Passende rijlessen en persoonlijke aandacht

Mijn ervaring is ontzettend positief. Er wordt veel gekeken naar de persoon en daarop worden de lessen wel goed aangepast. Hierdoor wordt je goed behandeld en zijn de lessen hartstikke fijn. Ik was heel blij met Wanda en heb daarom ook wel mijn rijbewijs in één keer gehaald!! Very happy

Fijne, flexibele rijschool

Ik vind Bastiaens een fijne rijschool. Er wordt met verschillende persoonlijke situaties rekening gehouden worden, en zowel de rijschoolhouder als de rij-instructeur zijn erg benaderbaar. Alles is bespreekbaar

Heel prettig

Het waren niet alleen heel leerzame lessen, maar ook heel gezellige lessen met Frans.

Erg fijn

Ik vind mijn ervaring heel fijn ik voelde me op m’n gemak en het waren gezellig lessen maar leerde ik alles goed en vrij snel

Duidelijke uitleg, met goed resultaat

Duidelijk uitleg, met goed resultaat

Hele leuke lessen, veel van geleerd en daarnaast ook veel plezier gehad!

Ik heb onlangs mijn bromfietsrijbewijs gehaald bij rijschool Bastieans. Dit met leerzame lessen waarmee je ook nog kon lachen. Daarnaast is het fijn dat alles kort op elkaar gepland is, hierdoor onthoud je alles beter voor het uiteindelijke examen.

Top rijschool

Ik vond de rijlessen erg leuk en leerzaam!!

Zeer gedegen rijopleiding, vriendelijk en geduldig

De lessen heb ik als zeer plezierig ervaren. Op een geduldige manier werden mij alle aspecten van de rijvaardigheid bijgebracht. Ondanks de opgelopen vertraging vanwege Corona (2 dagen voor het examen werd dit geannuleerd), heb ik toch nog snel mijn rijbewijs gehaald.

Super service, en altijd gelachen tijdens de lessen

Ik heb les gehad in auto nummer 9. Mijn lerares was Wanda, ik kon het erg goed met haar vinden. Wanda was erg behulpzaam en kon de lesstof goed uitleggen. Ze was ook altijd op tijd en had een goede communicatie. Ik heb eigenlijk weinig behalve dat ik mijn tijd bij deze rijschool erg leuk vond. Zou deze ervaring zeker aan andere aanraden

Gezellig en goed

Communicatie met instructeur verliep altijd erg soepel. Ook ben ik erg tevreden met de manier van lesgeven.

zeer goed

ben zeer tevreden deze rijschool beveel ik iedereen aan

Top rijschool

Rij instructeur legt je alles goed uit en ze zijn eerlijk tegen je

Leerzaam en Leuk

ik hbe veel geleerd van deze rijschool! ik zal andere mensen dit ook aanraden om dit te doen! Leerzame lessen, veel oefenen en een zekere slaag kansen!

Leuk en goed!

Ik vond het leuk om te leren en het Werd goed uitgelegd voor mij. Ik vond het een leuke experience!

Goede ervaring met de rijschool

Voordat ik mij heb aangemeld bij de rijschool heb ik een fijn gesprek gehad met Paul Bastiaens. In dit gesprek heb ik al mijn vragen die ik had kunnen stellen en ben ik goed geinformeerd geworden. Dit gesprek heeft mij zo een goed gevoel gegeven dat ik besloot mij bij de rijschool aan te melden. Met mijn rij-instructeur Math Creemers heb ik fijne rijlessen gehad en kon ik goed bespreken als er dingen waren waar ik mee zat.

Helemaal top, leuke en aardige instructeur.

Het was maar kort, ik heb het met plezier gedaan. Instructies waren duidelijk, materiaal prima in orde, dus ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen!!

De manier van lesgeven vond ik heel erg leuk!

Mijn scooter lessen heb ik prettig ervaren door de manier van lesgeven. Er werd veel moeite ingestoken en de lessen waren erg leuk!

Leuke & leerzame rijlessen!

Werd goed uitgelegd & uit eindelijk dan ook geslaagd !

goede en duidelijke lessen

Aardig en leuke instructeur, gaf goede aanwijzingen en hielp ons goed op weg.

Volwaardige rijopleiding en vertrouwde sfeer!

Ik heb rijlessen gevolgd voor mijn auto rijbewijs en altijd met een vertrouwd en veilig gevoel in de auto gestapt. De kwaliteit van de instructeur was perfect, prettige en schone rijles auto, de prijsverhouding was helemaal top. Flexibele mogelijkheden voor inplannen, geen enkele keer ontevreden geweest. Perfect persoonlijke voorbereiding richting het examen!

Duidelijke uitleg

Duidelijk aangegeven als ik iets fout deed of iets beter kon doen. Aardige rij instructeur.

Goede en leuke rijlessen met duidelijke uitleg gehad.

Duidelijkheid over wat ik kan verwachten

Hele fijne uitleg en duidelijk over hoe alles werkt

Goed en snel

Goede lessen fijne sfeer en best snel

Top!

Duidelijke en goede instructies

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.