goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb dit bedrijf als heel prettig ervaren, professionele en vriendelijke begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijschool. Ik heb tegen mijn eigen verwachtingen in, in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Willem was echt een top instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Harstikke bedankt Paul en Wanda voor de leuke lessen! Vond het super fijn om van jullie te leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel geleerd leuke leerzame lessen gehad

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede en leuke rijlessen, leuke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede ervaring. Vriendelijke instructeurs en altijd goede en duidelijke uitleg. Ze weten waar je aan toe bent en geven je goed advies zodat je zo snel en veilig mogelijk je rijbewijs kan behalen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het fijn dat alles goed geregeld was en de rij instructeurs die ik heb gehad waren allemaal heel aardig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring gehad met dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeker een leuke ervaring gehad met het bedrijf, een fijne leerschool leuk en gezellig maar ook serieus als het moet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meerdere rijbewijzen gehaald bij dit bedrijf en ben altijd super goed geholpen. \r\nIk ben zeer tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf de eerste dag dat ik aan mijn rijlessen begon was ik al ontzettend enthousiast. Ik werd meteen op mijn gemak gesteld en ik merkte meteen dat ik een ontzettend aardige rij-instructeur had. Elke les heb ik wel een gezellig gesprek gehad met mijn rij-instructeur. Natuurlijk werd ik tijdens mijn lessen ook op mijn fouten gewezen, maar dit gebeurde altijd op een hele vriendelijke manier, waardoor je je totaal niet aangevallen voelde of wat dan ook. Kortom, tijdens mijn rijlessen bij Autorijschool Bastiaens heb ik een hele fijne en productieve tijd gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de lessen leuk en heb veel geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het laatste jaar heb ik heel veel geleerd van autorijschool Bastiaens. Tijdens de rijlessen was er steeds een leuke sfeer!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijne lessen examinator heele fijne leraar erg deskundig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb zeer genoten van mijn rijlessen. De rijschool heeft mij perfect voorbereid voor mijn praktijk examen, die ik in 1x heb gehaald. Samengevat heb ik alleen maar lovende punten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en leerzame lessen. Heel vriendelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.