Goede en eerlijke begeleiding

Kundig en goed advies

Zeer gestructureerd leren!

het was koud maar heel leerzaam!

het waren fijne rijlessen, al deed ik soms een beetje opgeven ik werd steeds weer gemotiveerd!

Professioneel

Neemt echt de tijd voor je en is heel duidelijk!!! Ik kan geen minpunten bedenken over deze rijschool echt een aanrader!!!

Goed!

Mijn ervaring was super. Alles was prima geregeld.

heel fijn en leuk.

Het was een fijne en leuke rijschool. Alles is mij goed aangeleerd en uitgelegd. Ben in 1 keer geslaagd voor mijn examen.

Fantastisch

Ik heb dit geweldig ervaren super leuke spontane mensen met veel geduld. Ze leggen alles super goed uit. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij Bastiaans voor mijn rijbewijs te gaan. Echt een top ervaring zeker aan te raden!

Enorm prettig

Het was een enorm orettige ervaring. Het ging op een goed tempo met een goede sfeer. Alles was ook goed geregeld.

Goeie uitleg, duidelijke instructeur. Fijne rijschool!

Leuke sociale instructeurs

Ik kreeg goede uitleg van mijn rij instructeur en je zit ik ben in een keer geslaagd

Hielemaol top

Zeer fijne rijlessen gehad met Paul Voor mijn rijbewijs be Een aanrader !! Jacky sangen

Leerzame lessen

Beste Paul Bastiaens Bedankt voor alle leerzame lessen, interessante gesprekken, jouw eeuwig geduld en luisterend oor. Het waren momenten om nooit te vergeten. Ik ben altijd met heel veel plezier bij jou in de auto gestapt en ik ga de lessen missen je bent een super instructeur!! Ook als het soms even niet meer ging was je er om toch de moed niet te laten zakken. Echt een aanrader!!! Heel veel succes nog en we komen elkaar op de weg nog wel tegen! Nogmaals bedankt voor alles!!! Lilly Schrijver ^_^

Super Goed

Prima rijschool en vakkundige instructeurs

Fijne rijlessen!

Fijne rijlessen, goede uitleg en dijne instructeurs

Duidelijke instructies en aardige instructeurs.

Prima rijschool, in 1 keer geslaagd voor mijn bromfietsexamen. Leggen goed uit wat je kan verwachten op het praktijkexamen.

Hartstikke goed

Dank voor alles!

Goeie rijschool!

Goeie service en gezellig! Gehaald in 1x.

Goed behandeld

Goed behandeld

Zeer positieve ervaring met rijschool Bastiaens!

Altijd leerzame en leuke lessen van Louk gehad!

Makkelijke en duidelijke lessen waardoor slaagde

Omdat alles mij goed en duidelijk is uitgelegd wist ik precies de regels te volgen en op het verkeer te letten hierdoor ben ik ook meteen in een keer geslaagd.

Super rijschool!

Ik heb altijd met plezier de rijlessen gevolgd. Vanaf de eerste rijles werd ik meteen op mijn gemak gesteld door de rijinstructeur. Na elke rijles is er een korte nabespreking, waarbij zowel wordt gezegd wat slecht ging als wat goed ging. Hierdoor weet je waar je de volgende rijles op moet letten. Tussendoor was er ook tijd om gezellig te kletsen. Je wordt heel goed voorbereid op je praktijkexamen. Tijdens het rijden krijg je tips over wat je beter had kunnen doen en hoe je je fouten moet oplossen. Maar het wordt ook zeker gezegd als je het goed. Dit vond ik erg fijn en geeft je zelfvertrouwen.

Zeer fijne rijschool! :D

Zeer fijne rijschool! Ik heb veel geleerd en altijd met plezier gereden, als er fouten waren werden die rustig met je door genomen. Zeker een aanrader! :D

Wat een fijne rijschool

Ik heb hele fijne rijlessen gehad. Voelde me van dag 1 op mijn gemak. Door de duidelijke instructie en voor- en nabespreking ben je zelf goed op de hoogte van je voortgang. Je ontvangt positieve feedback waardoor je je snel op je gemak voelt. Ook is er op zijn tijd tijd voor een grapje. Er wordt goed vooruitgedacht en de TTT en examen worden goed en op tijd gepland waardoor je fijn door kunt en er geen onnodige tijd verloren gaat. Je kunt tevens gespreid betalen en lessen die je niet hebt verbruikt ontvang je terug. Je leert snel door de goede en professionele rij instructeurs, je krijgt veel tips en ook als het een keer niet 123 lukt krijg je door de prettige manier van lesleven toch vertrouwen. Ik heb echt plezier in autorijden gekregen.

Top rijschool, aanrader!

In 1x geslaagd dankzij de leerzame lessen!

Leuke, leerzame en duidelijke rijlessen

Ik heb mijn rijlessen als zeer fijn ervaren. Ik werd altijd gerustgesteld en dit had ik vooral in het begin ook nodig. De lessen waren duidelijk en er werd duidelijk uitgelegd. Het was ook altijd gezellig en dit zorgde ook voor een deel van de geruststelling tijdens de lessen.

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.