je examen. Om deze redenen geef ik een goede score, maar geen maximale score.

Strak georganiseerd, goede rijinstructeur!

Strak georganiseerd, goede rijinstructeur!

In een ochtend klaarstomen voor het examen

Ik ben door Martijn van Gerwen op een zeer plezierige manier klaargestoomd voor het praktijkexamen BE. Zowel theorie als praktijk legt hij prettig en geduldig uit. Prima aanpak wat mij betreft.

geweldig!!

In eerste instantie kreeg ik les van Martijn, na een korte pauze genomen te hebben had Martijn geen plek meer waardoor Andries de lessen over heeft genomen. Ik had een goede klik met Andries, hij houdt veel rekening met je en hij past zich aan je wensen aan waar hij maar kan. We hadden heel veel lol in de auto en ondanks dat ik de basis al aardig onder de knie had, was er nog genoeg werk aan de winkel om mij voor te bereiden op mijn examen. Andries heeft mij fantastisch geholpen om inzicht te krijgen in het verkeer. Door zijn geduld, hulp en het zelfvertrouwen wat hij me heeft gegeven, ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!! Ik ben ontzettend blij maar zal de lessen met Andries best wel missen!! Andries, je bent voor mij de aller beste!! Namens mijn moeder: Larissa, ook jij! dank je wel voor alles!! Wij zullen jullie overal aanbevelen!!

Fijn dat je in een dag je rijbewijs kan halen

Prima lessen, aardige examinator en goed gebied om doorheen te rijden

Leuk gezellig en leerzaam

We hebben veel geleerd over het rijden met de aanhanger in een duidelijke en leuke manier die je echt begeleid ipv truckjes leert.

Comfortabel en leuk.

Ik heb onlangs mijn rijopleiding afgerond bij easy2drive, en kan niet anders dan positief zijn. Mijn rijinstructrice was super geduldig en legde alles stap voor stap uit. Daarnaast nam ze haar tijd om aan mijn zwakke punten te werken en mij zo veel mogelijk vaardigheden aan te leren. De lessen waren goed gestructureerd en ik voelde me op me gemak, zelfs als ik fouten maakte. Het gebruikte lesmateriaal, het boekje, gaf mij ook een duidelijk overzicht waar ik in mijn rijopleiding stond. Al in al een top ervaring. Ik raad de rijschool dan ook aan andere aan.

Ontzettend vriendelijke en bekwame medewerkers. Denken heel goed mee en leveren maatwerk. We zijn ontzettend tevreden en bevelen deze rijschool van harte aan!

Goede begeleiding met veel ervaring

Rijbewijs E aanhanger. Duidelijke uitleg en plezierige dag!

Goede dag gehad.

Ik vond het toch een goede dag. Fijn dat het besef er meer is dat je niet zomaar met een aanhanger kan gaan rijden.

Super begeleiding!

Met veel angst en onzekerheid de opleiding in gegaan. Maar door de uitstekende begeleiding en de coaching van de instructeur heb ik mijn rijbewijs kunnen halen.

Zeer ervaren instructeurs die je echt meenemen in het verkeer en je op een fijne manier benaderen. Service en ondersteuning is geweldig. Een aanrader als je in een keer wilt slagen.

Goede rijschool met fijne instructeur en goede service

Het contact met de mensen op kantoor was heel prettig. Ik heb de 2 daagse BE rijbewijs cursus gedaan. Dit was allemaal in goed overleg ingepland, en ik kon al binnen een maand examen doen. Les gehad van Martijn, echt een goede instructeur en fijn persoon om les van te krijgen. Legt alles goed, duidelijk en rustig uit. Hij geeft veel tips en inzichten, echt top. Ik ben daardoor in 1x geslaagd, blij mee.

Fijne ervaring met een zeer ervaren instructeur

De dag kan worden omschreven als een relaxte dag waarin ik veel geleerd heb en nu in staat ben om met mijn BE rijbewijs de weg op te gaan.

Vakkundig en gezellig!

Mijn BE rijbewijs gehaald met Martijn in een 1-dags cursus. Begon met theorie op het kantoor en daarna net zoals bij de proefles begonnen met rijden. Martijn is een erg vakkundige instructeur en heeft de juiste balans tussen aanwijzingen, verbeterpunten en gezelligheid! Met praktische tips en uitleg over de achterliggende theorie heb ik het rijbewijs in 1 keer gehaald. Ontzettend bedankt voor de plezierige dag en beveel jullie van harte aan!

Rijles prima, maar alles eromheen dramatisch

Ik vond de rijlessen prima, er werd gewoon gereden en alles was op tijd. De administratie en dan vooral de rol van **** vond ik ronduit belachelijk. Zo ga je niet met klanten om. Verschrikkelijke manier van communiceren en daarbij vaak late reacties en lompe manier van zaken overbrengen. Als rijschool zou je formeel en netjes moeten reageren en je zaken op orde hebben. De leerling zou niet overal achteraan moeten bellen om te zorgen dat de administratie zijn eigen werk uitvoert. Ik heb daarom met tegenzin de opleiding bij deze rijschool afgemaakt. Ik ben blij eindelijk klaar te zijn en ik hoop dat men wat doet met de kritiek.

Zeer leerzaam

Deze dag was heel erg leerzaam en leuk. Was wel koud maar dat mocht de pret niet drukken. Ook geleerd dat zelf vertrouwen een rol speelt. En vooral niet denken maar doen

Fijne instructeur die gestructureerd en leuk les geeft.

Ik was op pad met instructeur Martijn welke mij de handigheidjes voor het rijden met een aanhangwagen (BE) heeft bijgebracht. Mede dankzij hem succesvol examen afgerond. Dank.

Goed georganiseerd en professioneel. Alles is goed geregeld.

Ik heb mijn BE rijbewijs via easy2drive gehaald. Easy2drive heeft mij na mijn aanvraag direct benaderd en geholpen met alle randzaken die nodig zijn voor het examen. Daarnaast was er goede en duidelijke uitleg omtrent een stukje theorie en wat te verwachten op het examen. Met een zeer ervaren en gezellige instructeur hadden ik en mijn mede leerling een prima voorbereiding en zijn we beide geslaagd.

Behulpzaam, gezellig en betrokken

Chille, duidelijke en rustige instructeur

E achter B in de pocket. Een mooie start van het jaar. 1 dags cursus en in 1x geslaagd, dankzij een super rustige en chille instructeur. Vriendelijk geholpen aan de telefoon en alles ordelijk in goede banen geleid! Easy2Drive is een aanrader.

Prima rijschool, vriendelijk personeel. De rijinstructuur was heel vriendelijk en leerzaam.

Gemakkelijk en leerzaam

Ik vond het leren van mijn theorie gemakkelijk en overzichtelijk Bij mijn praktijk werd er ook goed uitleg gegeven Dus ik vond het erg goed!

Zeer goede ervaring

Martijn heeft mij voorzien van de juiste tips en tricks om met vlag en wimpel m’n E achter B rijbewijs te halen.

IJsselmeerstraat 314

1271 GE Huizen