top

ze nemen uitgebreid de tijd voor je. ze leggen alles goed en uitgebreid uit. ik heb leerzame lessen gehad en ik keek er steeds na uit!

Hardstikke fijne rijlessen gehad met fijne begeleiding

Erg fijn dat ik zo snel na het bellen al op rijles kon, ook fijn dat er voorafgaand aan het examen nog rijlessen zijn. Ook de begeleiding was hardstikke fijn.

Prettige, leerzame lessen

Ik heb mijn rijlessen heel prettig ervaren. Mijn rij-instructeur (Frans Stheijns) gaf veel nuttige tips en je merkt dat hij veel ervaring heeft in het geven van autorijlessen, dit was heel prettig. Verder heb ik me ook nooit een moment ongemakkelijk gevoeld tijdens de rijlessen, omdat er ruimte was om fouten te maken en hier ook op een prettige manier op gereageerd werd. Ook was er ruimte om bij andere rij-instructeurs rijlessen te nemen wanneer je eigen rij-instructeur vakantie had. Verder was mijn rij-instructeur altijd stipt op tijd.

Ik heb een fijne tijd gehad bij het behalen van mijn scooter rijbewijs!

Goede rijschool

Top!

Prettige lessen met een deskundig instructeur.

Top!

Ondanks het slechte weer toch weer een geweldige les, met goed gevolg ;)

Fijne lessen, in 1x geslaagd

Ik heb 2 dagen les gehad, in totaal 5 lessen. Fijne hulp en goede begeleiding.

Goede instructies en vriendelijke rijschool

Goede instructies en les in een keer geslaagd een echte aanrader voor iedereen

Duidelijke uitleg

Heb er van geleerd en heb in een keer kunnen slagen

Super fijne rijschool!

ik heb in iedere les veel geleerd! Ik kwam altijd thuis met een big smile😊 Dankjewel daarvoor!

Afspraken worden goed nagekomen.

Heel tevreden over rijschool Bastiaens.

Fijne professionele rijschool

Het is een zeer prettige rijschool, de lessen waren altijd erg leuk en leerzaam

Good attention paid by the driving instructor

Very good, he keeps reminding you of all the things the exam instructor will look at during your driving exam. Highly recommend them!

Fijne uitleg, heb het in 1 keer gehaalt

De uitleg en de uitvoering waren allebei duidelijk en goed te doen. Heb nooit het gevoel gehad dat ik het niet begreep waarom ik iets niet of wel moest doen en de tips die ze gaven waren heel nuttig. De mensen waren ook erg aardig en heb het ook in 1 keer gehaalt.

Top, goede adviezen leuke begeleiding!

Fijne rijschool, leuke begeleiding, goede instructies tijdens het rijden, fijne scooters en goede uitleg bij alles.

De rij instructeur is aardig en weet wat hij doet goeie rijschool!

Bastiaens was een hele fijne rijschool

Bastiaens heeft erg fijne instructeurs, die alles goed uitleggen en geduldig zijn. Ik ging met een gerust gevoel mijn examen in

Leerzame en gezellige rijlessen!

Top rijlessen gehad bij Louk!

Goede rijschool! 100% slagingspercentage

Leerzame rijlessen.

Ik heb leerzame rijlessen gehad.

Het is een helen gooien rijschool

Ze leggen alles heel duidelijk uit en het zijn ook leuken lessen

Jullie waren top

Goede lessen goede informatie klant vriendelijkheid was ook top en werd ook goed gerust gesteld ivm de exame in een woord het wat top

Goede deskundigheid Fijne relaxte instructeus Goed materiaal

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.