goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne lessen geen negatieve ervaringen. Arnold bleef altijd rustig wat mij ook een fijn gevoel gaf en gooide er ook grapjes door de verbeterpunten wat ik zelf erg prettig vond. Daardoor ook in 1 keer geslaagd.😊😊

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring met dit bedrijf is top. Ben in een keer geslaagd, dankzij de wijze lessen van Arnold en de goede voorbereiding op het examen. Zal deze rijschool zeker aanraden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geregeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een hele fijne rijschool. Rijinstructeurs zijn flexibel m.b.t. het inplannen van lessen. De lessen zijn niet alleen heel leerzaam maar ook gezellig waardoor je op een leuke manier leert. Je hebt de ruimte om te kunnen aangeven waar je moeite mee hebt, hier word naar geluisterd en gehandeld. Ben zelf de 1e keer op praktijk geslaagd, dus ben zeker positief!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 10

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijlessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf TOP!! goed behandeld en een leuke tijd gehad

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed! ik heb echt echt leuk gevonden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring gehad met deze rijschool. Enige nadeel bij mij was dat ik 3 verschillende instructeurs gehad heb en iedere instructeur andere dingen vertelde. Ook was het minder dat door langzaam aanvragen van TTT ik hierdoor meer rijlessen heb gehad dan nodig was. P

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Is een fijne rijschool. De rijinstructeur die ik had was ook heel fijn en was altijd gezellig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf! Hele leerzame en leuke lessen gehad, die me goed voorbereid hadden op het examen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele prettige rijlessen gehad waarin ik alles heb geleerd wat nodig is!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Grote professionele rijschool. Weten waar ze mee bezig zijn. Goede begeleiding tijdens de rijlessen. Ik zou elke potentiele leerling deze rijschool aanbevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en duidelijke samenwerking gehad met zowel mijn instructeur als het bedrijf.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de rijlessen heel erg leuk én leerzaam. Zeker een aanrader! Verder wil ik de rijschool heel erg bedanken!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, nooit problemen gehad en kan nu fatsoenlijk rijden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede aanwijzingen, lessen op een gemoedelijke manier. Prima op mijn gemak gevoeld met een super resultaat

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, leuke instructeurs. In 1 keer geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kort en krachtig het scooter-rijbewijs behaald. Aardige instructeurs, met goede feedback en tips maar toch met een beetje humor erbij. Enorm te vrede!

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.