Prettig en betrouwbaar garagebedrijf.
Zorgvuldig en betrouwbaar onderhoud met goede adviezen en service voor een redelijke prijs
Al jaren goede ervaring en goed geholpen. Jeroen ga zo door ,bedankt weer voor de goede service.
Super gasten vriendelijke service verstand van zaken niet duur
Had wat achterstallig onderhoud aan mijn auto. Had wat zorgen over de motor, iemand loopt gelijk even mee, plant diagnose in en toen alle onderdelen er waren gelijk gerepareerd. Erg tevreden, heel vriendelijk.
Auto voor onderhoud en apk. Nog niet volledig gemaakt zoals afspraak. In overleg nieuwe afspraak gemaakt en vertrouw erop dat dit opgelost gaat worden.
Originele beoordeling
Slechte communicatie. Auto nog steeds niet op alle punten gemaakt en wel voor moeten betalen. Niet klaar op afgesproken dagen.
Kan altijd terecht. Vriendelijke monteurs en ben tevreden met de uitvoering van de werkzaamheden aan mijn auto. Heb vertrouwen in dit bedrijf.
Alarm laten inbouwen, ivm vakantie had ik weinig tijd, toch opgelost
Vriendelijk personeel. Kom ik zeker terug.
Vriendelijke Mensen met ervaring
Vakmanschap!
Uitstekende service en communicatie
Dit was mijn eerste bezoek aan auto Meerstad. Afgezien van het feit dat er een aantal mankementen aan mijn auto gevonden werden die bij de Ford garage niet waren opgemerkt was ik tevreden over de manier van afhandelen. Vriendelijke mensen en duidelijke uitleg met een offerte waardoor je wist wat de kosten gingen worden. Ik kreeg mijn auto netjes gewassen en gestofzuigd retour.
Auto Meerstad onderhoudt al meerdere jaren onze auto's. Onderhoud en reparatie worden vakkundig uitgevoerd. Bijna iedere dag heb ik de auto nodig voor afspraken met klanten dus moet je op een goede garage kunnen vertrouwen en bevelen we Meerstad aan.
Voordat er onderdelen vervangen worden wordt er eerst overleg gepleegd
Auto wordt s'morgens opgehaald en s'avonds weer thuisgebracht. Tijdens de reparatie regelmatig contact over het verloop. Dik tevreden.
van A tot z in orde
wordt altijd goed geholpen ]met duidelijke uitleg !
Al vanaf dag 1 staan de heren bij Auto Meerstad klaar met het verlenen van goede en snelle service tegen een schappelijke prijs.
Alles was snel klaar! De service en kwaliteit van het werk was perfect en goedkoop !Ben erg blij mee met deze garage!
Ik word altijd vriendelijk geholpen bij Meerstad, ik kom er al een aantal jaren voor het onderhoud van mijn auto en ze zijn deskundig en behulpzaam.
Prima service, Afspraken onderling goed nagekomen en werd via watch-app op de hoogte gehouden van de kosten en status van de auto.
Zeer klant vriendelijk. Goede communicatie. Eerlijk en duidelijk met alles wat ze moeten doen. Auto onderhoud kost overal geld. Hier voel ik mij nooit bedrogen.
Staringstraat 23 25
2152CW Nieuw-vennep
GENOEG VAN DUUR AUTO ONDERHOUD? Bij autobedrijf Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is de auto aan onderhoud toe? Naar Carteam Auto Meerstad! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0252-688771 of vraag een online prijsopgave. THUIS IN ALLE MERKEN, OOK DIE VAN U. Carteam Auto Meerstad is thuis alle merken. Met welk merk auto u ook rijdt, bij autobedrijf Auto Meerstad bent u aan juist adres voor goed en betaalbaar onderhoud. Graag tot Ziens!