Het was erg fijn om bij jullie rijlessen te volgen.

Het was een leuke rijschool, iedereen was vriendelijk. Ik ga het zeker aanraden bij andere.

Een fijne rijschool waar kwaliteit hoog in het vaandel staat

Ik heb de rijlessen (BE-rijbewijs) bij Rijschool Bastiaens als heel prettig ervaren. Fijne opbouwende feedback, geduldig en oog voor detail heeft er voor gezorgd dat ik met succes het BE-rijbewijs heb gehaald. Bedankt!

goede aandacht

omdat er per 1 of 2 werd gereden in de les kreeg je volle aandacht en dat is fijn omdat je je fouten kan verbeteren. Daarnaast in een keer geslaagd wat altijd superfijn is. Verder gewoon goede lessen gehad en het examen was niet veel anders

Ervaring was zeer goed

Goede lessen die mij hebben geholpen om te slagen

Ik heb mijn rijlessen als zeer prettig ervaren.

Ik vond de rijlessen en mijn rij-instructeur heel prettig. Hij had veel kennis en wist het ook goed over te brengen. Ik ben achteraf gezien heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Zeker aan te raden!

Fijne rijlessen die wordt gegeven door een rustig en aardige meneer.

De rijschool stelt je op je gemak waardoor de rijlessen goed en op een prettige manier zijn verlopen.

Fijne ervaring

Ik heb de lessen fijn en leerzaam ervaren

Geweldige rijschool!

Alles wordt zorgvuldig en goed uitgelegd, ook als er iets niet wilt lukken , wordt er extra aandacht aan besteed. Ook de instructeur (Jeroen) legt het goed uit, en samen met de kandidaat streeft hij naar een goed einde. Kortom , zeker een aanrader!

echt top!

een ontzettend goede uitleg, ook een fijne uitleg, echt een aanrader!!

Hele fijne rijschool.

Hele fijne rijschool, alles goed geregeld, goede communicatie en goed uitgelegd!

Fijne rustige instructeur, die mij een goed gevoel gaf achter het stuur. Waardoor ik ook heel goed binnen mijn pakket in een keer mijn rijbewijs gehaald heb. Super bedankt rijschool bastiaens.

Top rijschool! Zeer ervaren en echt een aanrader!

Korte, krachtige les In 1x geslaagd. Goede service

Heel fijn begeleid en goede uitvoering

Vond de mensen heel aardig en gastvrij, voelde me ook op mijn gemak met de mensen die mij rijles gaven en dat maakte het voor mij ook een stuk leuker. Ook vond ik de uitleg tijdens het rijden goed en duidelijk en ook fijn om het zo te leren.

Aangename en goeie ervaring

Ik heb bij rijschool Bastiaans een goeie, leuke, duidelijke en leerzame ervaring gehad.

Super rijschool:)

Zeer fijne en duidelijke uitleg

Fijne en duidelijke uitleg hoe de rijles zal verlopen.

fijne rijschool.

ik heb een goede ervaring met deze rijschool.

Prettige en veilige rijlessen

Goed ervaringen. Altijd optijd en als het een keer voorkwam dat de instructeur te laat kwam kreeg je netjes een appje. Goede tips en tricks gekregen en rijlessen prettig ervaren

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Een top rijschool

Het was echt leuk ervaring ik heb bij Wanda les gehad en ze was super chil. Ik heb namelijk mijn examen in een keer gehaald dankzij Wanda.

Uitstekende autorijschool

Contact opgenomen met autorijschool Bastiaens voor een BE rijbewijs pakket, Paul nam direct de telefoon op en kon mij vrijblijvend informeren hoe het allemaal in zijn werking ging en kon mij ook per direct inplannen voor de rijlessen. Paul gaf tijdens het lessen goede informatie en tips. Verder word de theorie goed doorgenomen en krijg je voldoende oefeningen. Verder gaat alles volgens afspraak en is Paul flexibel tijdens het inplannen voor de rijlessen. Zoals gedacht ook in 1x geslaagd. Bedankt voor de leerzame lessen!!

Fijne rijschool

Fijne rijsschool zeker een aanrader

Veel wisselende rijinstructeurs met weinig empathische vermogen

Deze rijschool is gericht op zo veel mogelijk geld verdienen. Persoonlijk advies en empathisch vermogen ontbreekt bij de 4 verschillende rijinstructeurs die ik heb gehad volledig. Toen ik na 40 rijlessen voor de eerste keer was gezakt ben ik overgestapt naar een andere rijschool (ANWB). Toen heb ik binnen 8 lessen mijn rijbewijs gehaald.

Uitstekende en vriendelijke begeleiding

Er werd duidelijk gecommuniceerd wat ik kon verbeteren tijdens de rijlessen zodat ik goed voorbereid was voor het rijexamen.

Super vriendelijk, leerzaam, Je voelt dat ze je echt wat willen leren en je willen helpen.

Ze legde alles goed uit, stelde ook vragen aan jou. Je kon vragen wat je wou al vraag je het zelfde meerdere keren. Zeer vriendelijk je kan gewoon een praatje maken. Kort en duidelijke uitleg.

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.