Fijne les, goed geholpen en snelle service

Rechtvaardig wanneer het moet, maar heel leerzaam

Soms had ik het gevoel dat de lessen een beetje strikt waren, maar achteraf toch wel rechtvaardig. Juist omdat het best gevaarlijk kan zijn, en tijdens de lessen kreeg ik veel handige tips die niet in het theorieboek stonden of op de site van het CBR wat mij erg heeft geholpen tijdens het theorie examen, de TTT en het praktijkexamen.

Goede rijschool

De instructeur heeft me heel goed geholpen in de voorbereiding voor het praktijkexamen en deed dit op een erg prettige manier.

Top opleiding!

Fijne opleiding genoten waar er goed naar de tekortkomingen en vaardigheden van de leerling wordt gekeken, om zo vlotte progressie te boeken op de vlakken waar dat nodig is.

Eerste keer geslaagd!

Aanbevolen door vrienden aan mij en deze aanbeveling geef ik door. Eerste keer geslaagd voor de praktijk gedeelte van het examen binnen het pakket.

Kwalitatief goede rijschool

Ik heb fijn en goed contact gehad met mijn vaste instructeur. Tijdens de rijlessen is mij alles goed uitgelegd. Ben super blij dat ik de 1e keer geslaagd ben. Mijn zus is bij Bastiaens 4 jaar geleden ook de 1e keer geslaagd. Door de jaren dus hoge kwaliteit rijlessen. Zou deze rijschool zeker aanbevelen!

Professionele rijschool met een fijne sfeer tijdens de lessen.

Erg fijne rijschool met professionele rijinstructeurs. De sfeer tijdens de lessen was erg fijn en de instructeur helpt je goed met de onderdelen waar je zwakker in bent, en geeft de nodige push om je prestaties te verbeteren.

Fijne lessen

Zeer fijne lessen gehad van peter Bedankt hier voor

Goede lessen + leraar

Leuke leerzame lessen, alles netjes geregeld.

Fantastic and professional

I have enjoyed driving with this school very much. The instructors are professional, and suitable for each student. In my case, they made sure I was able to take my exam during the summer with instructors going on holidays. They take your priorities at hand and make sure that you are most ready to pass the exam. I definitely recommend you to get your license here!!

Goed inzicht hebben

Mijn rij instructeur zat te hameren dat ik goed rechts moet blijven kijken, goed op mijn baan baan te blijven en niet op de andere baan gaan rijden in een bocht en daardoor ik nu geslaagd ben dat hij me zo goed heeft geholpen met het goed rijden zeer dank!

Fijne ervaring!

Goede ervaring gehad doordat de rijschool luistert naar je behoeften en hierop inspeelt. Verder een hele fijne leraar gehad waardoor ik het in een keer heb kunnen halen.

Het perfecte voorbeeld van hoe een rijschool zou moeten zijn

Autorijschool Bastiaens handelt in het belang van degene die les krijgt, mijn rij instructeur Frans was totaal niet bezig met de hoeveelheid lessen die ik volgde, alleen maar met mijn vooruitgang. Ik heb alles in één keer gehaald door het inzicht dat ik van mijn rij-instructeur kreeg. Net voor mijn examen is de rijschool gewisseld naar een nieuwer model auto, na enige zorgen over examen doen in een nieuwe auto kreeg ik meteen een gratis extra les aangeboden van de rijschool. Ze denken oprecht met je mee en willen dat je het goed doet. Geen lopende band werk! Ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede rijschool.

Goede en duidelijke scooterlessen

De scooterlessen waren heel fijn en aangenaam. Ik kreeg duidelijke aanwijzingen als ik iets fout deed en hoe ik het beter kan doen.

Positieve ervaring

De lessen waren leerzaam en ik heb het als zeer prettig ervaren. Bedankt voor de lessen Peter!

Ik heb fijne lessen gehad

Instructeur legde alles goed uit en was ook aardig.

Heel fijn

Hele fijne ervaring Goed geleerd er van Fijne instructeur

Een prettige ervaring met een goede auto en goede instructeur.

Ik heb altijd zin gehad om weer te gaan rijden en het was ook altijd gezellig in de auto. Gelukkig ook niet te gezellig want soms moest mijn instructeur ook wel streng zijn maar daar heb ik juist veel van geleerd. Het enige minpuntje is dat het erg druk was maar ergens snap ik dat natuurlijk ook wel.

Het waren leuke en fijne lessen

De lessen waren leerzaam maar ook gezellig. Als er iets geregeld moest worden was dat zo gedaan en eigenlijk heb ik niks om te verbeteren :)

Goede rijschool

Ik heb fijne lessen gehad, een fijne instructeur die mij goed heeft opgeleid dankzij zijn goede uitleg en handige tips. Hierdoor was ik ook met alles bij de 1e keer geslaagd. Heel fijn!

Geweldig!

Het waren zeer leerzame en leuke lessen! Paul bedankt!

Altijd hartstikke fijne lessen!

Gezellige en goede rijopleiding gehad! Aanrader

Positief

Ik heb de rijlessen als positief ervaren. Ik heb ook een fijne instructeur gehad.

Hele goede en fijne service.

Ik heb veel gehad aan de lessen die netjes aansloten op mijn examen, waardoor het in 1x heb gehaald.

Aardige mensen

Hele aardige mensen en fijne rijschool waar iedereen voor je klaar staat en behulpzaam is met vragen etc. :)

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.