goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn gereden met Bastiaens, in 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was super leuk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring! Fijne instructeur met veel geduld!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met autorijschool Bastiaens is zeer positief! De instructeur was erg vriendelijk en heeft mij erg goed geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het heel leuk gehad , en nooit problemen gehad

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool! Wijze en leuke lessen gehad en in 1x geslaagd. Echt een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne en duidelijke lessen gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vondt het een fijne ervaring ik heb veel bijgeleerd,Paul is een Top kerel

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Om de volgende redenen heb ik over het algemeen niet een heel goede ervaring met de rijschool:\r\nBij Peter heb ik naar mijn gevoel vaak ineffectieve lessen gehad waarin weinig tot niks aangeleerd werd. Feedback werd nauwelijks gegeven. Ook tips werden eigenlijk niet gegeven. De lessen bestonden uit rondrijden en waar het fout ging, zeggen dat het fout ging. Verder werd daar niets mee gedaan: geen tips, geen uitleg hoe het beter kan en ook geen plan om mijn rijgedrag te verbeteren. Dat was jammer. Persoonlijk was Peter verder gewoon beleefd en altijd netjes op tijd. Maar de lessen waren stukken minder effectief dan bij Jack, waar ik uiteindelijk veel minder lessen van heb gehad. Tot mijn TTT had ik alleen les van Peter omdat ik me niet op maandag kon inplannen. Op het TTT werd ook opgemerkt hoe veel verbetering ik nodig had voordat ik eindelijk veilig de weg op kon. Op dat punt ben ik me ook vaker bij Jack in gaan plannen. Pas toen had ik door hoe veel ik kon opsteken van een rijles. Jack gaf handige tips en legde rustig uit hoe ik verbeteringen in mijn rijgedrag kon brengen. Ik zie achteraf heel duidelijk, dat ik tot dat moment grotendeels alles zelf heb uitgevogeld en slechts in kleine stapjes beter werd omdat ik gewoonweg meer ervaring kreeg. \r\nKort samengevat waren de lessen van Jack effectiever omdat daar instructies gegeven werden die mijn rijgedrag verbeterden. Tijdens de les werd ik meer ‘begeleid’ tijdens een les. \r\nIk schrijf deze recensie ter verbetering van de toekomstige rijlessen die Bastiaens gaat geven, dit is geenszins als persoonlijke aanval bedoeld. Wellicht werken verschillende manieren van lesgeven tussen leerlingen heel anders. Maar dit is hoe ik de lessen heb ervaren en het duidelijke contrast tussen mijn twee leraren heb bevonden. Ik vraag me af of meerderen deze klacht hebben teruggekoppeld. \r\nPositieve punten:\r\n-Altijd netjes op tijd\r\n-Ik heb dus ook (enkele) écht goede lessen gehad.\r\n-De herinneringsmail voor de lessen. \r\n-Goede communicatie over administratieve zaken, dingen die geregeld moesten worden.\r\n-De vele beschikbare tijden om je in te plannen.\r\n-Beide leraren waren erg geduldig en fouten mochten gemaakt worden.\r\n-Fijne auto. \r\n\r\nIk hoop hiermee een recensie te geven, waar de rijschool iets mee kan.\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze hebben een superschattige hond!!!😁\r\nRijlessen zijn leuk maar streng, dat hoort er natuurlijk bij anders doe je je best niet, alleen rijden met instructeur, je hebt echter ook duo lessen maar dat vond ik niet zo leuk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijschool en fijne rijinstructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met deze rijschool. Vooral vond ik dat de instructeur veel geduld had en goed advies gaf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne rijschool met goede instructeurs. Hele goede begeleiding. Bedankt voor alles.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met plezier mijn rijlessen bij u gevolgd en zal u zeker aanbevelen bij familie,vrienden en kennissen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede omgang met iedereen, fijne sfeer

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een leuke en ook een zeer leerzame ervaring.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.