Met problemen aan-in-uit altijd goed te bespreken (wat te doen ?) Zeer goede Monteurs en goede service ! Ben al lang klant van Auto Meerstad ! (Nieuw-Vennep) Toffe gasten ! + verstand van zaken ! (Ben zelf automonteur geweest. Renault 5 jaar ) Maar zeer blij met de goede verstandshouding die we hebben !! Keuring - Reparaties-band op band beademing ! HaHa ! -etc.etc. Komt meestal goed! Zeker geen klachten !
Nette garage en heel erg fijn dat een leenfiets gebruikt kan worden om terug naar huis te rijden en weer naar de garage om de auto op te halen; goede service!
Voor mijn vakantie kon ik nog even langskomen voor een check (airco, banden, olie, etc.). Fijn dat ik op zo’n korte termijn terecht kon!
Altijd transparante en duidelijke terugkoppeling over onderhoudsbeurten
Condenser van de airco vervangen. Na de vervanging zijn de gedane stappen besproken. Goed contact, servicegericht, professioneel!
Zie boven. Ga zo door.
Mijn auto ter reparatie aangeboden wegens een ratel in het motor blok. Distributieketting moest vervangen worden. Boven verwachting kreeg ik foto's toegestuurd van de uitvoerende reparatie. Ik werd netjes op de hoogte gesteld over de gang van zaken en over de extra kosten. Uit eindelijk ook nog een coulance op de kosten wegens extra gevoerde reparatie.
Autopech, vlotte diagnose en offerte en snel weer de weg op geholpen. Super!
Lang moeten wachten voor onze banden binnen waren zelf moeten bellen waneer de banden werden geleverd. Erg duur niet de afgesproken prijs gerekend bij het ophalen van de auto.
Toch nog even onze reactie , we waarderen het als er een beoordeling geschreven word. We hebben contact gehad via de email.... U strand met een lekke band , de banden worden dezelfde dag besteld voor u. Helaas maakt de pakket dienst er een potje van een duurt het 5 a 6 dagen voordat de banden binnen komen. (all-season in grote maat) Idd vervelend om rond te rijden met reservewiel(noodwiel) Dag van binnenkomst banden gelijk gebeld en dezelfde middag de banden gemonteerd, en reservewiel netjes terug geplaats. Te duur ? 2 maanden voor de lekke band , bij het onderhoud geadviseerd de voorbanden te vervangen omdat ze slecht zijn. Netjes een offerte via Whats-app gestuurd. Factuur banden was zelfde prijs als verstuurd in de offerte. Mvg Jeroen van dijk
Verstand van zaken en ophaal service.
Hele goede service.
De heren van auto meerstad zijn zeer service gericht en nemen je probleem omschrijving heel serieus.
Ondanks afkeuring vond auto meerstad nog een gaatje in hun schema om probleem te verhelpen zodat ik toch nog met vakantie kon.
Halen de auto op en brengen hem weer terug nadat alles is gedaan . Evt. extra werkzaamheden worden eerst met je overlegd.
Goeie service mooie prijzen aardige medewerkers, een sierraad voor de Haarlemmermeer!
We komen met beide auto's al jaren bij Auto Meerstad. We worden altijd vriendelijk geholpen, er wordt fijn meegedacht en als de kosten onverhoopt iets hoger uitvallen dan wordt er altijd overlegd en meegedacht. Wij zijn heel tevreden!
Goed geholpen, ook toen er wat meer werk bleek te zijn hebben ze me netjes op de hoogte gehouden en me netjes een offerte gestuurd.
De auto voor APK gebracht, moesten nog wat punten aangepast worden. Duidelijke communicatie inzake reparaties en prijzen. Prettige mensen en zeer goede service!
Super geholpen en geadviseerd
Vakkundig, vriendelijk en zeer goede service en uitleg.
Gewoon goed
Goed bereikbaar, halen mijn auto op, doen wat is afgesproken en brengen de auto weer terug.
prima ervaring, altijd
Heldere uitleg (offerte) van de reparatiekosten en vlotte communicatie
Staringstraat 23 25
2152CW Nieuw-vennep
GENOEG VAN DUUR AUTO ONDERHOUD? Bij autobedrijf Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is de auto aan onderhoud toe? Naar Carteam Auto Meerstad! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0252-688771 of vraag een online prijsopgave. THUIS IN ALLE MERKEN, OOK DIE VAN U. Carteam Auto Meerstad is thuis alle merken. Met welk merk auto u ook rijdt, bij autobedrijf Auto Meerstad bent u aan juist adres voor goed en betaalbaar onderhoud. Graag tot Ziens!