top

zeer proffesioneel en erg goede uitleg

Hele fijne rijschool

Ik zou Bastiaens zeker aanraden. Fijne rijschool met hele leuke instructeurs!

Positieve ervaring

Fijne sfeer tijdens de lessen.

Een betere rijschool kon ik mij niet wensen!

Hele leuke en leerzame rijlessen gehad! Altijd eerlijk als het eens niet goed ging, juist daar leerde ik weer veel van! Ook het geduld was TOP! Want wat kon ik er soms een potje van maken! Ik beveel het iedereen aan!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Super!!

Behalve een goede en duidelijke uitleg, ook veel goede tips en tricks!

Super!

Ik vond het hele leuke en leerzame rijlessen bij Wanda!

Zeer goede en leerzame lessen

Zeer goede en leerzame lessen. Zeker een aanrader om hier je lessen te volgen.

Top rijopleiding gehad!

Goede rijschool met goede communicatie en leuke leraren.

Goeie duidelijke les en veel ervaring

Veel geleerd en aardige rijinstructeurs

Hoewel ik er lang over heb gedaan om mijn rijbewijs te halen, heb ik wel veel geleerd en altijd wel plezier gehad in de rijlessen met peter en jack

Leerzame lessen! Zeker 99% kans om te slagen

Zeker leerzame lessen, instructeur is geduldig en heeft veel respect naar de leerlingen toe. De rijlessen zijn ook fijn in te plannen. Zeker een hoge slagingspercentage!!

Goede begeleiding

Het waren fijne en goede lessen waarin ik veel geleerd, alles was heel duidelijk. Ook aan de cd met oefenexamens heb ik veel gehad voor mijn theorie examen.

Goede rijschool, duidelijke begeleiding

Een fijne rijschool, zeker in deze tijden veel duidelijkheid omtrent aanpassingen voor corona, en je krijgt snel je rijbewijs. Ik heb goed leren rijden en kan nu de weg op !

Prettige rijlessen gehad

Een hele fijne en ervaren instructeur waardoor ik op een rustige manier de rijlessen kon volgen.

Ik heb in de praktijk vooral veel geleerd

Geweldige Begeleiding en maken het rijden leuk

Ik had een geweldige en leuke ervaring met het leren van hoe je auto moet rijden. Bastiaens bereid mensen voor alles dat kan voorkomen op de weg en doen het in een erg leuke en leerzame manier. Ik heb echt genoten van mijn tijd bij Bastiaens en er veel van geleerd. Dankjewel!

Top, top instructeur Peter

Peter was geweldig, goed en gezellig

Alles fijn geregeld

Goede rijschool, netjes, duidelijk en professioneel.

De communicatie met de rijschool is duidelijk en overzichtelijk. De lessen worden professioneel gegeven. En als klant word je netjes behandeld. Zeker aan te raden aan andere.

Heel comfortabel en je leert snel en correct.

Hele fijne en leerzame ritten. Je leert snel en ze gaan heel correct met je om. De ritten zijn fijn en verzorgd. Je leert het van de beste.

Zeer prettige rijlessen met duidelijke feedback

Opgegaan voor BE rijbewijs bij Bastiaens en in een keer geslaagd. Duidelijke feedback en tussendoor wat flauwekul.

Goede rijschool met kanttekening

Gewoon een goede rijschool waar je betrouwbaar je rijbewijs kan halen. Peter (B.) deed het goed. Je merkt dat hij ervaren is. Wel een nadeel is dat hij bij dames wat vaak de seksistische toer op gaat. In een grappige sfeer maar het gaat wat (erg) ver soms. Je zit in een afhankelijke situatie dus je blijft maar wat lachen, maar ik vond het niet zo fijn meer. Toevallig sprak ik laatst een vrouw op een verjaardag die ook van hem les gehad heeft en die precies hetzelfde vertelde. Dat is een aandachtspunt voor de rijschool. Dames moeten zich fijn voelen. Alle heren dan maar voor Peter :-). Maar inhoudelijk waren de lessen van goede kwaliteit dus.

Leuke vriendelijke en leerzame verkeerschool

Ik vond het heel fijn bij bastiaens omdat ik goede aanpak kreeg en veel hulp zodat ik zeer goed kon rijden bij mijn praktijk en dat is ook zeker gelukt! Ik zou Bastiaens ook zeker aanraden om na toe te gaan!

Goede rijervaring met een goede afsluiting

Mijn ervaring was goed mijn leraren peter en jaque waren allebei erg fijn maar aan peter moest ik wel even wennen ze geven goed les. Maar ik vond het jammer dat het voor mij zo lang duurde totdat mijn examen in werd gepland want als dit optijd gebeurde had ik mijn examen sneller gehaald ( niet alleen door corona) de kosten zijn goed in verhouding met de kwaliteit. Zeker een aanrader!

Top rijschool!

Mijn ervaring bij Bastiaens waren fantastisch. Tijdens de rijlessen heb ik ontzettend veel geleerd waardoor ik nu goed voorbereid en met vertrouwen de weg op kan. Hierbij komt ook nog eens dat ik ontzettend veel gelachen heb met mijn rij instructrice. De planning van de lessen ging heel soepel en er wordt altijd rekening met je gehouden. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.