Prima lessen gehad bij Bastiaens!

Ik had op het begin moeite met motivatie te vinden. Math heeft de knop weten omdraaien.

Prettige en deskundige rijschool

Heb met veel enthousiasme lessen gevolgd bij Bastiaens. Dit kwam door de prettige en gezellige samenwerking met de instructeur. Ik zou deze rijschool zeker aanraden.

Super!

Hele fijne ervaring gehad bij Bastiaens. Meteen de eerste keer geslaagd. Bedankt!

Geweldig!

Geweldige rijschool, goede service

Bij Math: slecht, bij Willem: goed.

Eerst heb ik lessen gevolg bij Math Cremers. Hij legde weinig uit en bij hem maakte ik geen vorderingen. Daarna ben ik overgestapt naar Willem Willems die alles goed uitlegde. Bij Willem heb ik in een kortere tijd veel meer geleerd dan bij Math.

Top!

Goeie rijlessen, top rij instructeur willem! :) Fijne auto om in te beginnen. Alles word top voor je geregeld! Ook tijdens de corona!

Rijles in een ontspannen en gezellige sfeer

Ik heb het afgelopen jaar rijles goed ervaren. Ik keek altijd uit naar de rijlessen, en heb het nooit als een verplichting gezien. De rijlessen waren kwalitatief hoog, maar met een grapje tussendoor hing er wel altijd een ontspannen sfeer.

Super begeleiding, fijne communicatie, maximale groei

In het begin had ik veel moeite met auto rijden, maar door mijn instructeur werd ik gerust gesteld, waardoor mijn vertrouwen groeide. Ik ben in 1x geslaagd!

Leuke maar spannende ervaring

Toen ik mer mijn rijlessen begon vond ik het nog allemaal een beetje eng door een mindere klik met mijn toenmalige rij instructeur vond ik het moeilijk om echt het zelf vertrouwen te vinden. Vervolgens ben ik naar een rij instructrice gegaan en voelde ik me gelijk op mijn gemak het was voor mij een hele prettige ervaring om bij bastiaans te mogen lessen.

Top ervaring

Fantastische begeleiding en zeker tevreden met de opleiding

Toppie!

Niks op aan te merken.

Super ervaring!

Sinds twee jaar woonachtig in Maastricht, zowel scooter als autorijbewijs behaald bij Bastiaens. Ik ben ontzettend tevreden over hoe alles is verlopen. Vooral mijn rij-instructeur, Willem, heeft mij alles geleerd om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Alles is altijd respectvol gegaan en ik had me geen betere ervaring kunnen wensen.

Fijne ervaring!

Hele fijne ervaring gehad bij Autorijschool Bastiaens! Van het gebruik van de lesapp tot aan de laatste rijlessen, heb ik een hele fijne tijd gehad. Heel professioneel, duidelijk, en heel precies en secuur te werk.

Goede ervaring,

Fijne rij instructeur

Fijne instructeur!!!

Goede rustige instructie gekregen

Zeer tevreden!

In een keer geslaagd voor mijn bromfietsrijbewijs. Zeer aardige instructeur. In een woord: top!

Super!!

Ik ben blij omdat ik in een keer ben geslaagd voor bromfiets rijbewijs!

Top!

Ik ben in 1 keer geslaagd. Top!

In 1 keer geslaagd voor bromfietsrijbewijs. Top service

Goeie rijschool

Hele fijne instructeurs met een goede uitstraling. Zijn erg gemotiveerd om te helpen bij het halen van je rijbewijs. Ook houden ze er een leuk sfeertje in en hebben ze humor.

Hele goede rijschool

Ik heb goed leren brommer rijden tijdens de lessen, en de instructeur is heel vriendelijk.

Fijn en duidelijk les.

Fijn en duidelijk les.

Leerzame lessen en altijd duidelijke feedback!

Ik heb een prettige ervaring bij Rijschool Bastiaens! Zeer fijne rij instrecteur genaamd Frans. Leerzamen en gezellige lessen gehad!

Goeie ervaring, leuke leraar

Goede leraar die me op m’n fouten wees. Verder heel aardig en alles werd duidelijk uitgelegd.

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.